Ikili tarama testi

neho28

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
3
0
34
Merhaba arkadaslar 15 haftalik hamileyim ikili tarama testim kötü geldi ama ense kalınlığı ve burun kemiği iyi çıktı sonuçlarımı atsam tecrübeli annelerim yardımcı olabilirmi çok korkuyorum

Eklentiler

• 17167609960077796177089189889396.jpg
    17167609960077796177089189889396.jpg
    153,3 KB · Görüntüleme: 206
Ben tarama testi yaptırmadım çünkü tarama testinin bir kesinliği yok, ihtimaller üzerine oran veriyor. Çevremde birine bebeğin sağlıklı dediler down doğdu, diğerine down dediler sağlıklı doğdu. Direk nipt yaptırdım ki üzerine not alınmış nipt diye, öneririm. Natera firması en yüksek güvenirliği olan firma. Ya da amniyosentez düşünebilirsiniz.

Alıntı
Merhaba arkadaslar 15 haftalik hamileyim ikili tarama testim kötü geldi ama ense kalınlığı ve burun kemiği iyi çıktı sonuçlarımı atsam tecrübeli annelerim yardımcı olabilirmi çok korkuyorum
Merhaba ben de 14 haftalık gebeyim 2-3-4 lü testler tamamen senin verdiğin bilgilere ve yoruma dayalı testler ben yaptırmayı hiç düşünmüyordum doktorum da aynı fikirdeydi ama maalesef 11 hafta da ense kalınlığı görüldü bebekte mecbur bırakıldım test sonucum hala çıkmadı bayram sonrasına kaldı ama kötü gelse bile onu asla kafaya takmam önemli olan ultrason bulguları ve detaylı ultrason sende lütfen bir sıkıntı yoksa bebeğinde bu testin sonucunu baz alıp kendini bebeğini üzme çok yanıltıyor çünkü yurtdışında çoğu yerde yasak bile o derece düşün sen de bende inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alacağız ALLAH'IN isimlerinden YA HALIK YA BARİ YA MUSAVVİR CELLE CELALUHU esmalarını 21 defa çekmeye çalış her gün hayırlısı ile kucağımıza sağ salim alacağız :)

X