Ben daha iki hafta önce umraniye eğitim araştırmada yaptrdim . Girdim doktor ikili test yaptırmaya uygun Haftada sin ister misin dedi Evet dedim . Tavsiye ederim . Muayene etti . Çıktım kan tahlili verdim . Ilk bebeğimde de orada yaptrmistimYaa gercekten bu konuda bilgi verecek kimse yokmu, devletler dolu ozeller cok pahali herkes gittugi yeri ve fiyati yazarsa ne guzel olur;-)
Kizlar buna bu fiyatlara kan tahlili dahil demi bi kac yer ayri fiyat verdide.
cevaplariniz icinde cok tsk ederim.
Maltepe azcik uzak kalio ama arabayla gudilir 100 lira iyimis
Yanlış yazmışım kızlar 144Medivia 184
Aaa super yakinda orda bi randevum var zaten yapiomusunuz diye soracaktim sevindim insallah randevu bulurum cunku zeynepkamil full.Ben daha iki hafta önce umraniye eğitim araştırmada yaptrdim . Girdim doktor ikili test yaptırmaya uygun Haftada sin ister misin dedi Evet dedim . Tavsiye ederim . Muayene etti . Çıktım kan tahlili verdim . Ilk bebeğimde de orada yaptrmistim
ona doktor karar verir demişlerdi . girdim hiç seslenmedim doktor 12 haftadasın ikili test zamanın gelmiş yaptırmak ister misin dedi :) sizce uygunsa dedim . ismi Gül idi ... çok tatli bir bayandı :)Aaa super yakinda orda bi randevum var zaten yapiomusunuz diye soracaktim sevindim insallah randevu bulurum cunku zeynepkamil full.