ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar öncelikle hepinizi cesaretinizden dolayı tek tek tebrik ediyorum :) benim de aralıkta 3 yaşında olacak bir kızım var. Uykuları hala çok düzensiz , gündüzleri olmasa bile geceleri hala bezliyorum ve çok hareketli bir çocuk. O kadar çok uyanıyor ki bazı geceler diyorum ki ikinci mi aslaa.. bazen de diyorum ki bencillik yapıyorsun kardeş çok güzel birşey bu bencilliğin yüzünden onu kardeşsiz mi bırakacaksın .. Bizim zaten çocuğumuz 7 sene evlilikten sonra tüp bebek yöntemiyle oldu. Eşimde de bende de herhangi bir sorun yoktu fakat olmuyordu işte o yüzden tüp bebek yaptık. Şu anda hamile kalabilir miyim kalamaz mıyım onu bile bilmiyorum. Gerçi dondurulmuş embriyolarım var fakat ben hala kendimi hazır hissedemiyorum. Yeniden iş hayatına başlayalı daha 3-4 ay oluyor. 2 çocuğu olan arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz ? Özellikle çocuklarının aralarında yaş farkı az olan arkadaşlar çok zor olmuyor mu? Eğer yaparsam baş edebilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. Yani daha kızımın birtakım şeyleri düzene girmemişken diğer çocukla ve kızımla sağlıklı bir şekilde ilgilenebilir miyim. İşte bundan çok korkuyorum ama kızımı kardeşsiz de bırakmak istemiyorum. Bu bana bencillik olur gibi geliyor. Fikirlerinize ve bununla nasıl başa çıktığınıza dair deneyimlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler..

merhaba herkese..

uzunca bir zamandır giremedim konuya da baya yorumlar yazılmıs cok sevinmiş.. ben gecen ayı tekrar korunarak gecirdim cunku diş tedavisine basladım ve riske atmak istemedim nolur nolmaz diyerek.. bakalım önümzdeki aya hayırlısı artık.. bu arada bebek bekleyen arkadaslar hayırlısı ile evlatlarını kucagına alırlar inşallah.. biz isteyenlerde insallah kısa sürede güzel haberler alırız..

Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yaşında ve ben 2.yi deli gibi istiyorum bu 2.ayım ama diş tedavisine başladığım için bu ayı saymıyorum.Gelecek aydan umutluyum inşAllah 2013e hamile olarak gireriz.çok kişi var 2.yi bekleyen bir liste yapılsa takip etsek nasıl olur konu sahibi arkadaşım..

iyi akşamlar

canım liste işi gerçekten cok çok iyi bir fikir ama nasıl yapacagım.. bilgin varsa aydınlatırsan cok sevirim..

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ÜYE ADI 1.ÇOCUK 2.ÇOCUK AÇIKLAMA

Hnk 18 ay erkek - Karar aşamasında

Kelebekkk2005 8 yaş kız - 3 aylık hamile

mikrosoft var var üçüncüyü düşünüyor

ad1 4,5 yaş erkek - Karar aşamasında

tugram1 3 yaş erkek - 2,5 aylık hamile

gulceonur 2 yaş erkek - 3,5 aylık hamile

suttug erkek - Karar aşamasında

fburak 5,5 yaş erkek - Doğuma gün sayıyor :)

burcuelf 5,5 yaş kız - Karar aşamasında

esmaysima 3,5 yaş kız - idrar testi pozitif

blackberry34 26 aylık erkek - kararsız

48to38 15 aylık erkek - Karar aşamasında

sueda2008 kız - kararsız

zeynepsz 37 aylık kız - yapım aşamasında :)

purple_timi 4,5 yaş erkek - Karar aşamasında

kabilarda 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında

izell 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında

stellamaris 3 yaş erkek - yapım aşamasında :)

papatya2010 2,5 yaş erkek - 1,5 aylık hamile

elfmam 9 ay erkek - Karar aşamasında

ozey2506 5,5 yaş erkek - eşini ikna aşamasında

RainbowColors 4 yaş erkek - Karar aşamasında

seydaogretmen 13 ay erkek - Karar aşamasında

nazlma 23 ay kız - 19 haftalık hamile

tlyko 5,5 yaş kız - 32 haftalık hamile

polianna 3,5 yaş kız - Karar aşamasında

Elsinore 34 aylık kız - kararsız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
ayy ben böyle yapmamıştım bunların hepsi birbirine karışmış yaaa :( çerçeve yapmayı bilen varsa listemize şöööyle güzel bir çerçeve yapabilir mii ? Bri de bunlar niye birbirine girdi yaa :(

çok tesekkür ederim saolun... bende ilk sayfaya ekledim... pek düzgün olmadı ama en kısa zamanda tekrar yapıp düzelticem:) bu arada bilgilerde eksiklik yanlıslık varsa bana özel mesaj atarsanız düzenleme yaparım:)))

Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yaşında ve ben 2.yi deli gibi istiyorum bu 2.ayım ama diş tedavisine başladığım için bu ayı saymıyorum.Gelecek aydan umutluyum inşAllah 2013e hamile olarak gireriz.çok kişi var 2.yi bekleyen bir liste yapılsa takip etsek nasıl olur konu sahibi arkadaşıiyi
mrb iki aydır ugraşıyoruz ama hüsran hep morelim bozuk olurmu

Slm daha bugun üye oldum benimde 6 yaşında bir kızım var şimdi ikinci bebeğime 8 haftalık hamileyim kızıma hamileliğim çok rahat gecmıstı hiç anlamamıstım nerdeyse ama bu öyle degıl süreklı sırtım belim agrıyor çok halsızım yataktak kalkmak gelmıyor her sabah mide bulantısı yaşıyorum işte cok zorlanmaya başladım gecen hafta kanamam geldıgı ıcın yürüyüşte yapamıyorum bide aşırı derecede streslıyım resmen saclarım dıken dıken kalkıyorum yataktan bitki çayı ıcsemmı dıye dusunuyorum dusuk olur dıye korkuyorum hamilelikte bitki çayı kullandıysanız yardımcı olabılırmısınız belkı bıraz sakınlestırrı beni

Slm daha bugun üye oldum benimde 6 yaşında bir kızım var şimdi ikinci bebeğime 8 haftalık hamileyim kızıma hamileliğim çok rahat gecmıstı hiç anlamamıstım nerdeyse ama bu öyle degıl süreklı sırtım belim agrıyor çok halsızım yataktak kalkmak gelmıyor her sabah mide bulantısı yaşıyorum işte cok zorlanmaya başladım gecen hafta kanamam geldıgı ıcın yürüyüşte yapamıyorum bide aşırı derecede streslıyım resmen saclarım dıken dıken kalkıyorum yataktan bitki çayı ıcsemmı dıye dusunuyorum dusuk olur dıye korkuyorum hamilelikte bitki çayı kullandıysanız yardımcı olabılırmısınız belkı bıraz sakınlestırrı beni

merhaba,
öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. bazı bitki çaylarının düşük yaptığına dair bilimsel kanıtlar var evt. Bunların hangileri olduğunu netten araştırıp tüketirsen çok iyi olur. Yanlış bilgi vermek istemem bence sende kimsenin tavsiyesiyle tüketme derim ben. İnternette bununla ilgili yazılar mevcut. Ben midedeki ve sırttaki ağrı için papatya içiyordum ama sakinleşmek için hangisi içilebilir hiç bilmiyorum. Dediğim gibi okuyarak tüket lütfen.

14 yasında bir kızım var 2 bebgi istedik ama yumurtalıklarımın yavas calıstıgı söylenildi ilaç kullandım sonuc alamadım bu konuda bilsisi olan arkadaslar varmı yazarsanız sevinir tskler

bende kaç gündür sizin düşüncelerinizi düşünüyordum benimde 20 aylık oğlum var eşim ve ben artık 2.çocuğun vaktinin geldiğini düşünüyoruz ama bir yandan da uzmanların daha erken demesi beni biraz daha bekletiyordu ama gelen yorumlar açıkçası benimde içimi rahatlattı ev hanımıyım ve neden olmasın diorum şimdi ikisi birlikte büyürse eğer daha kolay olurmuş gibi geliyor banada hadi hayırlısı bakalım umarım önümüzdeki aylarda hayırlı haberleri alırız canım

merhaba kızlar benimde 28 aylık bir kızım var ikinci bebeği düşünüyorum ama çalıştığım için mayıs haziran gibi hamile kalmayı planlıyorum dogumda mart gibi olursa iznim yaz tatilim derken okula başladıgımda 6 aylık olur inş.Herkesin dileğinin gerçekleşmesi dileğiyle

Benim de 2. hamileliğim. Bizim babamız çok istedi 2. yi. 5 yaşında ir oğlum var ve nasipse eğer yaza da bir evladım daha olacak...

merhaba arkadaşlar başlığı görünce tam aradığım konu diye düşündüm :)

16 aylık bir kızım var ben 2.çocuğu çok istiyorum ve yaş farklarının az olmasını sitiyorum, yani sizin gibi benim fikrimde beraber büyürler ama eşim ve annem istemiyor :50:

çalışıyorum kızıma annem bakıyor ve çok zorlandığımı görüyor, kızın büyüsün okula başlasın rahatlarsın o zaman düşün diyor, eşimde annemin kafada ama çok zorlasam karşıda

durmaz yaparız. Evet eve, işe, kızma yetişmekte çok zorlandığım doğru ama ben bebekleri çok seviyorum hem tek eziyetle ikisi de büyür gibi geliyor. Yanılıyor muyum yoksa

annem ve eşim haklı mı? :26:

merhaba arkadaşlar başlığı görünce tam aradığım konu diye düşündüm :)

16 aylık bir kızım var ben 2.çocuğu çok istiyorum ve yaş farklarının az olmasını sitiyorum, yani sizin gibi benim fikrimde beraber büyürler ama eşim ve annem istemiyor :50:

çalışıyorum kızıma annem bakıyor ve çok zorlandığımı görüyor, kızın büyüsün okula başlasın rahatlarsın o zaman düşün diyor, eşimde annemin kafada ama çok zorlasam karşıda

durmaz yaparız. Evet eve, işe, kızma yetişmekte çok zorlandığım doğru ama ben bebekleri çok seviyorum hem tek eziyetle ikisi de büyür gibi geliyor. Yanılıyor muyum yoksa

annem ve eşim haklı mı? :26:

canım benım kızımda 28 aylık bende istiyorum cogu kısı daha küçük diyor ama yakınımdakiler cocuklarının yaş farkı cok olanlar cok bekleme zor oluyor dıyorlar ben yaza hamiş olmak iatiyorum allhın izniyle tabi inş sorunsuzca hamiş kalbilirim:nazar:nazar:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ÜYE ADI 1.ÇOCUK 2.ÇOCUK AÇIKLAMA

Hnk 18 ay erkek - Karar aşamasında

Kelebekkk2005 8 yaş kız - 3 aylık hamile

mikrosoft var var üçüncüyü düşünüyor

ad1 4,5 yaş erkek - Karar aşamasında

tugram1 3 yaş erkek - 2,5 aylık hamile

gulceonur 2 yaş erkek - 3,5 aylık hamile

suttug erkek - Karar aşamasında

fburak 5,5 yaş erkek - Doğuma gün sayıyor :)

burcuelf 5,5 yaş kız - Karar aşamasında

esmaysima 3,5 yaş kız - idrar testi pozitif

blackberry34 26 aylık erkek - kararsız

48to38 15 aylık erkek - Karar aşamasında

sueda2008 kız - kararsız

zeynepsz 37 aylık kız - yapım aşamasında :)

purple_timi 4,5 yaş erkek - Karar aşamasında

kabilarda 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında

izell 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında

stellamaris 3 yaş erkek - yapım aşamasında :)

papatya2010 2,5 yaş erkek - 1,5 aylık hamile

elfmam 9 ay erkek - Karar aşamasında

ozey2506 5,5 yaş erkek - eşini ikna aşamasında

RainbowColors 4 yaş erkek - Karar aşamasında

seydaogretmen 13 ay erkek - Karar aşamasında

nazlma 23 ay kız - 19 haftalık hamile

tlyko 5,5 yaş kız - 32 haftalık hamile

polianna 3,5 yaş kız - Karar aşamasında

Elsinore 34 aylık kız - kararsız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

güzel liste olmuş :emir_bebek::nazar::34:

Allah bağışlasın hepimizin çocuklarını.8 yaşında bir oğlum var 2 numarada olsun artık zamanıdır.Hayırlısı bakalım...

Back