Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yaşında ve ben 2.yi deli gibi istiyorum bu 2.ayım ama diş tedavisine başladığım için bu ayı saymıyorum.Gelecek aydan umutluyum inşAllah 2013e hamile olarak gireriz.çok kişi var 2.yi bekleyen bir liste yapılsa takip etsek nasıl olur konu sahibi arkadaşım..
iyi akşamlar
yaa ne güzel Allah oglunuza uzun ömürler versin ikinci bebeginizi de vaktiyle zamanıyla kucagınıza almanızı nasip etsin insallah.. darısı basımıza bakalım benim oğlum ne zaman abi olucak:))
Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yaşında ve ben 2.yi deli gibi istiyorum bu 2.ayım ama diş tedavisine başladığım için bu ayı saymıyorum.Gelecek aydan umutluyum inşAllah 2013e hamile olarak gireriz.çok kişi var 2.yi bekleyen bir liste yapılsa takip etsek nasıl olur konu sahibi arkadaşıiyi
mrb iki aydır ugraşıyoruz ama hüsran hep morelim bozuk olurmu
Slm daha bugun üye oldum benimde 6 yaşında bir kızım var şimdi ikinci bebeğime 8 haftalık hamileyim kızıma hamileliğim çok rahat gecmıstı hiç anlamamıstım nerdeyse ama bu öyle degıl süreklı sırtım belim agrıyor çok halsızım yataktak kalkmak gelmıyor her sabah mide bulantısı yaşıyorum işte cok zorlanmaya başladım gecen hafta kanamam geldıgı ıcın yürüyüşte yapamıyorum bide aşırı derecede streslıyım resmen saclarım dıken dıken kalkıyorum yataktan bitki çayı ıcsemmı dıye dusunuyorum dusuk olur dıye korkuyorum hamilelikte bitki çayı kullandıysanız yardımcı olabılırmısınız belkı bıraz sakınlestırrı beni
Benim de 2. hamileliğim. Bizim babamız çok istedi 2. yi. 5 yaşında ir oğlum var ve nasipse eğer yaza da bir evladım daha olacak...
merhaba arkadaşlar başlığı görünce tam aradığım konu diye düşündüm :)
16 aylık bir kızım var ben 2.çocuğu çok istiyorum ve yaş farklarının az olmasını sitiyorum, yani sizin gibi benim fikrimde beraber büyürler ama eşim ve annem istemiyor
çalışıyorum kızıma annem bakıyor ve çok zorlandığımı görüyor, kızın büyüsün okula başlasın rahatlarsın o zaman düşün diyor, eşimde annemin kafada ama çok zorlasam karşıda
durmaz yaparız. Evet eve, işe, kızma yetişmekte çok zorlandığım doğru ama ben bebekleri çok seviyorum hem tek eziyetle ikisi de büyür gibi geliyor. Yanılıyor muyum yoksa
annem ve eşim haklı mı? :26:
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ÜYE ADI 1.ÇOCUK 2.ÇOCUK AÇIKLAMA
Hnk 18 ay erkek - Karar aşamasında
Kelebekkk2005 8 yaş kız - 3 aylık hamile
mikrosoft var var üçüncüyü düşünüyor
ad1 4,5 yaş erkek - Karar aşamasında
tugram1 3 yaş erkek - 2,5 aylık hamile
gulceonur 2 yaş erkek - 3,5 aylık hamile
suttug erkek - Karar aşamasında
fburak 5,5 yaş erkek - Doğuma gün sayıyor :)
burcuelf 5,5 yaş kız - Karar aşamasında
esmaysima 3,5 yaş kız - idrar testi pozitif
blackberry34 26 aylık erkek - kararsız
48to38 15 aylık erkek - Karar aşamasında
sueda2008 kız - kararsız
zeynepsz 37 aylık kız - yapım aşamasında :)
purple_timi 4,5 yaş erkek - Karar aşamasında
kabilarda 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında
izell 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında
stellamaris 3 yaş erkek - yapım aşamasında :)
papatya2010 2,5 yaş erkek - 1,5 aylık hamile
elfmam 9 ay erkek - Karar aşamasında
ozey2506 5,5 yaş erkek - eşini ikna aşamasında
RainbowColors 4 yaş erkek - Karar aşamasında
seydaogretmen 13 ay erkek - Karar aşamasında
nazlma 23 ay kız - 19 haftalık hamile
tlyko 5,5 yaş kız - 32 haftalık hamile
polianna 3,5 yaş kız - Karar aşamasında
Elsinore 34 aylık kız - kararsız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?