- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- Konu Sahibi LaDespedida
Bana 12+5 te radyoloji uzmani erkege,dogum doktorum kiza benziyo demisti.15+5 te %80 kız oldu.ayrintilida da kesinlesti ☺ hayirlisi olsun hakkinizda ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Radyoloji uzmanlari bisey bilmiyoBana 12+5 te radyoloji uzmani erkege,dogum doktorum kiza benziyo demisti.15+5 te %80 kız oldu.ayrintilida da kesinlesti ☺ hayirlisi olsun hakkinizda ❤
bizde cinsiyet tahmini bekliyoruzz
hayır canım bulunmadı sağolsun çok ilgili bi doktordu cımbızla laf alıyosun :)
Bana da bi tahmin de bulunurmusunuz
:) evet teyzesi orda parmağını emiyo du galiba, keşke gönlünden geçen olsaydı ama erkekmiş bi oğlum var buda kız olsun istiyodum ama hayırlısıayyyy şapşal şey elide ağzında bayıldım usg fotosuna :)))
kız diyorum gönlümden geçen bu
erkekmiş canım :) herkes kız dedi ama erkek çıktı gerçi yanılma payı olabilir belki bilmiyorum :)Bence kıza benziyor
Doktor tahminde bulundu mu
Nubu kız canim hayırlısi olsun inşallah kesinlesince yazarsin ama yüksek ihtimalle kız
Kız a benziyor ama içimden erkek geçtiCnm banada yorum yaparmisin 12 haftalik
Kız a benziyor ama içimden erkek geçti
Merhabalar ben erkek hissediyordum. Gebeligimin kizlarimin gebeliginden farki yoktu.Kızlar dün ikili teste girdim bizim radyoloji uzmanına cinsiyet tahminini sordum 11+2 bebeğimin %70 kız olabileceğini söyledi. Sizce bu mümkün mü? Yine de tabi 14. haftaya kadar cinsel organının oluşmaya devam edeceğini ekledi kadın ama ben nedense erkek hissediyorum şu birkaç hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum valla Yinede allaha şükür sağlıklı bir bebeğim olacak gibi!