• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili test sonucu bakar mısınız?

Chyjinx

Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
778
846
33
Merhaba. Ben 17 haftalık hamileyim, 13. haftamda ikili test yaptırmıştım sonuçlarım şu şekilde;
Kombine risk 1:1401
İkili test 1:191
Doktorum ikili testin sınırda çıkmış genelde sorun teşkil etmez ama 20. haftada detaylı ultrason yapalım demişti. Ense kalınlığı 1.2mm bu arada. Sonuçları benim gibi olup da bebeği sağlıklı olan var mı 20.hafta gelene kadar insan panik oluyor da :(

Merhaba. Ben 17 haftalık hamileyim, 13. haftamda ikili test yaptırmıştım sonuçlarım şu şekilde;
Doktorum ikili testin sınırda çıkmış genelde sorun teşkil etmez ama 20. haftada detaylı ultrason yapalım demişti. Ense kalınlığı 1.2mm bu arada. Sonuçları benim gibi olup da bebeği sağlıklı olan var mı 20.hafta gelene kadar insan panik oluyor da :(
Yaş riski etkiliyor. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal olunca risk çok çok azalıyor.

Yaş riski etkiliyor. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal olunca risk çok çok azalıyor.
26 yaşındayım henüz. Ense kalınlığı da 1.2mm. Genelde kombine risk önemli dedi o iyi dedi doktor ama bakalım inşallah detaylı ultrason da normal çıkar

26 yaşındayım henüz. Ense kalınlığı da 1.2mm. Genelde kombine risk önemli dedi o iyi dedi doktor ama bakalım inşallah detaylı ultrason da normal çıkar
İnşallah güzel çıkar sonucunuz benimde yüksek çıktı riskim doktor amniyosentez önerdi . Detaylardan bahsetmedi 1:137 sonucum. Belki sizin dediği gibi çok çok düşük ihtimal ise önermemiştir . İçinizi rahat tutun güzel sonuçlar alırız alırsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba benim 13. Haftam da yapıldı ense 1.49 mm/0.88 mom free beta hcg 2.91 mom
Pappa değeri 0.32 mom doktor bir ihtimal var dedi amniyosentez istedi .sizce normal midir

İnşallah güzel çıkar sonucunuz benimde yüksek çıktı riskim doktor amniyosentez önerdi . Detaylardan bahsetmedi 1:137 sonucum. Belki sizin dediği gibi çok çok düşük ihtimal ise önermemiştir . İçinizi rahat tutun güzel sonuçlar alırız alırsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
1:137 kombine risk sonucunuz mu

Evet kombine sonucum
Kombine risk sonucu daha önemliymiş, evet sizin riskli çıkmış. Yani 137 kişide 1 olarak. Benimki 1401 kişide 1. Bakalım 10 haziranda detaylı ultrasonum var. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Kombine risk sonucu daha önemliymiş, evet sizin riskli çıkmış. Yani 137 kişide 1 olarak. Benimki 1401 kişide 1. Bakalım 10 haziranda detaylı ultrasonum var. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Evet riskliymiş hatta raprumda benim gibi kombine riske sahip 122 gebeden 121 nin sağilıklı doğum yaptığı yazıyordu . Diliyorum benimde o şekilde olur . Hepimizin hakkında hayırlısı 🙏🏻🙏🏻 benimde bu hafta amniyosentez olacak dilerim güzel sonuçlar alırız .

Evet riskliymiş hatta raprumda benim gibi kombine riske sahip 122 gebeden 121 nin sağilıklı doğum yaptığı yazıyordu . Diliyorum benimde o şekilde olur . Hepimizin hakkında hayırlısı 🙏🏻🙏🏻 benimde bu hafta amniyosentez olacak dilerim güzel sonuçlar alırız .
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun umarım iyi haberler almışsınızdır . riskiniz yüksekmiş, sonucunuz nasıl çıktı acaba ?

Doktorum ikili testin sınırda çıkmış genelde sorun teşkil etmez ama 20. haftada detaylı ultrason yapalım demişti. Ense kalınlığı 1.2mm bu arada. Sonuçları benim gibi olup da bebeği sağlıklı olan var mı 20.hafta gelene kadar insan panik oluyor da :KK43:
Kombine riskinizde sorun yok bence içiniz rahat olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Benimde ikili test 1.231 kombine 1.2250 çıkmıştı. Kombine iyi ama diğeri sıkıntılı diye 13. Haftada detaylı ultrason girmiştim perinatolog önemli olan kombine diğeri pek anlam ifade etmiyor demişti içiniz rahat olsun

Benimde ikili 50:1 kombine 336:1 çıktı .ama ultrasonda herşey iyi gidiyor ense de burunda sorun yok fetal DNA testi verdim zor bir süreç beklemesi. Umarım iyi sonuçlar alırız 🙏

Merhaba benim sonucum bugün çıktı çok şükür temiz geldi sizede çok dua ediyorum inşAllah sonuç bekleyen herkesin temiz gelir.
Çok sevindim sizin adınıza bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben hala sonuç bekliyorum çok sağolun iyi haberler verebilirim umarım 🙏

Back