• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili test sonucum

tuubaa09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
İkili test sonucuma bakar mısınız doktor riskli buldu 12. haftalık

Eklentiler

• IMG_6375.jpeg
    IMG_6375.jpeg
    154,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_6376.jpeg
    IMG_6376.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 80
Anlayan yok mu yada başına gelen yardımcı olsanız ☹️
Merhaba
Ben de dün öğrendim ikili test sonucumu
Kombine risk düşük çıktı ancak biyokimyasal pozitif risk yazdığından dolayı doktorum NİPT dna testi yaptırmamı önerdi onu yaptıracağım
Ayrıca ikili testlerle ilgili yüzde yüz doğru sonuç vermediğini okudum birçok yerde içiniz rahat olsun istiyorsanız nipt yaptırın siz de bir araştırın derim biraz maliyetli 15bin dediler bize ancak %99.9 doğru sonuç veriyormuş bu test ya da amniyosentez yaptırın 5 dakikalık bir işlemmiş youtbeda bunla alakalı birçok dr videosu var
Dilerim sağlıkla dünyaya gelsin bebişler❤️🤲🏼

Evet riskiniz yüksek görünüyor, ama ikili test kesin sonuç vermez , nipt testini yaptırabilirsiniz en doğrusu bu

Evet riskiniz yüksek görünüyor, ama ikili test kesin sonuç vermez , nipt testini yaptırabilirsiniz en doğrusu bu
Tamam teşekkür ederim ben devlete gittiğim için doktor fazla bilgi vermiyor ilk defa duydum bu testi araştırayım olmadı özele gidicem vakit kaybetmeden riske atmıyım

Merhaba
Ben de dün öğrendim ikili test sonucumu
Kombine risk düşük çıktı ancak biyokimyasal pozitif risk yazdığından dolayı doktorum NİPT dna testi yaptırmamı önerdi onu yaptıracağım
Ayrıca ikili testlerle ilgili yüzde yüz doğru sonuç vermediğini okudum birçok yerde içiniz rahat olsun istiyorsanız nipt yaptırın siz de bir araştırın derim biraz maliyetli 15bin dediler bize ancak %99.9 doğru sonuç veriyormuş bu test ya da amniyosentez yaptırın 5 dakikalık bir işlemmiş youtbeda bunla alakalı birçok dr videosu var
Dilerim sağlıkla dünyaya gelsin bebişler❤️🤲🏼
Teşekkür ederim evet araştırıcam riske atmak istemiyorum açıkçası. Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Sizin kaç haftalık şuan

Eskişehir Osmangazi universıte hastanesı kendı labaratuvarını açmış o dediğiniz testi 500 tl ye yapıyormuş . Bilginiz olsun . Sitede yaptıran da var hatta . Araştırın isterseniz . İnşallah sorun çıkmaz bebegınizde dua 🤲

14+6 benim de gebelik belirtilerim azaldı kusma tiksinme falan senin de öyle mi
Neredeyse hiç bulantı yaşamadım diyebilirim çok çok az oldu benim daha çok mide yanmalarım oldu onu da hangi gıdaların yaptığını tespit edince azalttım gibi bazen gaz birikmesi oluyor o midemi zorluyor benim uzun süreli aç kalmamaya çalışıyorum bir de aç karnına su içtiğimde çok kötü oluyor🙃

Eskişehir Osmangazi universıte hastanesı kendı labaratuvarını açmış o dediğiniz testi 500 tl ye yapıyormuş . Bilginiz olsun . Sitede yaptıran da var hatta . Araştırın isterseniz . İnşallah sorun çıkmaz bebegınizde dua 🤲
Tamam canım çok sağol. İnşallah elimizden bişi gelmiyor Allah ne derse o zaten duadan başka çare yok

Neredeyse hiç bulantı yaşamadım diyebilirim çok çok az oldu benim daha çok mide yanmalarım oldu onu da hangi gıdaların yaptığını tespit edince azalttım gibi bazen gaz birikmesi oluyor o midemi zorluyor benim uzun süreli aç kalmamaya çalışıyorum bir de aç karnına su içtiğimde çok kötü oluyor🙃
Ben bir ay bulantı yaşadım 12 haftadan sonra azaldı şimdi belirti olmayınca insan korkuyor. Düşük tehlikem var benim 6 yıl sonra oldu bebek tüp bebek falan da denemişşiğşm var sanırım ondan pimpiriklik yapıyorum hangi hapları içiyorsun

Back
X