- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi siyahzambak35
-
hiiiç gerek yok boşver beni de yönlendirdi medicana ınternatıonal gittim 600 tl para verdim bi cd bilre vermedi elimize pislikler. sonra da hastaneyi şikayet ettim para iadesi yaptılar. ian üzüleceğin bir durum yok stree yapma.İnanın içime su serptiniz
Beni sıtrese sokan özel dokturum tam açıklama da yapmıyor prof dr arkadaşına yönlendiriyor bende gitmedim .
bak sana ne anlatıcam. çok yakın arkadaşıma dr down sendromlu istersenzi alalım dedi amniyo bile yaptırdı düşün. doktorlar down sendromlu alalım dedi kız doğurucam dedi. ben ne olursa kabulum dedi hiç stres yapmadı gayet rahatt bir kızı vardı 7 yaşında. bakarım dedi tek sağlıklı olsun. kız doğum yaptı herkes orda bende ordaydım ve doğum oldu bebek normal. şimdi 1 yaşında cin gibi erkek. benim kız kardeşim 32 yaşında down sendromlu inan normal kızlardan daha çok işini grüyor yemek çamaşır ütü. seni strese sokacak hiçbir durum yok. 2 oğlum var ikisinde de yaptırmadım o testi.. Rabbimden gelene şükürler olsun her zmaan. tevekkül et dua et sakın ha ya hastaysa diye düşünme. down sendromu bir hastalık değil kromozom fazlalığıdır bunu da unutma.
hiiiç gerek yok boşver beni de yönlendirdi medicana ınternatıonal gittim 600 tl para verdim bi cd bilre vermedi elimize pislikler. sonra da hastaneyi şikayet ettim para iadesi yaptılar. ian üzüleceğin bir durum yok stree yapma.
ee canım o zaman neden stres yapıp kendini de bebeği de üzüyorsun? yapma çok şükür inançlı insanlarız Rabbim enn doğrusunu bilendir. Eminim sanada hayırlı bir evlat nasip edecektir.Elbette sonuna kadar haklisiniz
Benimde daumlu 2 yasinda bir yegenim var onu cok seviyoruz gelinimiz 23 yasinda 3. Cocugu daumlu kiz oldu
Ben tarama testlerini istemedim doktorum yapti beni cok sıtrese soktu ben bu durumu eşim dahi kimseyle paylaşmıyorum
Ne olursa olsun Allahin izniyle doguracam Allaha twvekkul edip bekliyorum
Amin cümlemizden canım. benim iki oğlum var 3. çalışmalara başlıyacağız kız istiyoruz . Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı ve saliha bir kız evlat nasip etsin inşAllah. adım demet. adıma dua edermisin cnım? Allah razı olsun senden de. sağlıkla kavuşman dileğimle cnm.Allahim sizden razi olsun iki cihanda azit etsin sizi insallah ilginiz beni cok mutlu etti inanin
Amin insallah Elhamdulillah bir kiz bir oğlum var yıllar sonra bir evlat daha verdi mevla ama doktorum prof arkadaşına para kaptirmadim gitmedim diye bana sıtres olmam icin elinden geleni yapiyor :)ee canım o zaman neden stres yapıp kendini de bebeği de üzüyorsun? yapma çok şükür inançlı insanlarız Rabbim enn doğrusunu bilendir. Eminim sanada hayırlı bir evlat nasip edecektir.
hiiç strese girme hemen değiştir cnm. bu tarz doktorlar ameliyatı da sadece para gözüyle görür senin sağlığın umurunda olmaz. ben o olaydan sonra değiştirmiştim evime daha yakında bir dr buldum bayanda bir doktordu. hiiç para kaygısı yoktu. ne şeker yüklemesi yaptırdım ne testleri. sadece her ay düzenli troitlerime ve kan değerlerime baktırdım o kadar.Amin insallah Elhamdulillah bir kiz bir oğlum var yıllar sonra bir evlat daha verdi mevla ama doktorum prof arkadaşına para kaptirmadim gitmedim diye bana sıtres olmam icin elinden geleni yapiyor :)
Amin cümlemizden canım. benim iki oğlum var 3. çalışmalara başlıyacağız kız istiyoruz . Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı ve saliha bir kız evlat nasip etsin inşAllah. adım demet. adıma dua edermisin cnım? Allah razı olsun senden de. sağlıkla kavuşman dileğimle cnm.
memnun oldum Nerimancım. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine inşAllah. bizim bir topiğimiz var müsadenle etiketliyeceğim seni. ne zaman istersen sohpetlerimize katılabilirsin. Kapımız her zaman açık canım.Cok memnun oldum Demet hanim Allahim fazlı kereminden hayirli mubarek uğurlu bir salih evlat versin sana insaALLAH tez zamanda özel dua edeceğim Allahin izniyle. Benim adim Neriman sende duanda beni unutma :)
hiiç strese girme hemen değiştir cnm. bu tarz doktorlar ameliyatı da sadece para gözüyle görür senin sağlığın umurunda olmaz. ben o olaydan sonra değiştirmiştim evime daha yakında bir dr buldum bayanda bir doktordu. hiiç para kaygısı yoktu. ne şeker yüklemesi yaptırdım ne testleri. sadece her ay düzenli troitlerime ve kan değerlerime baktırdım o kadar.
memnun oldum Nerimancım. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine inşAllah. bizim bir topiğimiz var müsadenle etiketliyeceğim seni. ne zaman istersen sohpetlerimize katılabilirsin. Kapımız her zaman açık canım.
Ay canım Allah razı olsun ne güzel dedin. Ekledim tatlım. İnşAllah her zaman yanındayım. Rabbimin izniyle sağlıkla kavuşacaksın bebeğine korkma.Tesekkur ederim sen beni bıraksan bile ben seni bırakmam ekle canim istedigin yere Allah razi olsun
canım nerde var alanında iyisi hep öylesi olur zaten paragöz delisi.Ben kuşadasinda yasiyorum burasi kucuk bir yer pek guvenilir doktor yok benim doktorda alaninda en iyisi ama cok paragöz:)
Riskin var ama bu demek olmuyor ki bebek durumu kötü. Ultrosonda bir sıkıntı yok bebegin ense kalınlığı ve burun kemiği oluşmuş. Riskin yastan ve kan degerlerinden geliyor. Bence icini ferah tutmalisin. Amnisontez oneriliyor ama nifty test daha risksiz bebek icin. Durumun varsa onu yaptirmani tavsiye ederim. Ama dedigim gibi su an ihtimaller uzerinden konusuyoruz. O yuzden aldirmayacaksan detaylı usg ye kadar bekle derim ve icini ferah tut çünkü bebek senin hissettiklerini hissediyor..Eki Görüntüle 1972941 ilginiz için cok tesekkur ederim biraz silik cikmiş ama umarim okuyabilirsiniz Allah razi olsun sizden cevap bekliyorum heyecanla
Aynen dediginiz gibi Allah vicdan merhamet versin heleki sağlığımız icin ağzından çıkacak kelimelere itibar etmekten baska bir gayesi olmayan biz hastaların Allah yardimcımiz olsun.canım nerde var alanında iyisi hep öylesi olur zaten paragöz delisi.
benim dr da paragözdü ama dediğin gibi ilk oğlumu doğurtmuştu çok iyiydi. ikinci de baktım ki hastanenin yarı hissesini almış. bu olay da olunca eşim başka dr bul dedi benimde içime sinmedi açıkçası. yani para uğruna insanları hamileyken üzmek hiç doğru değil günahtır. Allah korkusu yok vicdan yok merhamet yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?