F fatmacanmsss7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 8 1 25 Perşembe 20:52 Konu Sahibi fatmacanmsss7 #1 İyi akşamlar 2 li tarama testim bu şekilde ama ne anlama geldiğini bilmiyorum doktora gitmemede daha var bilen var mı acaba
İyi akşamlar 2 li tarama testim bu şekilde ama ne anlama geldiğini bilmiyorum doktora gitmemede daha var bilen var mı acaba
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 514 132 Cumartesi 11:20 Konu Sahibi fatmacanmsss7 #2 fatmacanmsss7 .!.: İyi akşamlar 2 li tarama testim bu şekilde ama ne anlama geldiğini bilmiyorum doktora gitmemede daha var bilen var mı acaba Eki Görüntüle 3500426 Genişletmek için tıkla... Bunu burda biz yorumlayamayız doktor bi kağıt üzerinde size bu değeri söyler
fatmacanmsss7 .!.: İyi akşamlar 2 li tarama testim bu şekilde ama ne anlama geldiğini bilmiyorum doktora gitmemede daha var bilen var mı acaba Eki Görüntüle 3500426 Genişletmek için tıkla... Bunu burda biz yorumlayamayız doktor bi kağıt üzerinde size bu değeri söyler
F fatmacanmsss7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 8 1 25 Dün 15:12 Konu Sahibi fatmacanmsss7 #3 eceunsal .!.: Bunu burda biz yorumlayamayız doktor bi kağıt üzerinde size bu değeri söyler Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim evet öyleymiş :d
eceunsal .!.: Bunu burda biz yorumlayamayız doktor bi kağıt üzerinde size bu değeri söyler Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim evet öyleymiş :d