• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili testte free Beta hcg si yüksek çıkanlar!!!

lavinya8

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
292
285
18
40
Merhaba ikili test sonucu Beta hcg 5,49 mom gibi yüksek bir değer çıktı. Haliyle ikili test sonucumda yüksek 1:75. Pap değeri fena değil. Faakat bu beta hcg yüksekliği çok kafamı karıştıyor:( Benim gibi durumda olup Fetal yada CvS yapan yada yapmadan geçiren arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim. Sonucunuz ne oldu. Beta yüksekliği neden oluyor muş 😔

Sadece kan sonucuna mı baktın? Çünkü sonuç olarak bi grafik çıkıyor bir risk ihtimali çıkıyor 1:99000 gibi mesela. Ben sonucum e nabiza düşünce baktım mom olarak ayarlanmamıs hali cok yüksek göründü ve korktum ama asıl sonuca hastanenin sitesinde ulaştım risk yoktu cok şükür. Sadece kan sonucuna göre yorumlanmaz

Sadece kan sonucuna mı baktın? Çünkü sonuç olarak bi grafik çıkıyor bir risk ihtimali çıkıyor 1:99000 gibi mesela. Ben sonucum e nabiza düşünce baktım mom olarak ayarlanmamıs hali cok yüksek göründü ve korktum ama asıl sonuca hastanenin sitesinde ulaştım risk yoktu cok şükür. Sadece kan sonucuna göre yorumlanmaz
Canım ikili test riski işte 1:75 , kombine risk 1:431 ama ikili test zaten kötü olan sonucum.evet sizin düşük olduğu içindir benim yüksek :( Beta değeri ise oran şeklinde verilmiyor. Mom şeklinde düzenlenmiş olana bakılıyor

Hiç canını sıkma ikili test bi tani testi değil sadece ihtimal verir, seninle ayni sartlardaki 75 kadından sadece 1inin bebegi rahatsiz olarak dünyaya gelmiş. Aslına bakarsan hepimiz icin bu ihtimaller var cevremize dünyaya baksak günümüz şartlarında 75 te 1 bile cok yüksek bir ihtimal değil. Rakamlara aldanma ense kalınlığı neydi? Burun kemiği görüldü mü?

Hiç canını sıkma ikili test bi tani testi değil sadece ihtimal verir, seninle ayni sartlardaki 75 kadından sadece 1inin bebegi rahatsiz olarak dünyaya gelmiş. Aslına bakarsan hepimiz icin bu ihtimaller var cevremize dünyaya baksak günümüz şartlarında 75 te 1 bile cok yüksek bir ihtimal değil. Rakamlara aldanma ense kalınlığı neydi? Burun kemiği görüldü mü?
Ense 1.3 burun kemiğide var. Çok sağol bende öyle kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama Benim oranı yükselten sıkıntı olan şey beta imiş gerçekten te yüksek. Başka bir dr bakıp bu yüksek betaya bir bulgu gözükmesi gerekirdi dedi çok şükür usg de herşey iyi. Ama illa nipty test yapmamı söylediler onu yaptırdım bekliyorum

Ense 1.3 burun kemiğide var. Çok sağol bende öyle kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama Benim oranı yükselten sıkıntı olan şey beta imiş gerçekten te yüksek. Başka bir dr bakıp bu yüksek betaya bir bulgu gözükmesi gerekirdi dedi çok şükür usg de herşey iyi. Ama illa nipty test yapmamı söylediler onu yaptırdım bekliyorum
Anladım canım annelik demek endise demek zaten haklısın tedirgin olmakta ama Allah'tan usg sonuçları gayet normal inşallah nipty de normal gelicek ben eminim

Canım ikili test riski işte 1:75 , kombine risk 1:431 ama ikili test zaten kötü olan sonucum.evet sizin düşük olduğu içindir benim yüksek :KK43: Beta değeri ise oran şeklinde verilmiyor. Mom şeklinde düzenlenmiş olana bakılıyor
Siz anlıyor musunuz ikili test sonucundan acaba?

Az çok anladım artık bu süreçte
Abla merhaba benim de bugün çıktı sonucum bakabilir misin rica etsem
C85EB62B-B892-4535-893E-981228ED3C68.jpeg

Merhaba ikili test sonucu Beta hcg 5,49 mom gibi yüksek bir değer çıktı. Haliyle ikili test sonucumda yüksek 1:75. Pap değeri fena değil. Faakat bu beta hcg yüksekliği çok kafamı karıştıyor:( Benim gibi durumda olup Fetal yada CvS yapan yada yapmadan geçiren arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim. Sonucunuz ne oldu. Beta yüksekliği neden oluyor muş 😔
Dna sonucunuz nasıl çıktı, ben güzel çıktığına inanıyorum, ben de bugun yaptırdım, ikili sonucum çıkmadan yaptırdım,içim rahat etsin diye.

Merhaba ikili test sonucu Beta hcg 5,49 mom gibi yüksek bir değer çıktı. Haliyle ikili test sonucumda yüksek 1:75. Pap değeri fena değil. Faakat bu beta hcg yüksekliği çok kafamı karıştıyor:KK43: Benim gibi durumda olup Fetal yada CvS yapan yada yapmadan geçiren arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim. Sonucunuz ne oldu. Beta yüksekliği neden oluyor muş 😔
MErhaba bebeğinizi sağlıklar kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben size bir şey sormak istiyorum gebeliğiniz benden ileri sorunuza cevap bulabildiniz mi bu süreçte
Benimde ölçümlerim normal ama kanda risk çıkıyor 1:141 yüksek riskim. Kan değerim yanlış anlamdıysam 295 binlerde mom olarak bakmadım
3 lü de yaptırdım sonucu almadım ama e nabıza düşmüş 225 bin yani hala yüksek gibi
İlk çocuğum da ikili test haftasında 38 bindeymiş onda risk çıkmamıştı zaten
Perinatologa yönlendirdiler amniyosentez istemedim o da ölçümlerde sıkıntı görmedi. Acaba ayrıntılı da gözükür mü bu detaylar
Bir de nifty testi yüksek maliyeti olan test mi acaba
Fetal DNA da duydum ama tam bilemiyorum nerelerde yapılıyor ücreti nedir

MErhaba bebeğinizi sağlıklar kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben size bir şey sormak istiyorum gebeliğiniz benden ileri sorunuza cevap bulabildiniz mi bu süreçte
Benimde ölçümlerim normal ama kanda risk çıkıyor 1:141 yüksek riskim. Kan değerim yanlış anlamdıysam 295 binlerde mom olarak bakmadım
3 lü de yaptırdım sonucu almadım ama e nabıza düşmüş 225 bin yani hala yüksek gibi
İlk çocuğum da ikili test haftasında 38 bindeymiş onda risk çıkmamıştı zaten
Perinatologa yönlendirdiler amniyosentez istemedim o da ölçümlerde sıkıntı görmedi. Acaba ayrıntılı da gözükür mü bu detaylar
Bir de nifty testi yüksek maliyeti olan test mi acaba
Fetal DNA da duydum ama tam bilemiyorum nerelerde yapılıyor ücreti nedir
Ben DNA testi yaptırdım, 3400 verdim. Fransa'ya gitti test, şükür negatif cikti değerler.

Ben DNA testi yaptırdım, 3400 verdim. Fransa'ya gitti test, şükür negatif cikti değerler.
Çok güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. sizin risk nerede çıkmıştı ölçümlerde mi kanda mı
Gebeliği sonlandırmayacağım için açıkcası testleri yaptırmayacağım maliyeti de oldukça yüksek. Evet içimiz rahatlardı ama ölçümler şu an iyi yapacağımız pek bir şey yok
Amniosentez maliyetsiz ama çok riskli görüyorum onu da istemiyorum
Ayrıntılı ultrasonda biraz daha belirginleşir herhalde

Çok güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. sizin risk nerede çıkmıştı ölçümlerde mi kanda mı
Gebeliği sonlandırmayacağım için açıkcası testleri yaptırmayacağım maliyeti de oldukça yüksek. Evet içimiz rahatlardı ama ölçümler şu an iyi yapacağımız pek bir şey yok
Amniosentez maliyetsiz ama çok riskli görüyorum onu da istemiyorum
Ayrıntılı ultrasonda biraz daha belirginleşir herhalde
Amin, siz de sağlıkla alırsınız inş, ben 40 yaşındayım, ölçümlerde sıkıntı çıkmadı, yaştan dolayı yaptırdım, hatta ikili kan testi vermiştim, daha sonucuna bile bakmadim çünkü Dna yaptırdım ikili testten birkaç gün sonra. Sıkıntı varsa ayrıntıda az da olsa belli oluyor diyorlar, tabi dna testinin yerini tutmaz, siz kalbininizi ferah tutun,Allah in izniyle sağlıkla gelir.

Back