- 17 Aralık 2023
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi alinaatrkr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır teşekkür ederim.Biraz heyecan ve stres yaptım sanırım .Sağolun yinedeKonu yanlış başlıkta, ama cevap vermem gerekirse ikili tarama testi bu şekilde yorumlanmaz. Ultrason sonuçlarıyla birlikte bir rapor yazılır onu hastaneden alırsınız
Amin inşallah biraz heyecan var stres var ilk bebek diyeNormal geldi hepsi bir sorun yok rahat ol canım sağlıkla al inşallah bebisini kucağına
Benim de e nabıza böyle görünüyor da bu sonuçla farklı doktora gitsem o görebilir mi acaba yoksa testi yapan ilk doktora mı gitmeliyimKızlar ikili tarama test sonucum böyle çıkmış anlayan var mı aranızda? Resim ekledim.
Bence görür benim salı günü kontrolüm var göstereceğim doktora bakalım bebişler iyi olsundaBenim de e nabıza böyle görünüyor da bu sonuçla farklı doktora gitsem o görebilir mi acaba yoksa testi yapan ilk doktora mı gitmeliyim
MerhabaaKonu yanlış başlıkta, ama cevap vermem gerekirse ikili tarama testi bu şekilde yorumlanmaz. Ultrason sonuçlarıyla birlikte bir rapor yazılır onu hastaneden alırsınız
Bizim test sonucum temiz çıkmış çok şükürMerhabaa
Sonuçlardan anlıyor musunuz acaba bende tarama testi yaptırdım da.
Bizim test sonucumuz temiz çıktı çok şükür annem sağlıkçı varsa atın baksın sizinkineMerhabaa
Sonuçlardan anlıyor musunuz acaba bende tarama testi yaptırdım da.
Çok sevindim canım sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah Hemen atıyorumm.Bizim test sonucum temiz çıkmış çok şükür
Bizim test sonucumuz temiz çıktı çok şükür annem sağlıkçı varsa atın baksın sizinkine
Canım annem iyi görünüyor dedi bir sıkıntı yok için rahat olsun. Sağlıkla kucağına alÇok sevindim canım sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah Hemen atıyorumm.Eki Görüntüle 3359535 Eki Görüntüle 3359536
Zaten bu testler %100 bir sonuç degil.O yüzden içini rahat tut. Sonuçların kötü değilCanım annem iyi görünüyor dedi bir sıkıntı yok için rahat olsun. Sağlıkla kucağına al
Canım annem iyi görünüyor dedi bir sıkıntı yok için rahat olsun. Sağlıkla kucağına al
İlgilendiğiniz için teşekkür ederimmmZaten bu testler %100 bir sonuç degil.O yüzden içini rahat tut. Sonuçların kötü değil
Şuan 15 haftalığız cinsiyetimiz erkekİlgilendiğiniz için teşekkür ederimmm
Doktorumda muayanedede bir sıkıntı görmemişti zaten. Hadi bakalım hayırlısı ile gelsin İnşallah
Sizin cinsiyet belli mi kaç haftalıksınız.
Yaa Maşallah ne güzel bende yarın 15 haftalık olacağım ama cinsiyetimizi daha öğrenemedim 13 haftalıkken gittim kendini göstermedi kontrollerimde aydan aya o yüzden daha iki haftam var doktora gitmeye.Şuan 15 haftalığız cinsiyetimiz erkek
Sağlıkla gelsin minikYaa Maşallah ne güzel bende yarın 15 haftalık olacağım ama cinsiyetimizi daha öğrenemedim 13 haftalıkken gittim kendini göstermedi kontrollerimde aydan aya o yüzden daha iki haftam var doktora gitmeye.
Canım annem iyi görünüyor dedi bir sıkıntı yok için rahat olsun. Sağlıkla kucağ
Merhaba umarım bu yorumu görürsünüz...Bizim test sonucum temiz çıkmış çok şükür
Bizim test sonucumuz temiz çıktı çok şükür annem sağlıkçı varsa atın baksın sizinkine