Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Risk düşük derken aminosentez karar verdiler ense 1.5 burun kemiği görüldü ama dr yapalım dediRisk düşük.
Aminosentez yapılacak 13 mayıstasonucu ne yaptınız benim de kan değerim yüske çıktı. fetan DNA için kan verdim ben de
merhaba bende ikili test yaptıracam silivri devlet hastanesinde hangi doktor yaptı menun kaldinizmi yoksa özemdeki yaptıysam kilo var ultrasonda ölçemez diye korkuyorumBen de yeni yaptırdım 2 hafta önce değerlerim normal çıktı çok şükür. Silivri devlet hastanesi de ücretsiz yapıyor2li test haftaniz gecmediyse birdaha yaptirilinca sonuç farklı çıkar mı bilmiyorum ama birkaç doktora daha gidip gostermenizde fayda var çok geçmiş olsun arkadaşım ins sağlıklıdır
İbrahim alemdar hoca yaptırdım canım bu hafta da 4lü için çağırdı hatta. Bende normal kontrolumde ozele gidiyorum ama 2li 4lü biraz tuzlu o yüzden devlette yaptırdım memnunum.bence ölçüm yapar en azından şansını dene randevu alıp olurda kilodan dolayıölçemezse özelde her türlü yaptirirsin zatenmerhaba bende ikili test yaptıracam silivri devlet hastanesinde hangi doktor yaptı menun kaldinizmi yoksa özemdeki yaptıysam kilo var ultrasonda ölçemez diye korkuyorum
sağol cnm iyi akşamlarİbrahim alemdar hoca yaptırdım canım bu hafta da 4lü için çağırdı hatta. Bende normal kontrolumde ozele gidiyorum ama 2li 4lü biraz tuzlu o yüzden devlette yaptırdım memnunum.bence ölçüm yapar en azından şansını dene randevu alıp olurda kilodan dolayıölçemezse özelde her türlü yaptirirsin zaten
cinsiyetini söyledi mi cnmİbrahim alemdar hoca yaptırdım canım bu hafta da 4lü için çağırdı hatta. Bende normal kontrolumde ozele gidiyorum ama 2li 4lü biraz tuzlu o yüzden devlette yaptırdım memnunum.bence ölçüm yapar en azından şansını dene randevu alıp olurda kilodan dolayıölçemezse özelde her türlü yaptirirsin zaten
Çok Tşk ederimBence ultrason değerleriniz iyi hemen aminyosentez yerine bir DNA kan tahlili yaptırsanız. İstanbuldaysqnız Ümraniye’de bir develt hastanesi bedava yapıyordu bu testi . Benimgördüğüm sadece yaş riski var sizde
Yok canım soyleyemiyorlarmış. Bende ozele gidip öğrenicemcinsiyetini söyledi mi cnm
Bana söylediler canımYok canım soyleyemiyorlarmış. Bende ozele gidip öğrenicem
Hadi canım hangi doktor söylediBana söylediler canım![]()
Bir de kaç haftaliktinHadi canım hangi doktor söyledi
İstanbulda mı yaşıyorsunuz beni de perinatolojiye yonlendirdiler kanuniye mi gittiniz? Perinatoloji bölümünde ne yapıyorlar acaba ?
Evet ist yaşıyorum cnm ben Zeynep Kamil gittim detaylı bakıyorlar ikili testinde orada yaptırabilirsiniz yakın isen git ben çok memnun kaldım ömür hoca var ona al randevu ama çok yoğun önceden deneİstanbulda mı yaşıyorsunuz beni de perinatolojiye yonlendirdiler kanuniye mi gittiniz? Perinatoloji bölümünde ne yapıyorlar acaba ?