ikili test sonucum riskli çıktı!! yardımmm!!

cagor82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
21
1
İki gündür ağlamaktan işe gidemiyorum.. İkili test sonucum 1/50 çıktı dr amniyosentez önerdi. Daha önce yaptıran var mı, sonucu iyi çıkan oluyor mu..

canım uzulme. benımde rısklı cıktı. 1/196 cıktı bende de. bende 10 gun sonra amnıyosentez yaptırıcam. gordugum kadarıyla cogunlugu temız cıkıyor. ıcını ferah tut. kan degerlerınde yanılma olabılıyor. ınsallah hepımız ıyı haberler verırız...

gönlünü ferah tut,yengemin çok yüksek çıkmıştı degeri,alalım bebegi dedi doktorları,ama tüp bebekle sahip oldu ne zorluklarla,ne olursa olsun aldırmam dedi.şimdi nurtopu gibi sağlıklı bi kızı var,hem de cin gibi maşallah. ihtimal sadece o, %2ye denk geliyo,sağlıklı olma ihtimali %98 onu düşün.

iki hafta daha bekliycem amniyosentez için nasıl geçecek bilmiyorum.. Allah yaşayan herkese sabır versin..

canım inşallah herhangibir şey çıkmaz içini ferah tut burada okuduğum çoğu kişinin temiz çıkmış... dualarım seninle :Saruboceq:

bu arada FISH diye bir yöntemle iki günde hızlı sonuç da alınabiliyormuş ama kesin sonuç 3 haftada çıkarmış.. Bu konuda bilgisi olan var mı?

benimde çok yüksek çıktı1:167 testimi tekrarladım pazartesi alıcam sonuçları ama pek bişy değişceğini sanmıyorum. ben aminosentezde kararsızım peki bunu düşünen arkadaşlar( allah korusun inşlh hiç birimizin bebeği sağlıksız değildir) onun sonucunda da kötü çıkarsa aldırmayı düşünüyomusunuz???

bu arada FISH diye bir yöntemle iki günde hızlı sonuç da alınabiliyormuş ama kesin sonuç 3 haftada çıkarmış.. Bu konuda bilgisi olan var mı?

FISH testiyle en sık görülen 21,18 ve 13. kromozomlardaki anomalilere bakılıyormuş ilk olarak. %95 oranında da doğru sonuç veriyormuş. Ama bu test yapılsa da dediğin gibi kesin sonuç 3 haftada çıkıyor. Bir de bu testi istiyorsan ekstradan para ödemek durumundaymışsın.
İnşallah güzel haberler alırsınız.

İki gündür ağlamaktan işe gidemiyorum.. İkili test sonucum 1/50 çıktı dr amniyosentez önerdi. Daha önce yaptıran var mı, sonucu iyi çıkan oluyor mu..

canım benim arkadaşımın sonucu tıpkı seninki gibi 50 lerdeydi. amniyosentez yaptırdı temiz çıktı çok şükür. Gönlünü ferah tut, genelde böyle çıkıyor zaten. Ama çok kendini yıpratırsan bebeğe zarar verebilirsin...

benimde çok yüksek çıktı1:167 testimi tekrarladım pazartesi alıcam sonuçları ama pek bişy değişceğini sanmıyorum. ben aminosentezde kararsızım peki bunu düşünen arkadaşlar( allah korusun inşlh hiç birimizin bebeği sağlıksız değildir) onun sonucunda da kötü çıkarsa aldırmayı düşünüyomusunuz???

aldırmak aldırmamaktan zıyade bunu ogrenmek onemlı olan. ılk gunlerde cok agladım bende ıkılı testım yuzunden cunku benımkıde rısklı cıktı. eger aldırıcaksan erken ogrenmek en ıyısı. aldırmayacaksan da bunu ogrenır bebegının hazırlıklarını ona gore yaparsın. ona gore bı hayat planlarsın. arastırırsın. bence amnıyosentez bu yuzden onemlı. ıster dogur ıster dogurma bılmek onemlı. bu yuzden ben yaptırıcam. bu kararı vermem kolay olmadı ama bılmelıyım. hem genelı cok saglıklı cıkıyor. sıkmayın kendınızı kızlar umutlu olun bıraz. cıkmamıs candan umut kesılmez hem.

X