- 13 Temmuz 2024
- 20
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi kubrakubra97
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesaj attım donus beklıyorum canımyas riski biraz yüksek çıkmış ama diğerleri gayet iyi bence sıkıntı yapılacak bir durum yok. doktorunuza sordunuz mu?
bi siıkıntı olurmuyas riski biraz yüksek çıkmış ama diğerleri gayet iyi bence sıkıntı yapılacak bir durum yok. doktorunuza sordunuz mu?
burda da çok gördüm ben böyle sonuc. diğerleri iyiyse yas riski çok önemli değil diye biliyorum ama tabii en iyi doktorunuz bilir yanlış yönlendirmis de olamayayımbi siıkıntı olurmu
Benimle aynı sonucunuz. Doktorum sorun yok demişti nitekim de 30. Haftaya geldik şükür hiçbir sorunumuz yokarkadaslar ikili gebelik testi sonucundan anlayan varmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz sonuclarım iyi olsun kotu mu gozukuyor![]()
simdi baktım da benim de yas riski 1:1060 çıkmış. doktorum bana normal demisti sonuclar için. ki biz detaylı ultrasona da girdik bebeğimiz sağlıklı cok sükürbi siıkıntı olurmu
yas riski biraz yüksek çıkmış ama diğerleri gayet iyi bence sıkıntı yapılacak bir durum yok. doktorunuza sordunuz mu?
grafik sonucu olması gerekiyor. burdan anlaşılmaz. doktorunuzla iletişiminiz varsa arayıp sorabilirsiniz. grafik sonucu doktorun ekranında çıkıyorEki Görüntüle 3527954
Değerlerim kötü mü doktora gitmeme var baya bekliyorum bugün çıkmış
İndiremedim malasef devlette verdim ikilş testi o yüzden doktorumu arayamıyorum 10gün beklicem sanıeımgrafik sonucu olması gerekiyor. burdan anlaşılmaz. doktorunuzla iletişiminiz varsa arayıp sorabilirsiniz. grafik sonucu doktorun ekranında çıkıyor
hastaneden alabilirsiniz belki. ben özelde vermistim ama doktorum eğer istersen sonuc çıktısını danışmadan alabilirsin demiştiİndiremedim malasef devlette verdim ikilş testi o yüzden doktorumu arayamıyorum 10gün beklicem sanıeım
En iyisi sonucu alıp kendi doktoruma gideyimhastaneden alabilirsiniz belki. ben özelde vermistim ama doktorum eğer istersen sonuc çıktısını danışmadan alabilirsin demişti