Gelinlik Modelleri İkinci Bahar Gelinlerine Alternatifler

Pronoviasın modelleri genellikle tarlatansız, fazla kabarık olmayan tarlatan kullanılmış modeller.
Ayrıca taş,pul vs. gibi ilavelerle hareketlendirilmiş değiller.O yüzden iddiasız ve sade görünülürler pek çok kişiye göre ve 2.evliliklere uygun bulunurlar çoğu kişi tarafından.

Ben böyle düşünmüyorum elbette, hem Pronovias'ın modelleri hem de ikinci evlilikte seçilecek gelinliğin sade olması gerekliliği hususunda...

ikinci evlilik için denmiş ama şimdiye kadar bakıp da beğendiğim bu kadar çok gelinlik olmamıştı yahu çok hoşlar ne güzel sadeler

ikinci evlilik için denmiş ama şimdiye kadar bakıp da beğendiğim bu kadar çok gelinlik olmamıştı yahu çok hoşlar ne güzel sadeler

benim begendigim tarzda gelinlikler bunlar yani benim gelinligimde cok sadeydi ama bu tarz gelinlikler pek beğenilmez gelin sıkır sıkır olacak dusuncesi var ya bazen 2. evliliklerinde kabarık taslı fln gelinlik giymek istemezler onlara uygun secim olabilir diye ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…