Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden yapti boyle bişeyi?sat tarihiniz belirsizmi?Kızlar bugün ikili test yaptırdım dr sat'ı 1 temmuzdan 11 temmuza aldı bir sıkıntı yoktur inşallah
Neden yapti boyle bişeyi?sat tarihiniz belirsizmi?
Teşekkür ederim canım 10 gün fark var takvimden baktığında ilişki gününe denk geliyor...Benim de basindan beri oyle makina oyle gosteriyor yani sat 21 subat ama makinalar 28 subat gosteriyor 1 hafta gec dollenme var demisti doktorum. Gerci bu ay gelisim öne gecti ama ben anlayamadim benimkini, telaslanmayin 1 hafta sıkıntı çıkarmaz.
Benim de basindan beri oyle makina oyle gosteriyor yani sat 21 subat ama makinalar 28 subat gosteriyor 1 hafta gec dollenme var demisti doktorum. Gerci bu ay gelisim öne gecti ama ben anlayamadim benimkini, telaslanmayin 1 hafta sıkıntı çıkarmaz.
Ilişki gununede denk gelse sat tarihi baz alinir canim hatta bu gebeligimde belli degil benim sat ama ovulasyon tarihim kesin belli test kullanyodm cunkü ovulasyondan 2 hafta öncesini sat kabul ediyo ve usg da destekliyo zaten bunu.seninkini direk usg a göre ayarlamiş sanirimBelirli canım acaba döllenmeyle ilişki tarihiylemi alakalı ?
Olabilir canım gebeligin sonlarina doğru aradaki fark yavas yavas kapaniyor zaten. Telaslanma hic hamileliginin tadini cikarBenimde basindan beri 6-7 gun farkli cikiyordu ama dr bu kesin dedi...
Ilişki gununede denk gelse sat tarihi baz alinir canim hatta bu gebeligimde belli degil benim sat ama ovulasyon tarihim kesin belli test kullanyodm cunkü ovulasyondan 2 hafta öncesini sat kabul ediyo ve usg da destekliyo zaten bunu.seninkini direk usg a göre ayarlamiş sanirim
Teşekkür ederim canım 10 15 gun cok stresliydim cok yakinim vefat etti abim kalp krizi gecirdi bebeğim allaha sükür beni bırakmadıOlabilir canım gebeligin sonlarina doğru aradaki fark yavas yavas kapaniyor zaten. Telaslanma hic hamileliginin tadini cikar
Basin sagolsun ve gecmis olsun canım. Ne guzel guclu ve saglam bir bebegin olacak. Goz acip kapayincaya kadar geciyor vakit tabi bazen insan cok heyecanlandigi icin vakit gecmiyormus gibi geliyor, hemen kavusmak istiyorsun ama sen tadını çıkar. Bir de mide bulantin yoksa harika vallaTeşekkür ederim canım 10 15 gun cok stresliydim cok yakinim vefat etti abim kalp krizi gecirdi bebeğim allaha sükür beni bırakmadı
Basin sagolsun ve gecmis olsun canım. Ne guzel guclu ve saglam bir bebegin olacak. Goz acip kapayincaya kadar geciyor vakit tabi bazen insan cok heyecanlandigi icin vakit gecmiyormus gibi geliyor, hemen kavusmak istiyorsun ama sen tadını çıkar. Bir de mide bulantin yoksa harika valla
Olsun tatlim onlar oyle ya da biyle büyüyor. Simdi senin depolarinla idare ediyor o zaten esas 7.aydan itibaren yemene dikkat etmen gerekiyor o zaman başlıyor kilo almaya minikler :)Teşekkür ederim canım
Insallah canim allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hafif bulantim oluyor arada o kdr
Zaman gecmiyor dediğin gibi ama öyle telaşlarım olduki ne kendime ne bebeğime özen gösteremedim