- 29 Kasım 2020
- 129
- 57
- 18
- 28
- Konu Sahibi Yagmurizmmm06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sonucun temiz canım. Ortalama 12 haftalık diyor. Senin takip ettiğin gebelik haftanla karşılaştır doktorunda söyler zatenKızlar bugün ultrason çekindim. Sonrasında kan verdim. İkili testte ultrason sonucum bu. Yaptıranlar sizce nasıl anlayanlar yorum yapabilir mi lütfen
Teşekkür ederimBence sonucun temiz canım. Ortalama 12 haftalık diyor. Senin takip ettiğin gebelik haftanla karşılaştır doktorunda söyler zaten
Amiiin inşallah. Ultrason fotoğrafı çekti cinsiyeti söylemedi ne yazık kiSonucunuz gayet iyi görünüyor. Ense kalınlığı gayet iyi (nt değeri). Burun kemiği de görünmüş.
Kan testi de temiz çıkar inşallah
Kan sonucunuz çıktımı acabaKızlar bugün ultrason çekindim. Sonrasında kan verdim. İkili testte ultrason sonucum bu. Yaptıranlar sizce nasıl anlayanlar yorum yapabilir mi lütfen
Çok şükür canım çok sevindim özeldemi yaptırdınızEvet Allah'a çok şükür temiz geldi
Cinsiyet 13.haftadan sonra net belli oluyor o yüzden söylememiştir. Sonucuna gayet güzel. Kan sonucunuz da güzel çıkar umarım. Ama bir tık yüksek çıksa dahi korkmayın. Bu testlerin tanı özelliği yok cunku.Amiiin inşallah. Ultrason fotoğrafı çekti cinsiyeti söylemedi ne yazık ki
Benimde ultrasonda herşey normal temiz çıktı bide kan verdim sonucu bekliyorum inşallah benim sonucumda iyi çıkarTeşekkür ederim evet özelde yaptırdım doktor maşallah sonuçlar mükemmel dedi
Sonuçlar iyi dedi doktor çok şükür bir şey çıkmadıCinsiyet 13.haftadan sonra net belli oluyor o yüzden söylememiştir. Sonucuna gayet güzel. Kan sonucunuz da güzel çıkar umarım. Ama bir tık yüksek çıksa dahi korkmayın. Bu testlerin tanı özelliği yok cunku.
Benim ikili testimin kan sonucu 1/199 çıktı, doktor down sendromlu olabilir dedi. 3lu tarama testi sonucum 1/2319 çıktı. Hastaneye vs de bağlı biraz test sonucunuz. İçiniz ferah olsun. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Amin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBenimde ultrasonda herşey normal temiz çıktı bide kan verdim sonucu bekliyorum inşallah benim sonucumda iyi çıkar
Sevindim adınıza :)Sonuçlar iyi dedi doktor çok şükür bir şey çıkmadı
İnşallah canımAmin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz