Mrb 1/366 risk yüksek mi oluyor bilginiz var mı? 1/250 eşik değerin üstü mü iyi altı mı acaba off kafayı yiyeceğimKızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Bende cuma günü yaptıracağım ikili test.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..Kızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Gercekten mi cok sewindimBenim 1/118 idi.sizinkinden daha yüksek.ultrason normaldi. Haftası ile uyumlu.ense kalınlığı normal..detaylı ultrasonda sorun yoktu.şükür ki sağlıklı doğdu.inşallah sorun yoktur
Amin Amin. Ama bence durumunuz varsa fetal dna yaptirin direk. Cunku cok yerde duydum ikili sikintili cikip fetal dna sonucu iyi gelenler.Bende cuma günü yaptıracağım ikili test.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Orta risk oluyo. Benimde 1/366.Mrb 1/366 risk yüksek mi oluyor bilginiz var mı? 1/250 eşik değerin üstü mü iyi altı mı acaba off kafayı yiyeceğim
Benim yeğenim 1/17 gibi bir değerde sağlıklı doğduKızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Fetal dna yaptirdim. Sonuclari bekliyorum.Mrb 1/366 risk yüksek mi oluyor bilginiz var mı? 1/250 eşik değerin üstü mü iyi altı mı acaba off kafayı yiyeceğim
Gerçekten mi?Benim yeğenim 1/17 gibi bir değerde sağlıklı doğdu
İkili teste kesinlikle güvenme bana da riskli gebelik dediler iki hafta önce resmen dünyam karardı gidip nifty test yaptırdım ve negatif çıktı sağlıklı bir bebeğim olduğunu nifty test ile öğrendim.Kızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Kızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah. Ben çok ünlü bir doktordan ikili test için eğer bebeğinizi aldıracaksanız sonuç yetersiz aldırmayacaksanız gereksiz sözünü okumuştum.
Cok sükür benimde temiz çıktı nifty yaptırdımİkili teste kesinlikle güvenme bana da riskli gebelik dediler iki hafta önce resmen dünyam karardı gidip nifty test yaptırdım ve negatif çıktı sağlıklı bir bebeğim olduğunu nifty test ile öğrendim.
En net en güvenilir test buymuş öğrenmiş oldukCok sükür benimde temiz çıktı nifty yaptırdım
İkili testte risk olunca böyle üçlü testi mi yapıyorlar bir de üçlü test ne zaman oluyorBenim 1/118 idi.sizinkinden daha yüksek.ultrason normaldi. Haftası ile uyumlu.ense kalınlığı normal..detaylı ultrasonda sorun yoktu.şükür ki sağlıklı doğdu.inşallah sorun yoktur
Uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum ama arasında fazla zaman olmuyor.ben üçlü test yaptirmadim..detaylı ultrason yada amniyosentez yaptirabilirsinizİkili testte risk olunca böyle üçlü testi mi yapıyorlar bir de üçlü test ne zaman oluyor
Aynen öyle kötü bir tecrübe ile öğrendik ama pisun sağlıklı olsunlarda yeterEn net en güvenilir test buymuş öğrenmiş olduk
merhabalar bir şey sorcaktım bende yaptırdım nifty diye test gelip kanımı aldılar ödeme için yarın ararlar dediler arayan soran olmadı süreç nasıl işliyor ödeme gecikmesi acaba sonucun gelmesini etkiliyo mu ötelenir mi sürekli arayıp darlayacağım yoksa hesap no verin diye:) sizlerde nasıl olmuştu acabaCok sükür benimde temiz çıktı nifty yaptırdım
Bana ödeme linki attılar ben attıkları o linkten ödeme yaptım. Hayırlı haberler almanız dileğiylemerhabalar bir şey sorcaktım bende yaptırdım nifty diye test gelip kanımı aldılar ödeme için yarın ararlar dediler arayan soran olmadı süreç nasıl işliyor ödeme gecikmesi acaba sonucun gelmesini etkiliyo mu ötelenir mi sürekli arayıp darlayacağım yoksa hesap no verin diye:) sizlerde nasıl olmuştu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?