- 5 Ağustos 2019
- 596
- 1.045
Hanımlar merhaba 13+4 haftalığım. Yaşım 23. Tüp bebekle gebe kaldım. Aslında sorun test değil ama doktorun soruş şekli. Böyle bir testten haberdardım zaten.
Ultrasonda bakarken “bebeğinde bir sorun çıkarsa aldırmayı düşünür müsün?” Dedi. Bende telaşlandım “hayır ne oldu ne var ki?” Dedim.
“Hayır bir şey olduğu için söylemiyorum eğer bir problem olursa aldırırım dersen ikili testi yaptır ama aldırmam dersen yaptırma karar sana kalmış ne istersin” dedi. “Görmek için yaptırayım”dedim bende.
Kan verdim yarın sonucu çıkacak. Binde ultrasonda ense kalınlığına falan bakılıyormuş onun için Bilgi vermedi. Zaten ben bi garip oldum aklımdaki hiç bişeyi soramadım. Ense kalınlığıyla kan sonucu birlikte aynı kağıtta mı oluyor? Sİzce ultrasonda risk gördüğü için mi öyle bir sorum sor sordu? Kaç kez hocam bir şey var mı? Dedim yok dedi ama içime sinmiyor.
Bir de erkeğe benziyor dedi. Anlayan bir bakabilir mi? Göbeğim olduğu için normalde karından bakılan ultrason güzel gözükmüyor sanki
Ultrasonda bakarken “bebeğinde bir sorun çıkarsa aldırmayı düşünür müsün?” Dedi. Bende telaşlandım “hayır ne oldu ne var ki?” Dedim.
“Hayır bir şey olduğu için söylemiyorum eğer bir problem olursa aldırırım dersen ikili testi yaptır ama aldırmam dersen yaptırma karar sana kalmış ne istersin” dedi. “Görmek için yaptırayım”dedim bende.
Kan verdim yarın sonucu çıkacak. Binde ultrasonda ense kalınlığına falan bakılıyormuş onun için Bilgi vermedi. Zaten ben bi garip oldum aklımdaki hiç bişeyi soramadım. Ense kalınlığıyla kan sonucu birlikte aynı kağıtta mı oluyor?
Bir de erkeğe benziyor dedi. Anlayan bir bakabilir mi? Göbeğim olduğu için normalde karından bakılan ultrason güzel gözükmüyor sanki