cancannur Guru Kayıtlı Üye 9 Ekim 2011 155 37 298 Konya Pazartesi 14:36 Konu Sahibi Konu Sahibi cancannur #1 Merhaba bir hafta önce şehir hastanesinde test verdim sonucumdan bişey anlamadım. Sanki daha detaylı olmalıydı
Merhaba bir hafta önce şehir hastanesinde test verdim sonucumdan bişey anlamadım. Sanki daha detaylı olmalıydı
cancannur Guru Kayıtlı Üye 9 Ekim 2011 155 37 298 Konya Pazartesi 21:02 Konu Sahibi Konu Sahibi cancannur #2
S ssherife Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2024 545 382 18 Salı 10:30 Konu Sahibi Konu Sahibi cancannur #3 cancannur .!.: Merhaba bir hafta önce şehir hastanesinde test verdim sonucumdan bişey anlamadım. Sanki daha detaylı olmalıydı Eki Görüntüle 3545732 Genişletmek için tıkla... bu şekilde de tek başına bir şey ifade etmiyor rapor halince çıktı veriyor doktorunuz orada risk değerleriniz yazıyor ona göre yorumlanıyor ikili tarama için gittiğiniz doktorunuza gidin sonuçlar için
cancannur .!.: Merhaba bir hafta önce şehir hastanesinde test verdim sonucumdan bişey anlamadım. Sanki daha detaylı olmalıydı Eki Görüntüle 3545732 Genişletmek için tıkla... bu şekilde de tek başına bir şey ifade etmiyor rapor halince çıktı veriyor doktorunuz orada risk değerleriniz yazıyor ona göre yorumlanıyor ikili tarama için gittiğiniz doktorunuza gidin sonuçlar için