- 6 Ağustos 2021
- 436
- 176
- 53
- 29
- Konu Sahibi Obiranne95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim yuzde seksen kiz dedi ya hayirlisiyla insallahInsallah saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza (surekli yazarken kizinizi alirsiniz diye gecti icimden) Degerlerden anlamiyorum bisey dememizde yanlis olur zaten bilmeniz gereken onemli bisey olsa doktorda soylerdi size iciniz rahat olsun umarim yolundadir herşey
Benimde ikili testim yüksek riskli çıktı ama yaşım 37 üçüncü gebeliğim . nift yani DNA testi yaptırdım.net sonuç veriyor biraz fiyatı tuzlu ama değer benceDoktor bu sonuca gore amniyosentez onermisti istemedim. Ultrason degerlerimde burun kemigi ve ense kalinligi iyi cikti.
Papp a ve beta hcg ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
Doktor pek yorum yapmadi..
Sonucunuz ne cikti peki ? Yani yaptirsam da dusuncem degismeyecek o yuzden yaptirmama karari aldik. Bu risk test vs her seyi paraya doktuler gibi geliyor artik biraz. Cok ornek dinledim doktorum da yaptirma gerek yok demisti ama neden yaptirdim bilmiyorum dertsiz basima dert actimBenimde ikili testim yüksek riskli çıktı ama yaşım 37 üçüncü gebeliğim . nift yani DNA testi yaptırdım.net sonuç veriyor biraz fiyatı tuzlu ama değer bence
İçime doğan doğru hismiş demekki .Hakkinizda hayirlisi olsun herşey güzel gönlünuzdeki gibi olur umarimCok tesekkur ederim yuzde seksen kiz dedi ya hayirlisiyla insallah
Orta ve yuksek risk arasindayim amniyosentez dedi ama onda da dusuk riski var Rabbime biraktim artik..
Temiz çıktı test sonucumuz.test sonucu ne olursa olsun kararınız değişmeyecek belki ama olurda Allah korusun bi sıkıntı varsa önceden bilip tedbir alırsınız.Sonucunuz ne cikti peki ? Yani yaptirsam da dusuncem degismeyecek o yuzden yaptirmama karari aldik. Bu risk test vs her seyi paraya doktuler gibi geliyor artik biraz. Cok ornek dinledim doktorum da yaptirma gerek yok demisti ama neden yaptirdim bilmiyorum dertsiz basima dert actim
Cok tesskkur ederim iyi dilekleriniz icin sizin de gonlunuzce olsun her sey insallahİçime doğan doğru hismiş demekki .Hakkinizda hayirlisi olsun herşey güzel gönlünuzdeki gibi olur umarim
Sağlıcakla alın kucağınıza inş hiç bişi olmaz inşCok tesekkur ederim yuzde seksen kiz dedi ya hayirlisiyla insallah
Orta ve yuksek risk arasindayim amniyosentez dedi ama onda da dusuk riski var Rabbime biraktim artik..
Evet burun kemigi goruldu ve ense kalinligi iyi ultrasonda sıkıntı yoktu sukur kan kotu papp a ve beta orantisizBurun kemiği bilinmiyor diye yazıyor, doktorun gördü mu burnu?
Ama burda bilinmiyor diye yazmış ondan oran yüksek çıkmış olabilir miEvet burun kemigi goruldu ve ense kalinligi iyi ultrasonda sıkıntı yoktu sukur kan kotu papp a ve beta orantisiz
Cok kiside yaziyormus o bilinmiyor diye ama hesapliyorlardir illaki ya oyle bi hata yapamamislardir insallah :)Ama burda bilinmiyor diye yazmış ondan oran yüksek çıkmış olabilir mi
Hiç öyle bişey duymadim, doktor öyle söylemesi lazım ki öyle yazsin, benim bildiğim burun kemiği olmamasi büyük risk oranı oluşturuyor zaten, belki de ondan riskli çıktı sonuçCok kiside yaziyormus o bilinmiyor diye ama hesapliyorlardir illaki ya oyle bi hata yapamamislardir insallah :)
Cok sukur ultrason kagidinda burun kemigi var yazmislar ense kalinligi da 1,8 o yuzden rahatlatiyorum kendimi biraz da ultrasonumuz guzeldiHiç öyle bişey duymadim, doktor öyle söylemesi lazım ki öyle yazsin, benim bildiğim burun kemiği olmamasi büyük risk oranı oluşturuyor zaten, belki de ondan riskli çıktı sonuç
Keşke buraya da yanlış bilgi vermeselermis belki de ondan risk yüksek çıktı, o zaman rahat ol Allahın izniyle yoktur bi sıkıntıCok sukur ultrason kagidinda burun kemigi var yazmislar ense kalinligi da 1,8 o yuzden rahatlatiyorum kendimi biraz da ultrasonumuz guzeldi
Benimde papp 0.45 diger risklerim düşük risk grubunda ama şu papp yuzunden amniyosentez onerdi 2 ay olmus siz yaptirali gelisme var miDoktor bu sonuca gore amniyosentez onermisti istemedim. Ultrason degerlerimde burun kemigi ve ense kalinligi iyi cikti.
Papp a ve beta hcg ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
Doktor pek yorum yapmadi..
Ben amniyosentez yaptirmadim. Ama detaylida bir sorun gorunmedi. Son zamanlarda herkese boyle amniyosentez onermeye basladilar cok duydum sizde korkutmayin kendinizi sag salim dogacaklar insallahBenimde papp 0.45 diger risklerim düşük risk grubunda ama şu papp yuzunden amniyosentez onerdi 2 ay olmus siz yaptirali gelisme var mi
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim, hepimiz yavrularimizi saglicakla kucagimiza alalim aminnnBen amniyosentez yaptirmadim. Ama detaylida bir sorun gorunmedi. Son zamanlarda herkese boyle amniyosentez onermeye basladilar cok duydum sizde korkutmayin kendinizi sag salim dogacaklar insallah