İkili test

esmerapunzel1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
43
12
3
27
Kızlar herkese selam geçen hafta 11+2 de ikili tarama testim yapıldı o gün ultrasonda doktor nasal bone pozitif dedi ultrasonda bir sıkıntı görünmüyor ikili test sonucuma gece geç saatte baktım ve gözüme uyku girmedi detaylı raporu e nabızdan göremiyorum yarın koşa koşa gideceğim sonuç >1:50 çıkmış bilgisi olan var mı beni aydınlatırmısınız

Sonucunuzu öğrenebildiniz mi? Bu bir istatistik sizin böyle doğuracağınızı göstermiyor, tanı değil her gebelikte riskler vardır, bence relaks olun banada orta risk dediler ama ilk evham yaptım şuan gayet sakin ve takılmayan bir süreçteyim. Allah hayırlısını versin

Amin çok teşekkür ederim yok öğrenmedim yarın gideceğim. Sağlıkla doğuralım inşallah teşekkür ederim yorumunuz için

Sonucu buraya atarsanız daha net bakabiliriz

Size şunu söyleyim bu ikili test tanı testi değil sadece ihtimal belirtiyor benim yüksek çıkmıştı şuan bebeğim demiyorum çocuğum diyorum yaşını geçti çünkü 13 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…