ikili test yardım acil!!!!

Siljyah

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
510
5
318
Arkadaşlar bir durum var ikili testte ultrason verileri iyi çıkıp kan testi riskli çıkan arkadaşlarımız oldu mu ne yaptılar nasıl başa çıktılar?

merhaba cnm bnm de ultrasonda burun kemiği ense kelınlığı normal çıktı ama ikili testte hçcg değerimden dolayı herhlde risk 1/81 çıktı yani yüksek 1 ay sonra 3 lü test olacakmış .çok kafaya takmamaya çalışsam da olmuyo valla bu durumda olan ve sonraki süreçte temiz çıkan var mı

valla bende kafaya takmamak için elimden geleni yapıyorum çok fazla araştırdım diyorum artık kafamı bulandırmayayım
sonuçta hepsi bir istatistik durumuda var

benim ikili testimde ultrason iyi cıktı ama kan degerlerinde riskim cıkmıstı hemde 1\56..
3lü testimi fln yaptırmamıstım amniyosentezde yaptırmadım ama dogum yapana kadar içim içimi yemişti hergün aglıodum simdi 50 günlük kızım war ve Rabbime hamd olsun hiç bişeyi yok gayet saglıklı mşlh...

Allah bağışlasın canım sevindim aslınnda böyle çok örnek vr ama yine tedirgin oldum inşallah biz de sapağlam hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız

detaylı ugirdik ultrasona uzaman yarım saate kadar bebeğim her yerini inceledi ve ölçümlerden memnun kaldı genelde ultrason sonuçları daha değerli olabiliyormuş şimdi iki hafta sonra doktorum 4lü test istedi ama içini ferah tutabilirsin dedi bakalım

kızlar benimde ikili test sonuçlarım riskli çıktı 13 haftalıkken hemen tıp fakültesine yolladı doktor cvs testi yapıldı bir ay sonra aldım sonuçları beklemek ne demek çok iyi bilirim ama allaha binlerce kez şükürler olsun temiz çıktı nie böle çıkıo bende anlamıorum ama bizim bebişler nazlı galiba

canım % 70 kadında neredeyse risk var göruluyo ama sonuç sağlıklı bebekler .O yuzden hiç test yapmayanlar daha mutlu hmililk geçiriyor.Bn uçlu test yaptrmacm

Merhaba arkadaşlar bende 12+3 günlük hamileyim bu hafta kontrolum var ve doktor bende de ikili tes istedi yaptırmıcam çünkü hangi arkadaşım yaptırdıysa hamıleliğ boyunca hep stres sıkıntı hersey allahtan olaki bu çoçuk dawsendromlu ee nolcek ben şimdi bu çoçuğu aldırıcam mı ? %1 risk olupta çoçuğunu aldıran varmış olaki bunu aldırdım bi sonraki çoçuğumda da değerlerim iyi çıktı ama hersey doğduktan sonra anlaşıldı o zaman naparım neticede gönlünüzü ferah tutun dua edin hersey allahtan ben böle düşünüyorum belki ultarsyonu yaptırırım 5. ayında ama 4 lü test felan çok tehlikeli düşünsenize karnınızdan alıyor sıvıyı ben nereden bilebilirim bunu çoçuğa zarar verip vermediğini ben anneme soruyorum senın zamanında varmıydı dıye annem hiç bir tane test yoktu kızım diyor neden erken doğumlar ya da çok fazla çoçuk hastalıkları bi düşünsek cevabı belli aslında hepimize normal doğum nasip etsin allah sezeryanla doğan %80 bebeklerin hepsinde ilerleyen yaşlarda solunum yollarıyla ılgılı rahatsızlıkları oluyormuş çok fazla pipirklide olmamak lazım ama herşeyi körü körüne de yapmamak lazım özellikle gebelikle döneminde mümkün olduğunda doğal beslenmenın yollarına bakalım derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…