düşük risk yazıyor. benimde böyleydi bi sorun yok bizdeDoktora randevu bulamıyorum 1 ay sonrasına çağırmıştı normalde. Eğer sıkıntılıysa fetal dna yaptıracağım. Belki anlayan çıkar.
Yaştan dolayı acaba bir risk mi var diye düşündümdüşük risk yazıyor. benimde böyleydi bi sorun yok bizde
Evet. Belli bir yaştan sonra yüksek mi çıkıyor acaba. Devletteki doktor sıkıntı yok demiş kendi doktoruma atamadım sonucuYaş riskiniz yüksek çıkmış gördüğüm kadarıyla
Merhaba kac yasindasinz. Bende ikili test yaptircam haftaya. Ama yasimdan dolayi kesin risk cikcak ve korkuyorum acikcasiYaştan dolayı acaba bir risk mi var diye düşündüm
Bildiğim kadarıyla 30 yaşından sonra risk artıyorEvet. Belli bir yaştan sonra yüksek mi çıkıyor acaba. Devletteki doktor sıkıntı yok demiş kendi doktoruma atamadım sonucu
Merhaba 31 yaşındayim siz ?Merhaba kac yasindasinz. Bende ikili test yaptircam haftaya. Ama yasimdan dolayi kesin risk cikcak ve korkuyorum acikcasi
34 yaşindayimMerhaba 31 yaşındayim siz ?
34 yaşindayim
Direkt fetal yaptırın öyle bir düşünceniz varsa. Benimkiler ikiz her doktor ikili test için bunu söyleyince direkt fetal yaptırdımMerhaba kac yasindasinz. Bende ikili test yaptircam haftaya. Ama yasimdan dolayi kesin risk cikcak ve korkuyorum acikcasi
Fetal cok maliyetli geldi bize o yuzden yaptirmicam. Buarada ikizleriniz saglikla gelsin insallahDirekt fetal yaptırın öyle bir düşünceniz varsa. Benimkiler ikiz her doktor ikili test için bunu söyleyince direkt fetal yaptırdım
Amiiiiin çok sağolun sizinki de inşallahFetal cok maliyetli geldi bize o yuzden yaptirmicam. Buarada ikizleriniz saglikla gelsin insallah