kızlar öncelikle hepinizi cesaretinizden dolayı tek tek tebrik ediyorum :) benim de aralıkta 3 yaşında olacak bir kızım var. Uykuları hala çok düzensiz , gündüzleri olmasa bile geceleri hala bezliyorum ve çok hareketli bir çocuk. O kadar çok uyanıyor ki bazı geceler diyorum ki ikinci mi aslaa.. bazen de diyorum ki bencillik yapıyorsun kardeş çok güzel birşey bu bencilliğin yüzünden onu kardeşsiz mi bırakacaksın .. Bizim zaten çocuğumuz 7 sene evlilikten sonra tüp bebek yöntemiyle oldu. Eşimde de bende de herhangi bir sorun yoktu fakat olmuyordu işte o yüzden tüp bebek yaptık. Şu anda hamile kalabilir miyim kalamaz mıyım onu bile bilmiyorum. Gerçi dondurulmuş embriyolarım var fakat ben hala kendimi hazır hissedemiyorum. Yeniden iş hayatına başlayalı daha 3-4 ay oluyor. 2 çocuğu olan arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz ? Özellikle çocuklarının aralarında yaş farkı az olan arkadaşlar çok zor olmuyor mu? Eğer yaparsam baş edebilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. Yani daha kızımın birtakım şeyleri düzene girmemişken diğer çocukla ve kızımla sağlıklı bir şekilde ilgilenebilir miyim. İşte bundan çok korkuyorum ama kızımı kardeşsiz de bırakmak istemiyorum. Bu bana bencillik olur gibi geliyor. Fikirlerinize ve bununla nasıl başa çıktığınıza dair deneyimlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler..