Ikili tarama testinde risk:((

slm kızlar benimde riskli olduğu söylendi çıkan sonuç bu bakıpta anlayan varsa yorumlarsa sevinirim..

İyi günler bora bey. Ben de degerlerimş yazmak istiyorum çok endişeli ve tedirginim sizden de yorum yapmanızı bekliyorum

PAPP-A 2.44 IU/L mom 0.82
fbhcg 24.2 ng/ml mom 0.49
Yaş riski 1.890
Biyokimyasal trisomy 21 riski<1.10000
Kombine trisomy 21 riski<1.10000
Trisomy13/18+Nt <1.10000
Gebelik yaşı 11+3
Crl ölçümü 49
Nuchal tramslucency mom 0.49
Metod Crl robinson
Nadal bone bilinmiyor
Yaşım 25
Doktorum amniyoseentez önerdi doen sendromlu olma ihtimali var dedi sizin yorumunuzu da bekliyorum

Merhaba lutfen söyler misiniz sizin hamilelik nasıl sonuçlandı? Bebeginiz nasıl?

Uzun zaman olmuş ama yanitiniza ihtiyacım var umarım sağlıklı doğum yapmışsınız dir. Bebeğiniz sağlıklı dogdumu bir sıkıntı oldumu lütfen cevap verin

Çok uzun zaman olmuş ama merak ettim bebeğiniz sağlıklı doğdu mu acaba?

Bora bey merhaba benim 2li sonucumu da yorumlarmisiniz pappa 0709
Fb hcg 38.7
Mom 0.73
Yas riski 1:112
Biyokimyasal trisomy 21 1:424
Crl ölçümü 48.7
Nuchal translucencey moment ise 0.76

Lütfen bunuda yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20231024_142013.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 543
Merhabalar . 15+6 haftalık gebelik durumum var . Normalde sıkıntı görünmüyor du ama dün geceden beri uyuyamıyorum içime kurt dustu . Doktorumda açıklayıcı konuşmadı çok da severim iydiir aslında ama . Amniyosentez yaptırmak ister misjn dedi ikili taramayı gördükten sonra devlet hastanesi . Yani sorun mu var dedim bişey de demedi . Yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20240220_120947.jpg
    142,9 KB · Görüntüleme: 340
Merhabalar . 15+6 haftalık gebelik durumum var . Normalde sıkıntı görünmüyor du ama dün geceden beri uyuyamıyorum içime kurt dustu . Doktorumda açıklayıcı konuşmadı çok da severim iydiir aslında ama . Amniyosentez yaptırmak ister misjn dedi ikili taramayı gördükten sonra devlet hastanesi . Yani sorun mu var dedim bişey de demedi . Yardımcı olur musunuz

Lütfen banada yardımcı olurmusunuz ikili test sonucum kötü dendi çok araştırdım kafam karıştı sonucumu atsam yorumlarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20240527-095109_Chrome.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 359
Merhaba,bayagi zaman gecmis ikili testinizin uzerinden....nasil oldunuz acaba ne dedi doktor? Benim hcg kismim dusuk cikmis,sizinki gibi acaba ne demek o?siz nasilsiniz gorurseniz cevap yazarmisiniz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…