İkili test sonucu icin dertleselim...

merhaba Çook şükür saglikla geldi yavrum
sizde üzülmeyin testlerde yanılma payı var

Evet çok şükür benim de fetal DNA test sonucum temiz geldi, ömrümden ömür gitti. İnsallah ben de sağlıkla alabilirim kucağıma
Merhaba sonuçlarınızın sağlıklı gelmesine sevindim. Fetal Dna hakkında bilgi verir misiniz? Kaçıncı haftada yapılıyor? Fiyatı nedir? Amniyosentezden farkı nedir ?

Merhaba sonuçlarınızın sağlıklı gelmesine sevindim. Fetal Dna hakkında bilgi verir misiniz? Kaçıncı haftada yapılıyor? Fiyatı nedir? Amniyosentezden farkı nedir ?
İkili test zamanında yapılıyor . 2700 TL tuttu benim ama sonuçlarınıza göre kademe kademe arayabiliyor
ikili test ile aynı zamanda yapılıyor. Hatta İnsanın imkanın varsa bence direkt bunu yaptırmalı , ikili test insanın kafasını bulandırıp korkutmaktan başka hiçbir şeye yaramıyor ... ve çok kişiden de böyle tecrübeler duydum. 2700 tlye yaptırdım ben ama ben sadece down sendromuna baktırdım, tüm genetik hastalıklara baktırmak istersen yada cinsiyetini öğrenmek istiyorsan biraz daha fazla para ödemen gerekiyor. Amniyosentezden farkı , amniyosentez daha geç haftalarda yapılıyor bildiğim kadarıyla ve o zamana kadar bebek çok büyümüş oluyor , ayrıca az da olsa tehlikesi varmış bebek için. Ayrıca operasyona da karından sıvı alma filan zor diye biliyorum , ama onda da kesin sonuç alınıyor. Doktorum tamamen senin maddi gücünle ilgili dedi.

Benimde arkadaşlarımda böyle sorunlar oldu ama çok şükür sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına aldılar. Darısı başınıza inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız hamilesiniz sonuçta stres yapmayın sağlıkla bebeğimi kucagıma alıcam diyip duanızı edin. Kolay değil stresi yaşayan bilir tabiki zor ama kendinizi yıpratmanız bebeğinize daha da çok zarar verir

Çok teşekkürler biz de genetik problemler için baktıracağız. Yatkınlığımız fazla bu konuda. Tüp bebek yaptırdık pgt ile. Ama ne olur ne olmaz diye bunu da kontrol ettirmek istiyoruz. Cevabın için çok teşekkür ederim

Şimdi gördüm, 1/227 yazıyor. Bunda sınır 1/250'ydi. Yani fazla yüksek sayılmaz canım. Bu şu anlama geliyor 227 kişide 1 risk var demektir.
Sizden ricam banada yardımcı olursanız çok korkuyorum

Eklentiler

• 17067098545344327577769903459266.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 83
İyi akşamlar cnm benim ikili testim de 1/221 çıkmıştı dowsendrom lu olabilir demişti doktor herşeye hazırlıklı ol dedi burun kemiği yok dendi böbrek büyüklüğü var dediler yaşamaz bile dediler bana çok üzülmüştüm ozman perinatologa gittim doktor konturol etti ve bana burun kemiğinin olduğunu söyledi halada duruyor benimde bu raporum doktor sunuda söyledi hiçbir ulturosanda veya testlerde gerçek sonucu doğmadan bilemessin dedi istiyorsan fetal testi yapalım dedi bu seferde ben istemedim testi Allah'tan yapmamışim evladım okadar sağlıklı dogduki hiç bir şeyi yok şuan 6 buçuk aylık tosun paşam gerçi bir şok daha yaşadım korunmama rağmen test yaptım çift çizgi çıktı karşıma yarın doktora gidicem tekrar bir gebelik yaşıyorum şuan bakalım ikisi nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…