trabzonlu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2007 24 0 39 29 Aralık 2007 Konu Sahibi trabzonlu #1 ikinci asilama yapilali 2gün oldu ilkinde kanama olmustum ama bunda olmadi busefer olmustur insallah bebegime çok ihtiyacim var
ikinci asilama yapilali 2gün oldu ilkinde kanama olmustum ama bunda olmadi busefer olmustur insallah bebegime çok ihtiyacim var
H hafsaa Ziyaretçi 30 Aralık 2007 Konu Sahibi trabzonlu #2 inşallah canım sren umudını yıtırme dua et
T TDEMEZUN CANIM OGLUM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 15.988 46 30 Aralık 2007 Konu Sahibi trabzonlu #3 benimde ilkinde kanama olmustu tutmadi ikincisinde kanama olmadi yine tutmadi ucuncusunde kanama oldu tuttu ama kaybettim !!
benimde ilkinde kanama olmustu tutmadi ikincisinde kanama olmadi yine tutmadi ucuncusunde kanama oldu tuttu ama kaybettim !!
T TDEMEZUN CANIM OGLUM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 15.988 46 30 Aralık 2007 Konu Sahibi trabzonlu #4 yani aslinda tabiki kanama olmasi iyi degil ama oluncada tutlmayacagi anlamina gelmez ..insallah tutmustur canim!!!
yani aslinda tabiki kanama olmasi iyi degil ama oluncada tutlmayacagi anlamina gelmez ..insallah tutmustur canim!!!
X XOXZLEMXIXMSXIXN MELEĞİM UÇTU GÖKYÜZÜNE Kayıtlı Üye 3 Nisan 2008 850 1 40 12 Nisan 2008 Konu Sahibi trabzonlu #5 trabzonlu .!.: ikinci asilama yapilali 2gün oldu ilkinde kanama olmustum ama bunda olmadi busefer olmustur insallah bebegime çok ihtiyacim var Genişletmek için tıkla... İNŞALLAH CANIM TUTMUŞTUR.İNŞALLAH BU SEİNÇLİ HABERİ VERİRSİN.ALLAH BU DUYGUYU BİZEDE NASİP EDER.BU ARADA BENDE TRABZONLUYUM.KENDİNE DİKKAT ET CANIM.
trabzonlu .!.: ikinci asilama yapilali 2gün oldu ilkinde kanama olmustum ama bunda olmadi busefer olmustur insallah bebegime çok ihtiyacim var Genişletmek için tıkla... İNŞALLAH CANIM TUTMUŞTUR.İNŞALLAH BU SEİNÇLİ HABERİ VERİRSİN.ALLAH BU DUYGUYU BİZEDE NASİP EDER.BU ARADA BENDE TRABZONLUYUM.KENDİNE DİKKAT ET CANIM.