Mkrrmergl Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 392 64 13 25 3 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mkrrmergl #1 E nabizda bu şekilde çıkmış anlayamadım lütfen tecrübesi olan yorumlar mi değerleri iyi mi Eklentiler Screenshot_20250203-184743.webp 13,5 KB · Görüntüleme: 101
F flordemar Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2022 340 186 33 40 3 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mkrrmergl #2 İkili test yaptırmadım ama biyokimyasal sonuçlar- riskler yazan grafik bulunan bir rapor var , onu eklerseniz yorum yapabilir forumdakiler.
İkili test yaptırmadım ama biyokimyasal sonuçlar- riskler yazan grafik bulunan bir rapor var , onu eklerseniz yorum yapabilir forumdakiler.
Mkrrmergl Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 392 64 13 25 3 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mkrrmergl #3 ??
LagerthaLbk Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2024 192 61 13 29 3 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mkrrmergl #4 Mkrrmergl .!.: ?? Genişletmek için tıkla... Yani bu değerlerden kimse bir şey anlamaz. Doktora gidip ikili test sonucu istiyorsunuz. Size grafikler olan bir rapor veriyor. Sonuçlar orada yazar.
Mkrrmergl .!.: ?? Genişletmek için tıkla... Yani bu değerlerden kimse bir şey anlamaz. Doktora gidip ikili test sonucu istiyorsunuz. Size grafikler olan bir rapor veriyor. Sonuçlar orada yazar.
Mkrrmergl Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 392 64 13 25 3 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mkrrmergl #5 LagerthaLbk .!.: Yani bu değerlerden kimse bir şey anlamaz. Doktora gidip ikili test sonucu istiyorsunuz. Size grafikler olan bir rapor veriyor. Sonuçlar orada yazar. Genişletmek için tıkla... Kadın doğum doktorum yorumlayacak dimi
LagerthaLbk .!.: Yani bu değerlerden kimse bir şey anlamaz. Doktora gidip ikili test sonucu istiyorsunuz. Size grafikler olan bir rapor veriyor. Sonuçlar orada yazar. Genişletmek için tıkla... Kadın doğum doktorum yorumlayacak dimi
LagerthaLbk Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2024 192 61 13 29 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mkrrmergl #6 Mkrrmergl .!.: Kadın doğum doktorum yorumlayacak dimi Genişletmek için tıkla... Hastaneye gidip ikili test sonucumu alacaktım dersiniz. Size fotoğraftaki gibi bir rapor vermeleri lazım. Doktora gösterirsiniz. Sonucun ne zaman çıkacağını söylediler mi siz test verince? Eklentiler images (1).webp 19,5 KB · Görüntüleme: 48
Mkrrmergl .!.: Kadın doğum doktorum yorumlayacak dimi Genişletmek için tıkla... Hastaneye gidip ikili test sonucumu alacaktım dersiniz. Size fotoğraftaki gibi bir rapor vermeleri lazım. Doktora gösterirsiniz. Sonucun ne zaman çıkacağını söylediler mi siz test verince?
Vaalbara Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 4.036 7.499 78 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mkrrmergl #7 Bu sonucun çıkmış demek tek başına pek birsye ifade etmez, asıl raporu doktorundan alacaksın, hayırlısı olsun inşallah
Bu sonucun çıkmış demek tek başına pek birsye ifade etmez, asıl raporu doktorundan alacaksın, hayırlısı olsun inşallah