anladım canım hayırlısı olsun.. benim ilk evlendiimde hap kullanmaya basladım sonra 4 ay sonra hapı bıraktım ve o ay hemde tek ilişkiyle hamile kaldım. eşim rahatsızlanmıstı cunku o yuzden cok umutsuzdum. ama bakalım bu sefer nolacak 15 ay önce spiral taktırmıstım. eşim cok cocuk istediinden ona güvenemedim korunma konusunda oglumda cok küçüktü:) gecen hafta perşembe cıkarttırdım spirali. ama sanırım yumurtlama dönemini kacırdım. bakalım nolucak:) bende sabırsızım sanırım insallah buda oglum gibi olur bekletmez annesini:)
benim de 2 yaşına 3 gün önce giren bi oğlum var ikinci bebeğe 2.5 aylık hamileyim aralarında 2.5 yaş olacak bence çok iyi olacak inşallah ara verince zor oluyomuş.ben daha erken bile yapardım ama oğlumu emzirdiğim için bekledim.
inşallah bekletmez arkadaşım. ama anladığım kadarıyla sende sıkı yumurtacılardansın, maşallahın var yani. bence çok bekletmicek seni minik pıtırcığın. :13:
canım merhaba. evladını Allah bağışlasın dilerim. 2. bebek konusunda da evet bir uzman değilim ama herşeyden önce bir anne olarak çok iyi bir karar verdiğini düşünüyorum. eğer benimde imkanlarım el verseydi çalışmak zorunda olmasaydım zamanında şimdiye kadar 2. çocuğumu dünyaya getirmiştim Rabbim in izniyle. benim oğlum 4,5 yaşında tek çocuk olduğu için ve özellikle de ben çalıştığım için biraz şımarıktır. şu anda ana okuluna gidiyor ama inan bana yaz aylarında olsun evde olduğu tüm dönemlerde yanında bir kardeşi olmuş olsa daha güzel vakit geçirir diye düşünüyorum. ve de en önemlisi sorumluluk duygusunu artık iyice benimser diye düşünüyorum. umarım düşüncelerim de yanılmam.
Cok sevindim böyle dşünmenize acıkcası bende öyle düşünüyorum. birde benim bir kızkardeşim var ve hayatta tabiiki kendi evladımdan sonra sahip oldugum en güzel varlık gbii geliyor. ömür boyu dogrularımla da yanlışlarımla da arkamda olan hiç çıkar beklemeyen tek arkadas benim gözümde.. acıkcası oğlumunda kardeşinin olmasnı cok istiyorum. tabii Rabbim onun içinde hayırlısını nasip etsin insallah..
Amin. Cümlemiz için hayırlısını dilerim. bu ay hafif de olsa bir beklentim vardı. sanırım bu beklentiyi önümüzdeki aya bırakıcam hayırlısı ile inşallah.
anladım canım hayırlısı olsun.. benim ilk evlendiimde hap kullanmaya basladım sonra 4 ay sonra hapı bıraktım ve o ay hemde tek ilişkiyle hamile kaldım. eşim rahatsızlanmıstı cunku o yuzden cok umutsuzdum. ama bakalım bu sefer nolacak 15 ay önce spiral taktırmıstım. eşim cok cocuk istediinden ona güvenemedim korunma konusunda oglumda cok küçüktü:) gecen hafta perşembe cıkarttırdım spirali. ama sanırım yumurtlama dönemini kacırdım. bakalım nolucak:) bende sabırsızım sanırım insallah buda oglum gibi olur bekletmez annesini:)
aranıza yeni katıldım.ben de 2.gebeliğimi bazı sorunlar sebebiyle kürtajla sonlandırmak zorunda kaldım.çok pişmanım.Allah inşallah gönlümüze göre verir.inşallah oğulcuğum kardeşsiz kalmaz.dualarınızı bekliyorum.sağlıcakla kalın
eğer fırsat buldukça çocuğunu eğitmek için çabaladıysan eminim ki meyvelerini toplarsınhepimizin hakkında hayırlısı olsun.
senin bir tanemi bende 4 kız 1 erkek 5 kardeş var
valla ne yalan söyliyim 5 tane daha olsaydı hayır demezdim
ama zavallı anacım anca 6 tane büyütmüş
canım inşallah ,allah sanada bir tane daha ,sonra bir tane daha nasip eder
inşallah caım:))) cok isterim vallahi:)))) özellikle eşimde 3. yü cok istiyor..
ya sizinle durumumuz baya bi uyuyor hadi hayırlısı
şöyle birşey öğrendim
biz insanlar ne kadar korunursak korunalım eğer ALLAH(c.c) o bebeğin dünya dünyaya gelmesini ve ana babasının siz olmasını
dilediyse her ne olursa olsun(kadın komada olsa bile)o bebek dünyaya gelicek,
dolayısı ile korunma diye birşey yok deniliyor:44:
merhaba kızlar .. bende ikinci bebişime gün sayıyorum az kaldı inşallah.
benim oğlanların arası 5.5 yaş olacak malesef bende çok ara vermek istemezdim ama benim ikiside tedaviyle oldu..
sıkı bir pko hastasıyım ben o yüzden çok düşük ihtimal kendi kendime hamile kalma olayım ..
rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah bebek isteyen arkadaşlardan güzel haberler alırız bu toicte..
selam bayanlar
bu sitedeki ovulasyon tarinden faydalanan ve işe yarayan birisi varmı acaba ?
geçen ay tarihi kaçırttık ,bakalım bu ay inşallah olur
merhabalar..
benim 18 aylık bir oğlum var ve şimdi ikinci bebeğe karar verdik eşimle. Sizin cocuklarınız kaç yasında? eşimde bende cok istiyoruz ama uzmanlarda 4 yas öneriyor diye kafam karısıyor bir taraftanda.
merhaba arkadaslar
benim 5.5 yaşında bi kızım var biz de bu ay korunmayı bıraktık inşallah hepimiz en kısa zamnda hamiş oluruz yine?? Kızım dünyaya geldiğinde ikinci çocuk hayali benim için uzaktı aslında çok zor büyüdü sağlık bakımından sık sık hastalıklarınla uğraştıkama şimdi herşey yolunda yeniden bebek kokusunu özlüyorum kızımında kardessiz tek başına kalmasını istemiyorum inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli sekilde olur bebişlerimiz:)
erkese merhaba, hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Benimde 26 aylık bir oğlum var ve oğluma bakacak kimse olmadığından ve henüz tam derdini anlatamadığı için kreşe de veremiyorum. u dönemde ikinciyi de yapıp aradan çıkartmak istiyorum sonrası çalışma hayatına atılmak istiyorum çünkü. Çalışmayı çok özkledim ama eğer ki şimdi çalışmaya başlarsam uzun süre çocuk yapmak istemeyeceğim ve hatta yapmayabilirim bile. bu yüzden kararsızım eşimle konuşmadık bu durumu ama o da çok istekli değil sanki. kafam karışık yardımlarınıza ihtiyacım var.
mrblar ben yeniyim aranızda 22yaşımı doldurmaktayım 3 buçuk yaşında bir kızım var 2 aydır 2. bi bebek istiyorduk bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı umarım dogrudur.yarın kan tahlili yaptırıcam hayırlısı artık...
aranıza yeni katıldım.ben de 2.gebeliğimi bazı sorunlar sebebiyle kürtajla sonlandırmak zorunda kaldım.çok pişmanım.Allah inşallah gönlümüze göre verir.inşallah oğulcuğum kardeşsiz kalmaz.dualarınızı bekliyorum.sağlıcakla kalın
amin canım inşallah hayırlısı olur.eğer fırsat buldukça çocuğunu eğitmek için çabaladıysan eminim ki meyvelerini toplarsınhepimizin hakkında hayırlısı olsun.
ya sizinle durumumuz baya bi uyuyor hadi hayırlısı
şöyle birşey öğrendim
biz insanlar ne kadar korunursak korunalım eğer ALLAH(c.c) o bebeğin dünya dünyaya gelmesini ve ana babasının siz olmasını
dilediyse her ne olursa olsun(kadın komada olsa bile)o bebek dünyaya gelicek,
dolayısı ile korunma diye birşey yok deniliyor:44:
amin canım. inşallah güzel haberler alırız. Allah evlatlarını bağışlasın dilerim.merhaba kızlar .. bende ikinci bebişime gün sayıyorum az kaldı inşallah.
benim oğlanların arası 5.5 yaş olacak malesef bende çok ara vermek istemezdim ama benim ikiside tedaviyle oldu..
sıkı bir pko hastasıyım ben o yüzden çok düşük ihtimal kendi kendime hamile kalma olayım ..
rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah bebek isteyen arkadaşlardan güzel haberler alırız bu toicte..
canım ovulasyon tarihi için illa bir hesaplayıcıya ihtiyacın yok. ilk adet olduğun günden itibaren 10. gününde çalışmalara başlayın. ilişki 2 günde bir olmalıdır (sperm kalitesi için) sperm 48 saat, yumurta 24 saat yaşar. ovulasyon olduğunda akıntın iki parmak arasında uzar şekilde olur. buna göre kendini takip edebilirsin. :) bol şans.selam bayanlar
bu sitedeki ovulasyon tarinden faydalanan ve işe yarayan birisi varmı acaba ?
geçen ay tarihi kaçırttık ,bakalım bu ay inşallah olur
belirli süreler vardır bazı çocuklar sürekli hastalık yaşadığı zaman belirli yaşa gelince o hastalık kendiliğinden kaybolur. sıkıntılar yaşıyoruz ama zamanla unutuluyor herşey. senin kızında atlatmış çok şükür o yaşı. dilerim hayırlısı ile prensesin bir kardeşi olur.merhaba arkadaslar
benim 5.5 yaşında bi kızım var biz de bu ay korunmayı bıraktık inşallah hepimiz en kısa zamnda hamiş oluruz yine?? Kızım dünyaya geldiğinde ikinci çocuk hayali benim için uzaktı aslında çok zor büyüdü sağlık bakımından sık sık hastalıklarınla uğraştıkama şimdi herşey yolunda yeniden bebek kokusunu özlüyorum kızımında kardessiz tek başına kalmasını istemiyorum inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli sekilde olur bebişlerimiz:)
canım benim merhaba. gözün aydın. allah evlatlarını bağışlasın dilerim. ve de güzel bir gebelik geçirmen dilğiyle gelişmeleri yaz muhakkak. hatta ilk gebeliğin ve 2. gebeliğindeki belirtilerde farklılıklar varmı diye paylaşırsan sevinirim. ayrıca ne güzel genç anne olmuşsun.mrblar ben yeniyim aranızda 22yaşımı doldurmaktayım 3 buçuk yaşında bir kızım var 2 aydır 2. bi bebek istiyorduk bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı umarım dogrudur.yarın kan tahlili yaptırıcam hayırlısı artık...
amin.erkese merhaba, hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Benimde 26 aylık bir oğlum var ve oğluma bakacak kimse olmadığından ve henüz tam derdini anlatamadığı için kreşe de veremiyorum. u dönemde ikinciyi de yapıp aradan çıkartmak istiyorum sonrası çalışma hayatına atılmak istiyorum çünkü. Çalışmayı çok özkledim ama eğer ki şimdi çalışmaya başlarsam uzun süre çocuk yapmak istemeyeceğim ve hatta yapmayabilirim bile. bu yüzden kararsızım eşimle konuşmadık bu durumu ama o da çok istekli değil sanki. kafam karışık yardımlarınıza ihtiyacım var.
merhaba. evladını Allah bağışlasın inşallah herşey gönlünce olur canım.mrb kızlar benimde 15 aylık bi oğlum var ve ikinci bebeğide düşünüyorum ama şu an deil cünkü daha emiyo sütten kesilir kesilmez ikinci bebeği istiyorum inşallah tüm isteyenler bebek sahibi olur allahın izniyle.......
Benim bir kizim var cok hevesliydim bi ara ikinci icin gecen ay denedik olmadi suan emin degilim bu ay denemicem galuba seneye birakacgm sanirim
Ogretmenim ozelde calismaya devam etmek istiyorum bundan sonraki aylar artik oldugunda okul acilmasina denk gelecek stres olacagim buyuzden vazgectim
Hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?