- 29 Nisan 2024
- 6
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi duvarkabugu
Amin inşAllah çok teşekkür ederim. 10+6 haftada yaptıranı duymuş muydunuz peki hiç?Test sonucunuz düşük risk gösteriyor ama bunlar 100/100 kesin olan testler olmadığı için doktorunuz fetal dna önermiş. 2li test bir tarama testidir size tahmini olasılıkları hesaplar ama fetal dna daha net ve kesin sonuçlar verir doktorunuz bu yüzden yaptığınızı önermiş. Yaptırıp yaptırmamak size kalmışAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
O konuda emin değilim canım benim 12 hafta gibiydi ama belki doktor bebeğin ölçümlerini uygun bulmuştur öyle yapmıştır sorun olmaz sanırımAmin inşAllah çok teşekkür ederim. 10+6 haftada yaptıranı duymuş muydunuz peki hiç?
Sonucunuz gayet iyi risk falan da vermemiş şayet verse bile beni örnek alabilirsiniz bebeğim 9 aylık şuan risk vermişti bana hemde yüksek risk hergünüm stresle geçmişti yaptığıma pişman olmuştum fetal DNA istemişti doktor kabul etmemiştim bendeMerhaba. 29 haftalık hamıleyım. 10+6 haftalıkken ikili tarama testi istedi doktor. Yaptırdım keşke yaptırmasaydım. İçim rahattı aslında ama şu günlerde aklımdan çıkmıyor. Test sonucumu burada paylaşmak istiyorum. Lütfen benimle bilgilerinizi paylaşır mısınız? İçimin rahat olmamasının sebebi doktor fetal DNA önerdi. Kabul etmedim.
Sağlıklı bir şekilde doğdu mu bebeğinizSonucunuz gayet iyi risk falan da vermemiş şayet verse bile beni örnek alabilirsiniz bebeğim 9 aylık şuan risk vermişti bana hemde yüksek risk hergünüm stresle geçmişti yaptığıma pişman olmuştum fetal DNA istemişti doktor kabul etmemiştim bende
Ben 10. haftada yaptırdım fetal dnayı. Aslında bazı uzmanlar bebeğin bütünlüğü oluşmadan yani 10. haftalarda yaptırılmasını doğru bulmuyor, o da eğer yaşamla bağdaşmayan bir durum olursa (omurilik kapanmaz, bağırsakları dışarıda oluşursa vs) yapılan test gereksiz oluyor zaten çocuk mecbur alınıyor diye. Zaten eğer yeterince bebek DNA’sı bulunmazsa testi tekrarlıyorlar.Amin inşAllah çok teşekkür ederim. 10+6 haftada yaptıranı duymuş muydunuz peki hiç?
Bilmiyorum ben özelde yaptırdım 10 gün sonra sonuçları aldım.Merhaba, devlet hastanesinde ikili test kaç günde sonuçlanıyor acaba ?
Ultrason hemen kan testi 3gün soneaMerhaba, devlet hastanesinde ikili test kaç günde sonuçlanıyor acaba ?