Genelde 2 liden sonra 4 lü istenirIkili test sonucu degerlerim
Nt 1.3 mm
Nk mecvcut ( bu ne demek bilmiyorum)
Down sendromu 1/563
Yas 1/1200
Biyokimyasal risk 1/59
Trisomi 18/13 1/12000
Iki doktor normal dedi hicbir sey istemedi ama bir doktor da riskli dedi ve 4 lü istedi .yorumlarmisiniz arkadaslar..
Sizce riskli miGenelde 2 liden sonra 4 lü istenir
Sizce riskli mi
Benimde ikili testim 1/154 cıktı risk var dedi çok üzüldüm kan testi verdim içim rahat etsin diye sonucunu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz...Ikili test sonucu degerlerim
Nt 1.3 mm
Nk mecvcut ( bu ne demek bilmiyorum)
Down sendromu 1/563
Yas 1/1200
Biyokimyasal risk 1/59
Trisomi 18/13 1/12000
Iki doktor normal dedi hicbir sey istemedi ama bir doktor da riskli dedi ve 4 lü istedi .yorumlarmisiniz arkadaslar..
Kan testi dedigin 4 lü test miBenimde ikili testim 1/154 cıktı risk var dedi çok üzüldüm kan testi verdim içim rahat etsin diye sonucunu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz...
Cnm şöyle söyliyim genelde 1/250 risk olarakdegerlendirilir. Benim ikşli testim iyi ama 4 lü testim riskli çıkmıştı. 1/240 cıktı. Ama ben baska bir hastanede yaptırdım aynısını o da 1/750 çıktı yani risksiz çıktı. Maalesefbu testler hep bir soru işareti. Ben sizin yeriniz de olsam 4 lü testi yaptırdıktan sonra doktorun yorumunu beklerdim.
Tamam canim tesekkür ederimCnm şöyle söyliyim genelde 1/250 risk olarakdegerlendirilir. Benim ikşli testim iyi ama 4 lü testim riskli çıkmıştı. 1/240 cıktı. Ama ben baska bir hastanede yaptırdım aynısını o da 1/750 çıktı yani risksiz çıktı. Maalesefbu testler hep bir soru işareti. Ben sizin yeriniz de olsam 4 lü testi yaptırdıktan sonra doktorun yorumunu beklerdim.
Hayır fetal dna testi yaptırdım bebeğin genlerine bakıyorlarKan testi dedigin 4 lü test mi
Yok farketmıyor canımikili testte aç karnına mı gidiliyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?