ikili test ve amniyosentez

yas6380

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
4
2
1
39
Mrb 16 aylık bebeğim var ikili testte yaşa bağlı risk çıktı down sendromundan şüphelendiler amniyosentez önerdiler yaptırmadık doğduktan sonra da fiziksel olarak hiç belirti olmadığı için test yaptırmadık.16 aylık fakat daha emekleyemiyor yürüyemiyor konuşamıyor dr gelişim geriliği var dedi gen analizi istedi ilk test temiz çıktı. Daha sonra kromozom analizi istediler onda kromozom bozukluğu çıktı bir kromozomunda büyüme görülüyormuş. Anne ve babanın da kromozom analizi gerekli dediler yani bizden de örnek alındı daha sonuç çıkmadı. Çok merak ediyoruz çocuğunda böyle bir hastalık olan varsa lütfen bilgi istiyorum paylaşırsanız çok sevinirim sevgiler.

Merhaba gecmis olsun umarim onemli bir sey cikmaz konunuz uste ciksin diye yaziyorum saglicakla buyutursunuz insallah yaşınız kacti risk var dediklerinde?

Çok sagolun yaşım 37 ikinci gebeliğim var şimdi de bunda da risk çıktı. Yarın da amniyosentez yaptıracağım

Allah saglikli haber almayi nasip etsin..umarim sonuclariniz iyi cikar..bende cmt amniyosentez yaptiricam ve cok tedirginim...

sagolun hiç tedirgin olmanıza gerek yok 2 dakikalık bir işlem ben dün yaptırdım şimdiye kadar hiç bir şikayetim olmadı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…