- 7 Aralık 2018
- 168
- 26
- 13
- 39
- Konu Sahibi arnavut1985
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili testte serbest hcg ve papp a değerlerine bakılır bu ikisi biyokimyasal değerler oluyor, bu sonuca göre 101 bebekten birinde down sendromlu olması riskiniz var 270den düşüğüne amniyosentez önerilir benim 1/214 dü ama yaptırmadım tabiki. Yaşın da 34 galiba, kan değerleri ile birlikte değerlendirilince kombine riskin 1/603 olmuş yani bazı doktorlar direkt ona bakıyor. Ense kalınlığı çok güzel 0,6 burun kemiği de var yazıyor, bana kalırsa yüksek ihtimal bebeğin sağlıklı ama doktorun en iyisini bilir çünkü serbest hcg çok yüksek çıkmış, bir nedeni vardır belki..
Evet karşısında düzeltilmiş mom 4 yazıyor down sendromlu bebeklerde 2 civarında olduğunu okumuştum nette, normali 1 civarı oluyormuş sanırım. Doktorun normal dediyse normaldir, inşallah sağlıkla kucağına alırsın..BİDE SERBES HCG 151 OLANMI OLUYOR
Ense kalınlığı ve burun kemiğine kendi doktorun bakıyor ultrasonda, sistemden yanlış girmiş olabilir o zaman. 1,6 da normal zaten 2,5-3 fazlası kalın olarak değerlendiriliyor sanırım..PEKİ BİŞE DİCEM BİMEDİĞİMDEN SORUUORUM İKİLİ TES YAPTIRRIRKEN TEST YAPTIRDIĞIM YER SADECE KAN ALDI KANDAN NASIL ANLIYORLAR BUNU
KENDİ DOKTORUM
KAĞI YAZDI ENSE KALINLIĞI 1,6 VE BİŞE DAHA YAZDI ONA GÖRE YAPTILAR.
KAĞITTAENSE KALINLIĞI 0,6 YAZIYOR
Rica ederim, benim de başımdan geçtiği için anlıyorum seni, çok araştırdım makaleler okudum ne olursa olsun o benim yavrum dedim hep.. İkili test filan gereksiz aslında, hiç düşünmemek lazım bunları ama anne yüreği işte, sağlıklı sıhhatli alırsın inş kucağına..TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇNİ
Merhaba test sonucunuzu gordum. Bugun ben de sonucumu aldim ve tesaduf ki sonuclarimiz birebir ayni. Doktor bana risk yuksek dedi fetal dna testi yaptirdik. Siz ne durumdasin uzerinden biraz zaman gecmis ama sonuclarimiz ayni olunca cok merak ettimHİÇ SORMAYIN YARIN DOKTORA GİTCEM BİEŞ YOK DEDİ AMA BEN BUGÜN HİÇ İYİ DEĞİİM STRESE GRİDİM
SANKİ DOKTOR DOĞRU DEMEDİ GELİYOR İNŞ HERKESİN ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞLLAH..
Merhaba test sonucunuzu gordum. Bugun ben de sonucumu aldim ve tesaduf ki sonuclarimiz birebir ayni. Doktor bana risk yuksek dedi fetal dna testi yaptirdik. Siz ne durumdasin uzerinden biraz zaman gecmis ama sonuclarimiz ayni olunca cok merak ettim