- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
-
- Konu Sahibi LaDespedida
Ben kendime yapamiyorum ama sana yapicaktim bebek sanirim kucuk daha nubunu goremedim benCinsiyet tahmini yaparmisiniz kizlar
Canim cok saol resim var da hep kotu cekim yinede eklicem hem 10 haftalik hem 11 haftalik resimlerini.Erken haftalardasin daha bilen dk biliyor ama yapilanlarda oluyor senin bebis küçucmus daha fotosu varsa ekle nubuna bakayim
Nubu kız canim hayırlısi olsun inşallah kesinlesince yazarsin ama yüksek ihtimalle kızCanim cok saol resim var da hep kotu cekim yinede eklicem hem 10 haftalik hem 11 haftalik resimlerini.
Bide benim fındığıma bak ablası cinsiyet tahminimiz olsunNubu kız canim hayırlısi olsun inşallah kesinlesince yazarsin ama yüksek ihtimalle kız
Bu bebisde kız canim hayırlı olsun bebisin kesinlesince yazarsinBide benim fındığıma bak ablası cinsiyet tahminimiz olsun
Sağlıkla inşallahBu bebisde kız canim hayırlı olsun bebisin kesinlesince yazarsin
Canim öncelikle rabbim gonlune gore wersin ben hep erkek hissettim ama kiz olsu tabi herkesin hisleri farkli olabilir. 2li taramaya gittigimde radyoloji uzmani kiza benzettim dedi kiz cikti :)Kızlar dün ikili teste girdim bizim radyoloji uzmanına cinsiyet tahminini sordum 11+2 bebeğimin %70 kız olabileceğini söyledi. Sizce bu mümkün mü? Yine de tabi 14. haftaya kadar cinsel organının oluşmaya devam edeceğini ekledi kadın ama ben nedense erkek hissediyorumşu birkaç hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum valla Yinede allaha şükür sağlıklı bir bebeğim olacak gibi!
Kız :)) hayırlı olsunBana da bi tahmin de bulunurmusunuz
:) :) doktor yüzde 70 kız demişti ama daha kesin bişey değil tabi bi oğlum var buda kız olursa güzel olurKız :)) hayırlı olsun
İnşallah kızdır o zaman benim de oglum var nasipse birde kız anası olacagim daha dogmamisken bile çok güzel bi duygu hepimiz kucagimiza alırız sağlıkla senin bebisde kesin kız bence:) :) doktor yüzde 70 kız demişti ama daha kesin bişey değil tabi bi oğlum var buda kız olursa güzel olur
Amin inşallah canim evet doğmamış ken bile çok güzel bi duygu ay inşallah kızdır teşekkür ederim canımİnşallah kızdır o zaman benim de oglum var nasipse birde kız anası olacagim daha dogmamisken bile çok güzel bi duygu hepimiz kucagimiza alırız sağlıkla senin bebisde kesin kız bence
Nubu çizgisiyle net görünmüyor ama ben erkek bebise benzettim hayırlı olsun bebisin sağlıkla gelsinMerhaba nubunu nasıl anlıyorsunuz ben bir türlü çözemedim benim miniğimede bakar mısınız gerçi daha küçük yarın doktora gideceğim gösterecek mi bilmiyorum fakat insan merak ediyor birde ilk olduğu için hiç anlamıyorum biraz cahil hissediyorum kendimi
Kızdır yüksek ihtimal o zaman iki dk da kız demiş 12 haftada yanılma payı yüksek oluyor yinede biraz daha bekleyin yine gidersin dk foto varmi bu aradaİkili testi yaptırana kadar eşimle kız hissediyorduk testi yapan doktor yüksek ihtimal erkek dedi ve bizim bütün duyguları değiştirdi. Kendi doktorum 16. haftada ben kıza benzettim ama popişi dönük göstermiyor dedi. Önceki akşam öylesine gittik acaba gösterir mi diye doktor kız dedi. Hangisine inanacağımı şaşırdım
Nubu çizgisiyle net görünmüyor ama ben erkek bebise benzettim hayırlı olsun bebisin sağlıkla gelsin