[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]ÜYE ADI 1.ÇOCUK 2.ÇOCUK AÇIKLAMA
Hnk 18 ay erkek - Karar aşamasında
Kelebekkk2005 8 yaş kız - 3 aylık hamile
mikrosoft var var üçüncüyü düşünüyor
ad1 4,5 yaş erkek - Karar aşamasında
tugram1 3 yaş erkek - 2,5 aylık hamile
gulceonur 2 yaş erkek - 3,5 aylık hamile
suttug erkek - Karar aşamasında
fburak 5,5 yaş erkek - Doğuma gün sayıyor :)
burcuelf 5,5 yaş kız - Karar aşamasında
esmaysima 3,5 yaş kız - idrar testi pozitif
blackberry34 26 aylık erkek - kararsız
48to38 15 aylık erkek - Karar aşamasında
sueda2008 kız - kararsız
zeynepsz 37 aylık kız - yapım aşamasında :)
purple_timi 4,5 yaş erkek - Karar aşamasında
kabilarda 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında
izell 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında
stellamaris 3 yaş erkek - yapım aşamasında :)
papatya2010 2,5 yaş erkek - 1,5 aylık hamile
elfmam 9 ay erkek - Karar aşamasında
ozey2506 5,5 yaş erkek - eşini ikna aşamasında
RainbowColors 4 yaş erkek - Karar aşamasında
seydaogretmen 13 ay erkek - Karar aşamasında
nazlma 23 ay kız - 19 haftalık hamile
tlyko 5,5 yaş kız - 32 haftalık hamile
polianna 3,5 yaş kız - Karar aşamasında
Elsinore 34 aylık kız - kararsız
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
merhaba kızlar oğlum 4.5 yaşında ve kardeş istemiyor eşimle bende istemediğimizi sanıyormuşuz geçen gece bir rüyagördümoğlum olmuştu eşime msj attım cevap aynen şu kızlar çalışmalara başlayalım o zamanoğlum 5 ay emdi o günden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi adetliyim yarın ilaca başlamam gerekiyor ama başlamayacam eşimle de konuşmadık ama msj dan sonra fakat 2 yada 3 ay hamilekalmamak gerekyomuş yumurtlama tamamen sağlıklı hale gelsin diye şimdi ne yapacagımıbilmiyorum eşim korunmaz ben ne yapabilirim sizce bu arada en çok taktığım şey oğlum onu nasıl ikna deceğim ya da zamana mı bırakmalı belki de hemen hamile kalamam bilmiyorum hiçbirşeeeyyy
kızlar buara fena belım agrıo hamılemıyım dıye düşünmekten alamıyorum kendımı denemıyoruz henüz ama allahın işi ne olur bılnmez=) bı test alıp yapayım dıyorum cumada adet olmam lazım adtlerım düzensz normalde dogum kontrol hapı kulladın pko ıcın buarada olmus olabılırmı acaba yaa:44:
selam canım. bende 2 ay önce adetimde fena bel ağrısı yaşadım. hiç yaşamamıştım.acaba hamilemiyim dedim ama adet oldum. sanırım sende adet oldun yoksa tekrar yazardın diye düşünüyorum. inşallah yanılıyorum dur. olduysanda üzülme. Allah hayırlısını nasip etsin dilerim.
merabalar arkadaşlar konu başlığını yeni görebildim bende ikinci çocuğumu yapmak istiyorum ama daha erken mi diye kararsızım.14 aylık benim oğlum ama nedense ikinciyi çok ister oldum son günlerde. oğlumu çok kolay büyüttüm hamileliğim zaten paşalar gibi geçti ondanmıdır nedir 1 senedir korunmuyorum yumurtlama günlerimi bildiğim için olmadı ama şimdi koyverdim gidiyo bakalım.ne diyorsunuz erkenmi benim için fikirlerinizi bekliyorum hanımlar.
ah bu bel fıtığı sanırım bende de nüksetmeye başladı. çünkü bir kaç aydır özellikle adet dönemlerinde belimin tam ortasına ağrı saplanıyor, bu gidişle bende dr a başvuracağım. kilo vermekte kararlıysan, sana bu konuda neredeyse ihtisas yapmış biri olarak az ama sık ye yada akşam 4 ten sonra sadece su tüket hangisini yapabilirsen ikisindede güzel sonuçlar alıyorsun. azmin elinden birşey kurtulmaz canım. hakkında hayırlısı olsun dilerim.evt canım ya adet oldum üzülmedım ama dr a gıttım ortopedıye ve bel fıtıgı oldugumu ögrendım iş yaptırmıyor agrılar sancılar bebegımde var en cok onun ıcın endıselenıyorum tutulup kalmak ıstemıyorumbıde ıkıncı hamılelıkte bu fıtık umarım basıma dert olmaz dr a danıstım ama önce kılo verıp sonra hamıle kal dedı bende denıcem yarından ıtıbaren bıraz baslıcam umarım zayıflayabılırım önce cocugum sonra saglıgım ıcın... allah tüm ısteyenlere nasıp etsın evlat sahıbı olmayı ınsallah
valla hayatım şimdiki aklım olsa bende oğlum 1 yaşındayken 2. ye hamilelik düşünürdüm. evde aynı yaşta yada birbirine yakın yaşlarda 2 çocuğun olması bana göre büyük avantaj. oğlum şubatta 5 yaşını bitirecek Allah ın izniyle. evde tek çocuk olması hem benim açımdan hem onun açısından sıkıntı oluyor. imkanın varsa kendine güvenin varsa olması hayırlısı olur diye düşünüyorum.merabalar arkadaşlar konu başlığını yeni görebildim bende ikinci çocuğumu yapmak istiyorum ama daha erken mi diye kararsızım.14 aylık benim oğlum ama nedense ikinciyi çok ister oldum son günlerde. oğlumu çok kolay büyüttüm hamileliğim zaten paşalar gibi geçti ondanmıdır nedir 1 senedir korunmuyorum yumurtlama günlerimi bildiğim için olmadı ama şimdi koyverdim gidiyo bakalım.ne diyorsunuz erkenmi benim için fikirlerinizi bekliyorum hanımlar.
canım, gebelik olayını aklımıza koyduğumuz andan itibaren adet dönemlerimizde farklılıklar gösteriyor. aklımız psikolojimiz resmen hormonlarımızla oynayıp bizle dalga geçiyor. ama işte kadın milleti her şeyi kafaya takan bir yapımız oldğundan,özellikle gebelik gibi hassas bir konuda iyice sıyırabiliyoruz. bende seninle aynı durumdayım,gebelik istiyorum korunmuyorum ya,heray adet döneminde azda olsa farklılıklar yaşıyorum acaba hamilemiyim diyorum. benim oğlumda şubatta 5 yaşını bitiriyor inşallah. kardeş gelsin istiyoruz. bende birkaç daha denicem olmazsa bir uzmana görünücem ama öncesinde gidip folicasit almak istiyorum. sonuçta gebelik düşünüyorum ve oda bir vitamin olduğu için kullanayım diyorum. oğlumda ilk 3 ay kullanmıştım.Ben de 3-4 aydır ikinci çocuğu istiyorum özellikle yumurtlama günlerimi takip etmeme rağmen olmuyor. Bu hafta adetten 5 gün önce açık kahverengi akıntı gelmeye başladı
yerleşme kanaması sanıp çok ümitlendim özellikle de ikinci çocuğu deli gibi isteyen eşim bayram etti (daha önce böyle şeyler olmaz ya da hemen adet olurdum) ama dün kırmızılar geldi maalesef yine olmadı. Kızım şu an 5 yaşında aslında geç bile kaldım 2. çocuk için. Adet bitiminde hemen bir jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum kızlar bana dr. önerebilir misiniz özellikle devlet hastanelerinden. Bayan olmasını tercih ederim. Kontrol yaptırmakta fayda var belki bilmediğim başka sorun vardır. Herşey normalse daha rahat olurum sanırım çünkü aşırı stresliyim neden olmuyor diye...
imkan varsa,kendine güveniyorsan yap bencede hayatım. doğru bir karar diye düşünüyorum. herşeyin hayırlısını dilerim.benim de 17 aylık bi oğlum var. 20 aylık olduğunda emzirmeyi kesip ikinci çocuğu planlıyorum. aralarında 2.5 yaş olsun istiyorum bazıları çok erken diyerek kafamı karıştırıyo ama eşim de ben de çok istiyoruz. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşaallah...
Allah tamamına erdirsin inşallah canım.Canım benmde 2 yaşında oğlum var ve 10 haftalıkta hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?