Biz de istiyoruz ama hayırlısı bakalım.Oğlum 5,5 yaşında.
O da yana yakıla bir kardeş istiyor kaç zamandır.
Tam düşünmeye başladık derken,önce tiroid sonra bel fıtığı
çıktı bende.İlaç kullanıyorum sürekli.Yarın kontrolüm var,bakalım
ilaçlara devam derse doktor bir süre daha erteleyeceğiz sanırım.
Çok üzülüyorum aslında tam karar vermiştik böyle oldu.
eminim bunda da bi hayır vardır üzülmeyin çok geçmiş olsun önce güzelce tedavinize odaklanın. anne sağlam olsunki bebek de rahat etsin dimi
Evet çok haklısınız.Düşüncemi söyledim doktora ama erteleyebileceğimi de söyledim.
Tam ilaçları yazarken vazgeçti yazmaktan.Egzersizlere devam etsen yeterli dedi.
Bir de tiroid için kontrole gideceğim o da olumlu geçer inşallah.
Bu arada folik asite başladınız mı siz?
merhaba hanımlar bende 2. bebegı düşünenlerdenım=) oglum daha 9aylık ama ılk günden ıstemeye basaladım ıkıncı bebegımıde.henüz erken bılıyorum pko hastasıyım adetlerım düzensız oyüzden nezman yumurtlayacagım bellı olmuyor.bu yüzdende en kısa zamanda calısmalara baslmak ıstıyorum buda nasıpse oglum 16 ocakta yasını doldrcak yaklasık olarak 18 aylıkken gıbı olur allah nasıp ederse.sonrası kısmet ya hemen tutar ya beklerız o yüzden cok beklememem gerektıgını düşünüyorum.benım gıbı olan varmı aranızda dogurmus yada dogurmak ısteyen
Insallah melegin fazla bekletmeden gelir bendi deli gibi stiyorum ama esim ikna olmadi beklemek zMerhaba arkadaşlar oğlum 4 yaşında ve ben 2.yi deli gibi istiyorum bu 2.ayım ama diş tedavisine başladığım için bu ayı saymıyorum.Gelecek aydan umutluyum inşAllah 2013e hamile olarak gireriz.çok kişi var 2.yi bekleyen bir liste yapılsa takip etsek nasıl olur konu sahibi arkadaşım..
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?