İkili Testte Radyoloji Uzmanının Cinsiyet Tahmini

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
Kızlar dün ikili teste girdim bizim radyoloji uzmanına cinsiyet tahminini sordum 11+2 bebeğimin %70 kız olabileceğini söyledi. Sizce bu mümkün mü? Yine de tabi 14. haftaya kadar cinsel organının oluşmaya devam edeceğini ekledi kadın ama ben nedense erkek hissediyorum şu birkaç hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum valla Yinede allaha şükür sağlıklı bir bebeğim olacak gibi!

Erken haftalardasin daha bilen dk biliyor ama yapilanlarda oluyor senin bebis küçucmus daha fotosu varsa ekle nubuna bakayim

Erken haftalardasin daha bilen dk biliyor ama yapilanlarda oluyor senin bebis küçucmus daha fotosu varsa ekle nubuna bakayim
Canim cok saol resim var da hep kotu cekim yinede eklicem hem 10 haftalik hem 11 haftalik resimlerini.

Eklentiler

• image.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 739
  • image.jpg
    163,3 KB · Görüntüleme: 701
  • image.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 632
  • image.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 640
  • image.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 644
Canim öncelikle rabbim gonlune gore wersin ben hep erkek hissettim ama kiz olsu tabi herkesin hisleri farkli olabilir. 2li taramaya gittigimde radyoloji uzmani kiza benzettim dedi kiz cikti :)

Bana da bi tahmin de bulunurmusunuz

Eklentiler

• 20150225_150140.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 381
  • 20150225_150127.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 399
:) :) doktor yüzde 70 kız demişti ama daha kesin bişey değil tabi bi oğlum var buda kız olursa güzel olur
İnşallah kızdır o zaman benim de oglum var nasipse birde kız anası olacagim daha dogmamisken bile çok güzel bi duygu hepimiz kucagimiza alırız sağlıkla senin bebisde kesin kız bence

İnşallah kızdır o zaman benim de oglum var nasipse birde kız anası olacagim daha dogmamisken bile çok güzel bi duygu hepimiz kucagimiza alırız sağlıkla senin bebisde kesin kız bence
Amin inşallah canim evet doğmamış ken bile çok güzel bi duygu ay inşallah kızdır teşekkür ederim canım

Merhaba nubunu nasıl anlıyorsunuz ben bir türlü çözemedim benim miniğimede bakar mısınız gerçi daha küçük yarın doktora gideceğim gösterecek mi bilmiyorum fakat insan merak ediyor birde ilk olduğu için hiç anlamıyorum biraz cahil hissediyorum kendimi

Eklentiler

• image.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 363
  • image.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 346
Nubu çizgisiyle net görünmüyor ama ben erkek bebise benzettim hayırlı olsun bebisin sağlıkla gelsin

İkili testi yaptırana kadar eşimle kız hissediyorduk testi yapan doktor yüksek ihtimal erkek dedi ve bizim bütün duyguları değiştirdi. Kendi doktorum 16. haftada ben kıza benzettim ama popişi dönük göstermiyor dedi. Önceki akşam öylesine gittik acaba gösterir mi diye doktor kız dedi. Hangisine inanacağımı şaşırdım

Kızdır yüksek ihtimal o zaman iki dk da kız demiş 12 haftada yanılma payı yüksek oluyor yinede biraz daha bekleyin yine gidersin dk foto varmi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…