- 19 Ağustos 2020
- 244
- 117
- 24
- Konu Sahibi LightNing34
Merhaba KK hanımları, güzel anneler... Aranızda bebeğine ikili tarama testi yaptıran var mı. Yaptırmayanları da merak ediyorum. Yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdınız, devlette mi özelde mi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arayip nasıl randevu aliyorsunuz acaba. Ben Bayrampaşa devlet hast. Gittim, doktorum kayıt açtık sana burdan çıkınca 182yi ara dedi. Ben arastirmadan biryeri aramak istemedim. Hangi bölüme gidiyoruz acabaMerbaba. Zeynep kamil de yaptirdim. Istanbulda. Devlet hastanesi.. 13 hft da yaptirdim .. 15 gun sonra sonucu cikti.. ozelde de 2 haftaneyi aradim fiyat sordum 500 600tl falanmis ozeldede ortalama.
Çok teşekkür ederimm gerçekten çok yardimci oldunuz. son bir sorum olucak herhangi bir ücret ödediniz mi acabaTek tek zeynep kamil deki butun kadin dogum uzmanlarina girip kontrol ediyorfum tum doktorlari.. mutlaka birinde ikili test haftasi koyuyorlar haftada bir
Ben bu testleri çok gereksiz anneleri üzen testler olarak görüyorum. İhtimal veriyorlar ihtimallerde yaşa diyorlar direk retal DNA testi yaptırdımMerhaba KK hanımları, güzel anneler... Aranızda bebeğine ikili tarama testi yaptıran var mı. Yaptırmayanları da merak ediyorum. Yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdınız, devlette mi özelde mi..
Retal DNA testi nasil oluyor, o kaçinci haftalarda yapiliyor acabaBen bu testleri çok gereksiz anneleri üzen testler olarak görüyorum. İhtimal veriyorlar ihtimallerde yaşa diyorlar direk retal DNA testi yaptırdım
11. Haftadan itibaren ama kaça kadar bilmiyorum. Kan alınıp yurtdışına gidiyor kromozom testi yapılıyor direk. Biraz maliyetli ama değerRetal DNA testi nasil oluyor, o kaçinci haftalarda yapiliyor acaba
Çok teşekkür ederim11. Haftadan itibaren ama kaça kadar bilmiyorum. Kan alınıp yurtdışına gidiyor kromozom testi yapılıyor direk. Biraz maliyetli ama değer
Rica ederim. Hic bi ucret odemedimÇok teşekkür ederimm gerçekten çok yardimci oldunuz. son bir sorum olucak herhangi bir ücret ödediniz mi acaba
Ben daha yeni yaptırdım 12. Haftada yaptırdım devlet hastanesinde 2 haftaya sonuç çıkar dediler ben e-nabız dan takip ettim 5 günde çıktı çok şükür gayet güzel çıktı sonuçlarımız en azından içim rahat etti yoksa bende düşünmüyordum yaptırmayı zaten sorun olsa bile Allah’ın verdiğine kıymazdım benim evladım sonuçta ama yaptırıp içimi rahatlattım Allah herkese nasip etsin Sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımıza almayıMerhaba KK hanımları, güzel anneler... Aranızda bebeğine ikili tarama testi yaptıran var mı. Yaptırmayanları da merak ediyorum. Yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdınız, devlette mi özelde mi..
Cevabiniz için çok tesekkur ederim. Randevuyu nasil aldiniz acaba hangi bolumden. Bu konu hakkındada bilgi verir misinizBen daha yeni yaptırdım 12. Haftada yaptırdım devlet hastanesinde 2 haftaya sonuç çıkar dediler ben e-nabız dan takip ettim 5 günde çıktı çok şükür gayet güzel çıktı sonuçlarımız en azından içim rahat etti yoksa bende düşünmüyordum yaptırmayı zaten sorun olsa bile Allah’ın verdiğine kıymazdım benim evladım sonuçta ama yaptırıp içimi rahatlattım Allah herkese nasip etsin Sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımıza almayı
Ben direk kendi doktorumdan aldım randevu kadın doğum bölümünden ilk ultrasonla baktı ense kalınlığına falan sonra kana yolladıCevabiniz için çok tesekkur ederim. Randevuyu nasil aldiniz acaba hangi bolumden. Bu konu hakkındada bilgi verir misiniz
Cok tesekkur ederimBen direk kendi doktorumdan aldım randevu kadın doğum bölümünden ilk ultrasonla baktı ense kalınlığına falan sonra kana yolladı
Doktorum 12. Haftamda ikili tarama için gelmemi istemişti.. Benim gebelik takibimi yapan doktor özelde ben o yüzden onu da özelde yaptım 12. Haftamda yaptım.. Ama özel ya da devlet arasında bir fark olduğunu da düşünmüyorum açıkçası..Merhaba KK hanımları, güzel anneler... Aranızda bebeğine ikili tarama testi yaptıran var mı. Yaptırmayanları da merak ediyorum. Yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdınız, devlette mi özelde mi..
Fetal dna testi 9. Haftadan sonra yapılıyor..sizdsn kan alınıp yurt dışına gönderiliyor.. Ben bundan önceki gebeliğimde yaptırmıştım.. Maliyeti yüksek bir test maalesef.. Fiyatı firmadan firmaya değişiyor benim yaptırdığım firma yanlış hatırlamıyorsam 2500 demişti ben 2000 tl ye yaptırmıştım.. O aralar kafam yerinde değildi ücreti çok hatırlamıyorum eşim ilgilenmişti o yüzden çok net değilim ücret konusunda ama o aralıklarda birşey..Ama ikili üçlü dörtlü test gibi değil güvenirliği çok yüksek %99.9 doğru sonucu veriyor ve ondan sonra hiçbir test yaptırmak zorunda kalmıyorsunuz.. Gerçi ben direk bunu yaptırmadım ikili testim kötü çıkınca mecburen yapmak zorunda kaldım iyi çıksaydı yapmazdım.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Retal DNA testi nasil oluyor, o kaçinci haftalarda yapiliyor acaba
Hala gebe misiniz yoksa doğum gerçekleşti miYaptrmadım. çünkü takıntılıyım. Birşey çıksa 9 ayımı hem kendime hem bebeğime zehir ederdim