Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır 32 yaş sıkıntı değil, ben de 32 yaşındayım ve benim doktorum gayet normal bir yaş olduğunu söylüyor, 35 yaşını geçmeden ileri yaştan bahsedemeyiz diyorKombine risk 6982/1
İkili test 1432/1
Yaş 32
458/1 ikili testim sıkıntılı mı kombine değere mi bakılıyor yaşımın sıkıntı olduğunu söyledi doktor yaşım 32 sıkıntılı olabilir mi bu yaş
İkili testimi yorumlayabilir misinizHayır 32 yaş sıkıntı değil, ben de 32 yaşındayım ve benim doktorum gayet normal bir yaş olduğunu söylüyor, 35 yaşını geçmeden ileri yaştan bahsedemeyiz diyor
Yaşımı çok vurguladı doktor yaşım 32 benim 91 doğumluyum ona canım çok sıkıldıkombine risk 6982/1 çıkmış, doktorlar en son bu orana bakıyorlar. Gayet iyi bir oran cut-off değerinin oldukça altında. Açıkcası ben kendim hiç ikili test yaptırmadan fetal dna yaptırmıştım, sonuçları %99 oranında doğru oluyor, maddi durumunuz varsa yaptırın yoksa da endişe edecek bir oran hiç değil gibi geldi..
doktorlar hiç bir zaman risk almak istemiyor o yüzden en en kötüsünü söylüyor, yaşını riskli buluyorsa neden ikili tarama yaptırdınız diye ben sorardım. Zaten yaş riskin sabit bir oran sonuç gelince mi aklına gelmiş 32 yaşında olduğun.. Sonuc da zaten en iyi 1/10000 çıkabilirdi seninki de gayet iyi bir oran. Çok aklına takılıyorsa fetal dna yaptır kurtul sıkıntıdan.Yaşımı çok vurguladı doktor yaşım 32 benim 91 doğumluyum ona canım çok sıkıldı
Oranlara baktığımızda zaten gayet yolunda görünüyor, çok anladığım söylenemez ama kesinlikle yaş konusuna takılma derim, ona kalırsa 25 yaşa kadar gebelik için erken de diyorlar, 30 yaştan sonrası riskli diyorlar. Sen hiç aldırma, yaşın gayet müsait, ben birçok doktora gittim kontrol için, hiçbiri bana yaşımla alakalı bir sorun oluşacağını söylemedi, moralini bozma, psikolojini yüksek tut.İkili testimi yorumlayabilir misiniz
Dün başka doktora gittim için rahat etmedi sonuçların normal dedi ikili üçlü önermedi bile şükürOranlara baktığımızda zaten gayet yolunda görünüyor, çok anladığım söylenemez ama kesinlikle yaş konusuna takılma derim, ona kalırsa 25 yaşa kadar gebelik için erken de diyorlar, 30 yaştan sonrası riskli diyorlar. Sen hiç aldırma, yaşın gayet müsait, ben birçok doktora gittim kontrol için, hiçbiri bana yaşımla alakalı bir sorun oluşacağını söylemedi, moralini bozma, psikolojini yüksek tut.
İkili test kadar gereksiz bi test yok kafaya takmaya da gerek yok, hiç bir kesin sonucu olmayan bi test riskli çıkarsın down olmaz risksiz çıkar down doğabilir hiç bir sonuç vermeyen bi test, seninle yaşıt seninle aynı özelliklere sahip kaç insan down doğurmuş buna bakılıyo. Bir de benim doktorum eğer aldırmayacaksan yaptırma zaten sonucu da kesin değil demişti. Yaşında sıkıntılı değil 32 çok genç bi yaş no panik no stresKombine risk 6982/1
İkili test 1439/1
Yaş 32
458/1 ikili testim sıkıntılı mı kombine değere mi bakılıyor yaşımın sıkıntı olduğunu söyledi doktor yaşım 32 sıkıntılı olabilir mi bu yaş
Vallahi bende yaptırdığıma pişman oldum...benimde down oranı 258/1 çıkmış ..İkili test kadar gereksiz bi test yok kafaya takmaya da gerek yok, hiç bir kesin sonucu olmayan bi test riskli çıkarsın down olmaz risksiz çıkar down doğabilir hiç bir sonuç vermeyen bi test, seninle yaşıt seninle aynı özelliklere sahip kaç insan down doğurmuş buna bakılıyo. Bir de benim doktorum eğer aldırmayacaksan yaptırma zaten sonucu da kesin değil demişti. Yaşında sıkıntılı değil 32 çok genç bi yaş no panik no stres
Yaş riski miVallahi bende yaptırdığıma pişman oldum...benimde down oranı 258/1 çıkmış ..
Yas riski düşük canım, 32 yaşındayımYaş riski mi
Ben de 32 yaşındayım yaş riski 458/1Yas riski düşük canım, 32 yaşındayım
Ense kalınlığı burun kemiği nasıl ultrasonda gelişimiYas riski düşük canım, 32 yaşındayım
Aynı risk oranımızBen de 32 yaşındayım yaş riski 458/1
Normal canım ense 2. Burun 0.23 cm..Ense kalınlığı burun kemiği nasıl ultrasonda gelişimi
Yaş standart bu yaş grubunda verilen bir değermiş doktor bana kombine değere baktığını söylemişti benim kombine risk 6982/1Aynı risk oranımız
Kombine riskim yüksek benim 258/1 ..Yaş standart bu yaş grubunda verilen bir değermiş doktor bana kombine değere baktığını söylemişti benim kombine risk 6982/1
Aklıma takılıyorsa fetal dna var veya detaylı ultrason perinatolojide de baktırabilirsinNormal canım ense 2. Burun 0.23 cm..