İKİLİ TARAMA TESTİ

cansu_celikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
4
3
31
Merhaba hanımlar,

12+3 haftalık hamileyim dün ikili tarama testi yaptırdım.
Heyecandan , meraktan öleceğim :)
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Sizin ikili tarama testi süreciniz nasıl geçti ?

İnsallah hayirli haberler alirsiniz. Ense kalinligi ölçümleri filan nasildi? Bizim sonuç risk çok yüksek çıktı. Doktor cvs önerdi. Salı günü cvs yaptiracağız. Orda da sonuç olumsuz çıkarsa doktor gebelik sonlandirma dedi. Perişan haldeyiz. Sizinki inşallah iyi çıkar. İçinizi karartmak istemezdim ama burdaki yorumlarin çok faydasini gördüm.

Bende sonucu bugun ogrendim kombine risk 1/1094 cikti.. doktorum nifty yaptiralim dedi. Baskalarinada sordum biri gerek yok dedi biri olabilir dedi.. kafam karisti papp a0.44 cikti.

kombine risk:1.10000
pappa-a 2,76 mlU/ml 0,58
hcg 9,32 ng/ml 0,25
yas riski 1:1030
dr normal değerler iyi dedi üçlü de yaptırdım sonucunu beklirz ins o da iyi cikar

herkese merhaba uzun süre giremediğim için yeni görüyorum kbakmayın.
sonuçlarımız çok güzel çıktı Allahıma şükür..
Detaylı ultrasonumuzda temiz :)
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin..

• Beğen
Reactions: tse
Aminnn.. aklım olsa bu ikili üçlü zırvalığına asla girmezdim. Benim de yüksek risk çıktı ikilide, dünya para verip genetik test yaptırdık ve sonuç temiz çıktı.
Kaldı ki ikilisi iyi çıkıp üçlüsü kötü çıkan yüzlerce insan da var, ikilisi üçlüsü iyi çıkıp problemli çocuk doğuran da..
ben kendimi yedim, siz yemeyin, kötü çıkarsa da pek inanmayın. Perinotologlar ve kadın doğum uzmanlarının çoğu da geçerliliği kalmadı diyorlar.

X