Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Papp a mom düşük bence onun için risk çıkmış ama dühü düşük olup sağlıklı doğum yapan o kadar çok kişi var ki. Maddi durumunuz el veriyorsa fetal dna testi yaptırın hamileliğiniz zehir olmasın hep acaba aklınızda kalır
Papp a mom düşük bence onun için risk çıkmış ama dühü düşük olup sağlıklı doğum yapan o kadar çok kişi var ki. Maddi durumunuz el veriyorsa fetal dna testi yaptırın hamileliğiniz zehir olmasın hep acaba aklınızda kalır
Fetal DNA yaptiracaktim herşeyi ayarladım son anda vazgeçtim eşim zaten istemiyordu bu testi yaptırmayı ama karismadi.bende zaten birşey varsa da aldirmicam dedim vazgeçtim Yaradana sığındım bekliyoruz detayliya giricem iyi bir prof buldum perinotolok bakalım hayırlısı.yazdiklariniz içinde teşekkür ederim