ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2. çocuğuma hamileyim ve 1.'si daha 5 aylık, bende yeni öğrendim şoklardayım, lütfen beni rahatlatın :(

Canim biraz erken olmus ikinci icin ama Rabbim o bebisi verdiyse rizkini da bakma kolayligini da verir
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bir arkadas oyle buyuttu pespese geldiler buyuk bir yasina girdi birkac gun sonra ikinci dogdu simdi biri birinci sinifa gidiyo biri anasinifina

2. çocuğuma hamileyim ve 1.'si daha 5 aylık, bende yeni öğrendim şoklardayım, lütfen beni rahatlatın :(

cnm hyırlısı olsun hiç üzme kendini tabi haklısın insan şok olur ama beraber büyürler diye düşün. mutlaka zorlanırsın ama anneler güçlü oluyo üstesinden gelirsin bence. ben de 2. düşünüyorum oğlum 1.5 yaşında araları çok olmasın arkadaş gibibüyüsünler istiyorum. bence sen de olumlu düşün ve çocuklarınla güzel bi hayat yaşa..

slm kızlar bende 2. bebegime hamıleyım... bı tane kızım var 7 yasında ve şimdide yaklasık 7 haftalık hamıleyım.. ama inanın cok zor geciyor... ya herseyı unutmusum yada bu bebek zorlu bır bebek olacak...ama en önmelısı saglıklı olsun biz yınede herseye katlanmaya hazırız...

slm kızlar bende 2. bebegime hamıleyım... bı tane kızım var 7 yasında ve şimdide yaklasık 7 haftalık hamıleyım.. ama inanın cok zor geciyor... ya herseyı unutmusum yada bu bebek zorlu bır bebek olacak...ama en önmelısı saglıklı olsun biz yınede herseye katlanmaya hazırız...

Maslhh canim allah tamamina erdirsin.sende uzun bir ara vermissin, benimde oglum 6 yasinda ikinci istiyorum rabbim verirse.

slmm ben de 2. gebeliğimi yaşıyorum bı tane 2.5 yasında kızım var sımdı bı bebişimiz daha oluyo :)) bı yandan bebeğime bır an once kavusmak ıstıyorum bı yandan da kızım için endişeleniyorum ?? inşallah meleğim için de en iyisi olur çok tatlı bi abla olur :))

slmm ben de 2. gebeliğimi yaşıyorum bı tane 2.5 yasında kızım var sımdı bı bebişimiz daha oluyo :)) bı yandan bebeğime bır an once kavusmak ıstıyorum bı yandan da kızım için endişeleniyorum ?? inşallah meleğim için de en iyisi olur çok tatlı bi abla olur :))

Mrb masslh hayirli olsun ikinci bebeginz.rabbim kucagina almak nasip etsin.

Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşaallah. cinsiyeti bellimi 20 haftalıkolmuş. benim de 1.5 yaşında bi oğlum var kısmetse iki üç ay sonra ben de düşünüyorum. istediğim zamanda olursa araları 2.5 yaş olacak belki biraz az bi yaş farkı ama baş edebşilirim diye düşünüyorum ve arayı çok açmak istemiyorum açıkçası.. bakalım hayırlısı

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Umarım beraber hoş vakit geçiririz. Benimde mart ayında 3 yaşını bitirecek olan bir kızım var. artık ikincinin zamanının geldiğini düşünüyorum. Zammbak; benimde senin durumunda bir kuzenim var o da 8 aylıkken hamile olduğunu öğrendi şok yaşadı. Doğumdan sonra biraz zorlandı evet ama şimdi ikiside büyüdüler peşpeşe ve şimdi iyikide olmuş diyor. Sende mutlaka biraz zorluk çeleceksindir. Bu reddedilemez bir gerçek ancak 2 yılı atlattıktan sonra iyiki olmuşlar diyeceğini düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar benimde 23 aylik kizim var suanda 2aylik hamileyim bizimki süpriz yaptı kızımda 2 yaş sendromunda sanırım cok zorlanıyorum kardeşi olduğunda daha durulur umarım yoksa zor günler beni bekliyor

benimde 8 yaşında bir kızın var.şu anda da 4 aylık hamileyim :-)

merhaba arkadaşlar. buraya ben gelip yazmasam kimse yazmayacak anlaşılan :)).
selcanefecim canım, sakın üzme kendini hayırlısı ile olduğu zaman da olacak Allah ın izniyle.

ben bir haber vermek için geldim ama inşallah yanlış anlaşılmaz.
bu ay adet olacağımı beklerken hamile olduğumu öğrendim. adet günümden 2 gün geçince yani 31 aralıkta yaptım testimi pozitif çıktı. sonra iş çıkışı gittim bir tane hediye kutusu aldım içine bantladım testi. ve yeni yıla girince eşime hadiye ettim. güzel bir andı gerçekten.
dünde dr da kan testi yaptırdım. gebelik daha yeni olduğu için ultrasonda göremedik 2 hafta sonra çağırdı ama ben ay sonu giderim diye düşünüyorum.
gebeliği öğrendim öğreneli hafif tiksinmelerim var yani iştahla bakamıyorum herşeye çok fazla karnım aç değil ama gözüm aç olduğu için birşeyler yemek istiyorum. çok stresliyim ve de grip oldum,sürekli yorgunum ama hepsi bir tarafa oğlum 5 yaş blue çağına girdi ve bize kök söktürüyor. bir şeyi yapma diyoruz ama o inadına inadına yapıyor ne yapacağımı bilmiyorum. gebelik sevincim sanırım bu yüzden pek yok. herşeyin hayırlısı diyorum artık. tek endişem evladım. dilerim herşey yoluna girer hayırlısı ile.

canım sevındım senın adına bızde esımle korunmama kararı aldık mart ayından ıtıbaren haplarım 10 gün sonra bıtıo inşallah polıkıstık oldugumu sölemıstım sanırım buyüzden erken davranmalıyım ınsallah bende senın gıbı kısa zamanda gebe kalırım =) allah evladını saglıkla alabılmeyı nasıp etsın kucagına ınsallah.

arkadaşlar merhba çok uzun zaman oldu hep okuyorum ama kendime en uygun topiği buldum sanırım..benim de 3 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi geçen yıldab bu yana istiyoruz ama olmuyor :50: 2 aydır tedavi görüyorum ama pek bir gelişme olmadı..inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Kimseler yok sanırım:(( çok yoruldum ben her ay ümitle beklemekten..benim gibi var mı acaba aranızda??bazen o kadar ümitsizliğe kapılıyorum ki.

Kimseler yok sanırım:(( çok yoruldum ben her ay ümitle beklemekten..benim gibi var mı acaba aranızda??bazen o kadar ümitsizliğe kapılıyorum ki.

cnm biliyosunki stress de etkiler benim de 1.5 yaşında oğlum var iki ay sonra ben de bebek denemelerine başlıcam. acele mi ediyorum bilmiyorum ama ikisi birden büyür inşaallah.. Allah hepimize nasip etsinn

merhaba arkadaşlar mayıs ayında 3 yaşını dolduracak bir oğlum var benimde.. ikinciyi düşünüyordum ev taşıma durumumuz çıktı bu ay mecburen erteliyoruz. yerleşme durumundan dolayı temizlik vs. bebek etkilenmesin dedik.. Allahın izni ile birkaç ay sonra inş. ben de bu güzel haberi verebilirim...

arkadaşlar merhba çok uzun zaman oldu hep okuyorum ama kendime en uygun topiği buldum sanırım..benim de 3 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi geçen yıldab bu yana istiyoruz ama olmuyor :50: 2 aydır tedavi görüyorum ama pek bir gelişme olmadı..inşallah hayırlısı olur hepimiz için

kardeşim çok ilginç değil mi? ilk bebeğe sorunsuz hamile kalıp dünyaya getirebiliyorsun Allahın izniyle ikinci çocuğa hamile kalmak için tedavi görüyorsun... üstelik ilk gebeliğimde ikizdi bebekler ve aynen şöyleydi oğluma hamile kaldıktan 3 hafta sonra ikinci bebeğe hamile kalmışım... düşün bu kadar aktif iken hormonlar şimdi kaç aydır olmuyor :S ilk gebeliğimde 2 aylık evliydim 1 aylık hamileydim :S kısmet işte... canını sıkma bakalım zaman ne gösterecek... uygun zamanı bekliyordur... Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur canım.. gönlünce olsun inş.

kardeşim çok ilginç değil mi? ilk bebeğe sorunsuz hamile kalıp dünyaya getirebiliyorsun Allahın izniyle ikinci çocuğa hamile kalmak için tedavi görüyorsun... üstelik ilk gebeliğimde ikizdi bebekler ve aynen şöyleydi oğluma hamile kaldıktan 3 hafta sonra ikinci bebeğe hamile kalmışım... düşün bu kadar aktif iken hormonlar şimdi kaç aydır olmuyor :S ilk gebeliğimde 2 aylık evliydim 1 aylık hamileydim :S kısmet işte... canını sıkma bakalım zaman ne gösterecek... uygun zamanı bekliyordur... Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur canım.. gönlünce olsun inş.

kızzzzzzz hakkaten ne kadar ilginç hamileyken tekrar hamile kalmışsın valla allahım neler veriyor :1: peki nasıl anladınız böyle olduğunu kesedenmi ??? canım bide bu işler gerçekten çok değişik bendede aynısı oldu ilk gebeliğim ilk ay olmuştu o düşük oldu oğlumdada fazla beklemedik ama şimdi nerdeyse 3 yıl olcak olmuyorda olmuyo:50:

arkadaşım hepimizde aynı sorun var bana derlerdi çok ara verme bak olmaz sonra inanmazdım ama valla öyleymiş:50: senin sorunun ne canım

Back