- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
-
Çok teşekkür ederimBence degerleriniz guzel.
Ama tabiki bu degeelendirmelerin tanisal bir degeri yoktur. Sadece istatistiksel yuzdelik degeri verir.
Amin canım çok teşekkür ederim allahım evlatlarımızı bize bağışlasıncanım o riskler de değerlerin altında diyo yani test negatif diyo risk saptanmamış değerin üstünde deseydi down olma olasılığı yüksekti allah korusun kimse evladıyla sınanmaz inşallah
amin canım aminnAmin canım çok teşekkür ederim allahım evlatlarımızı bize bağışlasın
Yok canım haftaya pazartesi gidicem inşallah doktora o zaman belli olcakBebegınızın cınsıyetı bellı oldumu.?Nuba gore cogunluk kız demiştı sanırım.
Sonucun gayet iyi cnm.cinsiyet bellimiArkadaşlar merhaba test sonuçlarımı aldım ama daha doktora gitmeme çok var içim içimi yiyo anlayan varsa en azından yorumlayabilirmisnz bir kağıtya risk hesaplanmştr diyo yani risk olsa saptanmştr yazar değlmi ekte sonuçlar bakabilirmisnz?
Ay cok merak ettim dogru mu? Ben de eski sonuclarima bakayim, bulursam yazarimBizim mayis anneleri grubumuz var orda gecmisti bi konuda.bu degerlerin arasinda fb-hcg degeri var.o 50 nin altindaysa erkek ustundeyse kiz diye.bnmki 20.senin deger 96 sanirim.bakalm dogrumu
Çok saol pazartesi belli olcak inşallahBizim mayis anneleri grubumuz var orda gecmisti bi konuda.bu degerlerin arasinda fb-hcg degeri var.o 50 nin altindaysa erkek ustundeyse kiz diye.bnmki 20.senin deger 96 sanirim.bakalm dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?