ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar ben de geldim amaaa titreyerek
4,5 yaşında bir oğlum var ikinciye niyetlendik eşimle, hatta eşim resti çekti de diyebiliriz
oğlumun gecesi gündüzü problem olduğu için korktum ikinciden hep büyüsün toparlansın istedim
çok şükür baya düzene girdik sıkıntılı günleri atlattık, sanırım bu sıralar biraz rahata alıştım nasıl olcak diyorum :)
3,5 yıldır doğum kont. hapı kullanıyodum dün bıraktım 2 gün sonra hastalırım.
bu ay bi çıksın gitsin benden şu ilacın etkileri kısmetse önümüzde ay çalışmalara başlicaz
Allah isteyen herkese en hayırlı şekilde sağlıklı evlatlar nasip etsin
kimseye evladının kötü gününü göstermesin inşallah

Son düzenleme:
Biz de istiyoruz ama hayırlısı bakalım.Oğlum 5,5 yaşında.
O da yana yakıla bir kardeş istiyor kaç zamandır.
Tam düşünmeye başladık derken,önce tiroid sonra bel fıtığı
çıktı bende.İlaç kullanıyorum sürekli.Yarın kontrolüm var,bakalım
ilaçlara devam derse doktor bir süre daha erteleyeceğiz sanırım.
Çok üzülüyorum aslında tam karar vermiştik böyle oldu.

MErhaba kızlar. Benimde5.5 yasında bir oğlum var.ikinciyi istiyoruz bizde Rabbim verirse.batıma daha cok var 12 kasım. Rabim bütün isteyenlere verdim inşallah :49

eminim bunda da bi hayır vardır üzülmeyin çok geçmiş olsun önce güzelce tedavinize odaklanın. anne sağlam olsunki bebek de rahat etsin dimi

eminim bunda da bi hayır vardır üzülmeyin çok geçmiş olsun önce güzelce tedavinize odaklanın. anne sağlam olsunki bebek de rahat etsin dimi

Evet çok haklısınız.Düşüncemi söyledim doktora ama erteleyebileceğimi de söyledim.
Tam ilaçları yazarken vazgeçti yazmaktan.Egzersizlere devam etsen yeterli dedi.
Bir de tiroid için kontrole gideceğim o da olumlu geçer inşallah.
Bu arada folik asite başladınız mı siz?

Bende varım arkadaşlar.. oğlum 3 yaşında ve 2. bebek için çalışmalara bu ay başladık :18: tedirginim çünkü hamileliklerim berbat geçiyor benim.. hamileliklerim diyorum çünkü oğlumdan önce 3 tane kaybettiğim bebeğim var Hakkımızda hayırlısı artık.. İsteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin Allah'ım...

selam arkadaşlar..
benim oğlum 2.5 yaşında ve 1.5 aylık hamileyim. daha ilki doğmadan 2.nin programını yapmıştık. bence tam zamanı. kaç yaşında olursa olsunlar her yaşın zorluğu ayrı olacaktır. aralarındaki fark ne kadar az olursa o kadar iyi. çünkü istekler daha ortak oluyor. yaş farkı açıldıkça daha zor. abimin eşi 7 yıl sonra 2. çocuk yaptı inanın daha zor. çünkü yemek düzenleri uyku , oyun ,ilgi ve ihtiyaçları o kadar farklı ki çok zor anne için. aynı anda parkta iki çocuğu oyalayamıyorsunuz en basiti. 2-3 yaş ideal .düşünenleri destekliyorum, hamile olanlara da kuzucuklarını sorunsuz olarak kucaklamalarını diliyorum :13:

inşallah en hayırlısı olur sizin için. 5 gündür alıyorum folik, önümüzdeki ay başlicak bizim çalışmalar depoları dolduruyorum şimdi

merhaba hanımlar bende 2. bebegı düşünenlerdenım=) oglum daha 9aylık ama ılk günden ıstemeye basaladım ıkıncı bebegımıde.henüz erken bılıyorum pko hastasıyım adetlerım düzensız oyüzden nezman yumurtlayacagım bellı olmuyor.bu yüzdende en kısa zamanda calısmalara baslmak ıstıyorum buda nasıpse oglum 16 ocakta yasını doldrcak yaklasık olarak 18 aylıkken gıbı olur allah nasıp ederse.sonrası kısmet ya hemen tutar ya beklerız o yüzden cok beklememem gerektıgını düşünüyorum.benım gıbı olan varmı aranızda dogurmus yada dogurmak ısteyen

Bence arayı çok uzatmamak en iyisi ama bende arayı uzatanlardanım kızım 8 yaşında ve şuan 2,5 aylık hamileyim ilkini kucağıma aldığımda 21 yaşındaydım bu sefer daha farklı sanki herşeye bakış açım değiştiğinden sanırım çalıştığım için ilkine pek zaman ayıramadım umarım yeni doğacak olana daha çok zaman ayırırım ALLAH isteyen herkese nasip etsin Herşey Gönlünce Olsun Canım...

Herkese merhaba ben 1977 dogumluyum 2007 haziran dogumlu 5.5 yasinda bir oglum var oglum 3 yasindayken ikinciye niyetlendik 6-7 ay denedik olmadi hatta regl bile olamadim sonra dr a gittim rahimde yapisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldum ameliyatta tekrar yapisiklik olmasin diye spiral takildi spiral subat sonu cikti martta hamile kalmisim ben ancak mayista farkettim ama malesef 23 agustos 2011 de 21+2 haftalik hamileyken rahim agzi yetmezliginden bebegimi kaybettim rabbim kimsenin basina vermesin evlat acisi cok kotu birsey simdi bir bebis daha istiyorum oglum da kardesi olsun cok istiyor dua ediyor hep ama esim daha korkularini atamamis olayin etkisini atlatamamis (bebegimizi babamla birlikte esim defnetmisti) daha hazir degilim diyor esimin keyfini bekliyorum malesef
Zaman ne getirir belli olmuyor o yuzden siz ołun bebek dusunuyorsaniz dusunmekle kalmayip calismalara baslayin ben ornek olayim hepinize
Birde dua edin esim fikir degistirsin rabbim biliyor ya tek cocuk hic dusunmedim ama rabbim ne yazdiysa o olur

Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yaşında ve ben 2.yi deli gibi istiyorum bu 2.ayım ama diş tedavisine başladığım için bu ayı saymıyorum.Gelecek aydan umutluyum inşAllah 2013e hamile olarak gireriz.çok kişi var 2.yi bekleyen bir liste yapılsa takip etsek nasıl olur konu sahibi arkadaşım..

iyi akşamlar

Insallah melegin fazla bekletmeden gelir bendi deli gibi stiyorum ama esim ikna olmadi beklemek z

iyi akşamlar arkadaşlar benimde Allahım bağışlasın 13 aylık bir oğlum var nasipse 1,5 yaşına girince bende bir tane daha evlat istiyorum.ben çalışıyorum eminim zor olacak ama evlat sevgisi bambaşka birşey.bu konunun açılmış olması beni çok sevindirdi aklımda soru işaretleri vardı acaba erken mi olur ilk çocuğu mu ihmalmi ederim diye düşünüyordum.yalnız olmadığıma sevindim

selam kizlar.nasilsiniz bu konu ilgimi cekdi.benim de cok sukur bir kizim var 23 aylik.ve bende 18 haftalik hamileyim.mutluyum cok sukur.RABBIM saglikla kucagima almayi nasip eder insallah.

merhaba benimde 5,5 yaşında bi kızım var ve 32 haftalık hamileyim kızım çok istedi gece gündüz dua ediyordu kardeşim olsun diye 1 ay korunmadık hatta ilk denemede hamile kaldım çok doğru bi karar vermişim 2. çocuk için. kızım bir anda büyüdü daha anlayışlı biri oldu diyebilirim Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Rabbim hamile arkadaslarin saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin insallah
Rabbim kocamin fikirlerini degistirsin de bende hamile kalabileyim insallah

Merhaba, benim 3 yaşında oğlum var ve ikinciye 11 haftalık hamileyim. Bence çocuklar arasında yaş farkının az olması çok iyi arkadaş gibi büyürler diye düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin

bence 3 yaş olmalı aralarında ilk bebeğinizde çok küçük oluyor onunda sevgiye ve ilgiye en çok anneye ihtiyaçı oldugu zaman hele bi de kızım çok hareketli benım ilk hamileliğim zor geçti 2.öyle olur diye korkyorum öle olursa kızımla çok ilglenemem yazık valla ev işleride cabası biranlık hevesle verilecek karar değil bence kızım kendini biraz bilsin istiyorum tuvalet eğitim vs sonra kıskançlıklarda çok zor oluyor tabii her bebek bir olmuyor ama ihtimaller dahilinde onunla biraz doyasıya vakit geçireyim kısacası 3 yaşı dolduktan bir kaç ay sonra düşünüyorum tabii rabbim nasip ederse ama kendine güvenen iki küçük bebeğe de bakarım ben bu işi yaparım :)) diyenlerede diycek söz yok hayırlısını versin demekten başka

merhaba kızlar benim de 3,5 yaşında bir kızım var 2. istiyorum Allah Nasip ederse adetime daha 1 hafta var çookk heyecanlıyımm yaaa bekleyemiyorum 1.den daha heyecanlymış haberi burdan veririm inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…