Kocamannnnbir tek çizgiii, arık batı beklicem son 3 gün, adet belirtilerim var ben kızımda daha farklı belirtiler yaşamıştım, artık hayırlısı
cnm üzülme hakkında hayırlısı..
Sen erken yaptın galiba testi??
Hele bat gelsin olmazsa tekrar edersin??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamannnnbir tek çizgiii, arık batı beklicem son 3 gün, adet belirtilerim var ben kızımda daha farklı belirtiler yaşamıştım, artık hayırlısı
ayy topik ne kadar güzel hareketlenmiş:)))) ben topiği açtım ama hiç yazmamıştım. ilk açtığımda oglum 18 aylıktı şimdi 22 ayını dolduracak. spirali çıkarttırdım ama açıkçası çok detaylı bir çalışmamız olmamıştı. daha dogrusu ben ufak bir rahatsızlık geçirdim arada ilaç kullanınca 2 ay arada tekrar korunarak geçti. korunmadıgım aylarda ise küçük ve köpekle azı dişlerini çıkartan bir bebek annesi olarak yumurtlama günlerini ayarlayamadım vs. 4 5 ay böle geçti ocaktan beri biraz daha dikkatli davrandık bu ay ise yumurtlama dönemimi tamamen takip ettim ama bakalım hayırlısı artık.. gecen ay ömrümde ilk kez gecikince heyecanlanmıştım ama birşey yokmuş:)) merakla 8 martı bekliyorum şimdi:) ama bende fortel almayı düşünüyorum o kadar bekleyemeyebilirim. oglum ilk ayda olmustu ama ikinci bendede nazlanacak gibi birazcık sanırsam:) hepimiz biran önce güzel haberler alırız inşallah..
ayy topik ne kadar güzel hareketlenmiş:)))) ben topiği açtım ama hiç yazmamıştım. ilk açtığımda oglum 18 aylıktı şimdi 22 ayını dolduracak. spirali çıkarttırdım ama açıkçası çok detaylı bir çalışmamız olmamıştı. daha dogrusu ben ufak bir rahatsızlık geçirdim arada ilaç kullanınca 2 ay arada tekrar korunarak geçti. korunmadıgım aylarda ise küçük ve köpekle azı dişlerini çıkartan bir bebek annesi olarak yumurtlama günlerini ayarlayamadım vs. 4 5 ay böle geçti ocaktan beri biraz daha dikkatli davrandık bu ay ise yumurtlama dönemimi tamamen takip ettim ama bakalım hayırlısı artık.. gecen ay ömrümde ilk kez gecikince heyecanlanmıştım ama birşey yokmuş:)) merakla 8 martı bekliyorum şimdi:) ama bende fortel almayı düşünüyorum o kadar bekleyemeyebilirim. oglum ilk ayda olmustu ama ikinci bendede nazlanacak gibi birazcık sanırsam:) hepimiz biran önce güzel haberler alırız inşallah..
o halde bizde sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberi cnm??
Daha yeni başladın bu ay olmazsa diğer aylara inşallah sağlıcakla gelsinlerde...
merhaba cnm
Topiği açtın ama kayboldun heee?? bak biz devraldık topiği götürüyoz işte:)))
Geçmiş olsun cnm herşey planladığımız gibi gitmiyor bazen vardır bunda da bi hayır bu arada oğluşunu allah bağışlasın ne güzel arayı acmadan tekrar istiyorsun..
Çok bekletmesin bu sefer sıpacıklar bizi:)
Fortel erken gebelik testimi ben onlara da pek güvenmiyorum ticari diyolar onlar için en güzel adet gününü beklemek amaaaaa tabi sabırsızlanıyoruz bende onlardan biriyim aslında inş sende güzel haberi bi an önce verirsin cnm
allah gönlünüze göre versin
oğlunuz çok küçükmüş arası açılmasın diyenlerdensiniz hayırlısı olsun inşallah
evet aslında küçük ama eşim ve ben cok genc olmadıgımızdan cok arayı acmayalım istiyoruz:)
Selam bende sizdenim yazin dort ay denedim olmadi ara verdim simdi tekrar sahalara dindum akisina biraktim bakalim kac ayda gelecek? 10 marta kadar bekliyorum bende
27 yas bitti bir kizim var ogretmenim hayirlisi
Benimde kizim ilk aydan olmustu nasip olunca oluyor demekki daha zamani gelmemis ikincilerin gelince sip diye olur onlarda insallh
inşallah bakalım..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun:) benim kardeşimle aram 5 bucuk yas oda güzel aslında:)
evet küçük aslında ilk baslarda bende kararsızdım çok mu küçük diyordum ama zaten olana kadar daha da büyüyecek.. yalnız tek bir sorun var oglum 15.4 kg ve yapışık yasıyoruz. kucak delisiyiz birazcık o nasıl olacak onu bilemiyorum:))) ama yasımda genc diil 81 dogumluyum birde Allah biliyor ya kısmet ederse 3. çocugu da düşünmüyor diilim o yuzden fazla vakit kaybetmiyim istiyorum ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak tabi:)
Selam bende sizdenim yazin dort ay denedim olmadi ara verdim simdi tekrar sahalara dindum akisina biraktim bakalim kac ayda gelecek? 10 marta kadar bekliyorum bende
27 yas bitti bir kizim var ogretmenim hayirlisi
canım ben yorumcu.coma üyeyim yumurtlama günlerini ordan takip ediyorum tam olarak ayın kacında hastalandın ve düzenli 27 günde bir mi bakıım sana da isersen eger..
evet küçük aslında ilk baslarda bende kararsızdım çok mu küçük diyordum ama zaten olana kadar daha da büyüyecek.. yalnız tek bir sorun var oglum 15.4 kg ve yapışık yasıyoruz. kucak delisiyiz birazcık o nasıl olacak onu bilemiyorum:))) ama yasımda genc diil 81 dogumluyum birde Allah biliyor ya kısmet ederse 3. çocugu da düşünmüyor diilim o yuzden fazla vakit kaybetmiyim istiyorum ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak tabi:)
kızlar bu arada benim 12 gün oldu adet başlayalı siklus 27 di hergün test yapıyorum ama hala pozitifi göremedim acaba ben yumurtlamıyor muyum(((
Bu ayda olmazsa önümüzde ki ay dr gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum
canım 24 ile 28 arasındaki tarihleri degerlendir sen.. 27 subatsa yumurtlama günün olarak görülüyor yani yarın en gec carsamba artık görürsün bence çift çizgiyi:)))