sonucun düşük çıkmış neden telaş ediyorsun
Tam olarak neye üzüldünüz? Düşük risk işte, sorun yok. Doktor da ayrı bir hava neden sıvı aldıracaksınız ki bu değerlerle.
Çok teşekkür ederimmSonucunuz gayet güzel benim orta risk çıkmasına rağmen hic panik yapmadim ayrıntıli usg cektirdim ondada bı bulgu saptanmadı zaten. Panik yapmayın iyi düşünün iyi olsun
Aslında bende bu şekilde düşündüm ama down sendoromu riskin düşük risk çıkmış sıvı aldırabilirsin deyince şaşırdım
ilerde bir sıkıntı olursa sorumluluk almamak için istersen yaptır diyorlar
Endişelencek bir durum yok sonuc gayet güzel 3lü ye bile gerek yok detaylıyı bekleyebilirsiniz. Doktorunuz boş boğazlık yapmış.
Tam olarak neye üzüldünüz? Düşük risk işte, sorun yok. Doktor da ayrı bir hava neden sıvı aldıracaksınız ki bu değerlerle.
Sonucunuz gayet güzel benim orta risk çıkmasına rağmen hic panik yapmadim ayrıntıli usg cektirdim ondada bı bulgu saptanmadı zaten. Panik yapmayın iyi düşünün iyi olsun
31.300 yazıyor canım 313 değil. Boşa endişe ediyorsun. Grafiğine baksana düşük risk bölümündesin. Kafan karışmış biraz anlaşılan. Rutin kontrollerine devam et yeter inş.Çok teşekkür ederim,ama orda cuteoff yani sanirim sınır 1:250 yazıyor. Bizimki 1:313 çıkmış.. buna takıldım bendedevlet hastanesine gidiyorum. Resmen köpek gibi davranıyolar ne bi bilgi ne bişey. Oflayıp pufluyolar ay bıktım belim ağrıdı sıcak bastı hadi kim ne göstercekse gösterip gitsin diye isyan ediyordu doktor. Hemşire bayanlara resmen bağırıyor geç otursana ayakta dikilceğine diye..
Pazartesi özele gitmeyi düşünüyorum. Muayene için mi demeliyim yoksa bu testi de göstermeli miyim ki kızlar.
Pazartesi gitmeyi düşünüyorum acaba normal muayeneye gidip tekrar ikili test felanmı yaptırmalıyım yoksa bu sonucu göstermeli miyimimkanın varsa özele git
kontrollerin daha dikkatli yapılır en azından
Pazartesi gitmeyi düşünüyorum acaba normal muayeneye gidip tekrar ikili test felanmı yaptırmalıyım yoksa bu sonucu göstermeli miyim
ikili testını 16. haftada mı yaptırdınÇok teşekkür ederim,ama orda cuteoff yani sanirim sınır 1:250 yazıyor. Bizimki 1:313 çıkmış.. buna takıldım bendedevlet hastanesine gidiyorum. Resmen köpek gibi davranıyolar ne bi bilgi ne bişey. Oflayıp pufluyolar ay bıktım belim ağrıdı sıcak bastı hadi kim ne göstercekse gösterip gitsin diye isyan ediyordu doktor. Hemşire bayanlara resmen bağırıyor geç otursana ayakta dikilceğine diye..
Pazartesi özele gitmeyi düşünüyorum. Muayene için mi demeliyim yoksa bu testi de göstermeli miyim ki kızlar.
Biliyorum 13. haftada yaptırdım ama sonucları yeni aldımikili testını 16. haftada mı yaptırdın
ıkılı test 12. haftada yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?