ikili tarama testim riskli çıkti:((

İnanın içime su serptiniz
Beni sıtrese sokan özel dokturum tam açıklama da yapmıyor prof dr arkadaşına yönlendiriyor bende gitmedim .
hiiiç gerek yok boşver beni de yönlendirdi medicana ınternatıonal gittim 600 tl para verdim bi cd bilre vermedi elimize pislikler. sonra da hastaneyi şikayet ettim para iadesi yaptılar. ian üzüleceğin bir durum yok stree yapma.

Elbette sonuna kadar haklisiniz
Benimde daumlu 2 yasinda bir yegenim var onu cok seviyoruz gelinimiz 23 yasinda 3. Cocugu daumlu kiz oldu
Ben tarama testlerini istemedim doktorum yapti beni cok sıtrese soktu ben bu durumu eşim dahi kimseyle paylaşmıyorum
Ne olursa olsun Allahin izniyle doguracam Allaha twvekkul edip bekliyorum

Allahim sizden razi olsun iki cihanda aziz etsin sizi insallah ilginiz beni cok mutlu etti inanin

ee canım o zaman neden stres yapıp kendini de bebeği de üzüyorsun? yapma çok şükür inançlı insanlarız Rabbim enn doğrusunu bilendir. Eminim sanada hayırlı bir evlat nasip edecektir.

Allahim sizden razi olsun iki cihanda azit etsin sizi insallah ilginiz beni cok mutlu etti inanin
Amin cümlemizden canım. benim iki oğlum var 3. çalışmalara başlıyacağız kız istiyoruz . Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı ve saliha bir kız evlat nasip etsin inşAllah. adım demet. adıma dua edermisin cnım? Allah razı olsun senden de. sağlıkla kavuşman dileğimle cnm.

ee canım o zaman neden stres yapıp kendini de bebeği de üzüyorsun? yapma çok şükür inançlı insanlarız Rabbim enn doğrusunu bilendir. Eminim sanada hayırlı bir evlat nasip edecektir.
Amin insallah Elhamdulillah bir kiz bir oğlum var yıllar sonra bir evlat daha verdi mevla ama doktorum prof arkadaşına para kaptirmadim gitmedim diye bana sıtres olmam icin elinden geleni yapiyor :)

Amin insallah Elhamdulillah bir kiz bir oğlum var yıllar sonra bir evlat daha verdi mevla ama doktorum prof arkadaşına para kaptirmadim gitmedim diye bana sıtres olmam icin elinden geleni yapiyor :)
hiiç strese girme hemen değiştir cnm. bu tarz doktorlar ameliyatı da sadece para gözüyle görür senin sağlığın umurunda olmaz. ben o olaydan sonra değiştirmiştim evime daha yakında bir dr buldum bayanda bir doktordu. hiiç para kaygısı yoktu. ne şeker yüklemesi yaptırdım ne testleri. sadece her ay düzenli troitlerime ve kan değerlerime baktırdım o kadar.

Cok memnun oldum Demet hanim Allahim fazlı kereminden hayirli mubarek uğurlu bir salih evlat versin sana insaALLAH tez zamanda özel dua edeceğim Allahin izniyle. Benim adim Neriman sende duanda beni unutma :)

Cok memnun oldum Demet hanim Allahim fazlı kereminden hayirli mubarek uğurlu bir salih evlat versin sana insaALLAH tez zamanda özel dua edeceğim Allahin izniyle. Benim adim Neriman sende duanda beni unutma :)
memnun oldum Nerimancım. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine inşAllah. bizim bir topiğimiz var müsadenle etiketliyeceğim seni. ne zaman istersen sohpetlerimize katılabilirsin. Kapımız her zaman açık canım.

Ben kuşadasinda yasiyorum burasi kucuk bir yer pek guvenilir doktor yok benim doktorda alaninda en iyisi ama cok paragöz:)

Tesekkur ederim sen beni bıraksan bile ben seni bırakmam ekle canim istedigin yere Allah razi olsun

Ben kuşadasinda yasiyorum burasi kucuk bir yer pek guvenilir doktor yok benim doktorda alaninda en iyisi ama cok paragöz:)
canım nerde var alanında iyisi hep öylesi olur zaten paragöz delisi.

benim dr da paragözdü ama dediğin gibi ilk oğlumu doğurtmuştu çok iyiydi. ikinci de baktım ki hastanenin yarı hissesini almış. bu olay da olunca eşim başka dr bul dedi benimde içime sinmedi açıkçası. yani para uğruna insanları hamileyken üzmek hiç doğru değil günahtır. Allah korkusu yok vicdan yok merhamet yok.

Eki Görüntüle 1972941 ilginiz için cok tesekkur ederim biraz silik cikmiş ama umarim okuyabilirsiniz Allah razi olsun sizden cevap bekliyorum heyecanla
Riskin var ama bu demek olmuyor ki bebek durumu kötü. Ultrosonda bir sıkıntı yok bebegin ense kalınlığı ve burun kemiği oluşmuş. Riskin yastan ve kan degerlerinden geliyor. Bence icini ferah tutmalisin. Amnisontez oneriliyor ama nifty test daha risksiz bebek icin. Durumun varsa onu yaptirmani tavsiye ederim. Ama dedigim gibi su an ihtimaller uzerinden konusuyoruz. O yuzden aldirmayacaksan detaylı usg ye kadar bekle derim ve icini ferah tut çünkü bebek senin hissettiklerini hissediyor..

Aynen dediginiz gibi Allah vicdan merhamet versin heleki sağlığımız icin ağzından çıkacak kelimelere itibar etmekten baska bir gayesi olmayan biz hastaların Allah yardimcımiz olsun.
Rabbimiz iyilerle karşılaştırsin ümmeti muhammedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…