Merhaba naptiniz acaba degerlerimiz yakin da ?ikili tarama test sonuclarim bu şekilde
HCG değeri 167 ng/ml duzeltilmis mom 4.48
Papp_a 4.66 mlU/mL düzeltilmiş mom 2.01
kizlar risk durumu hakkında bilgisi olan varmı?
TeşekkürlerArkadaşlar nt,burun kemiği değerleri normal ise içiniz rahat olsun bebeğiniz sendromlu değildir,İkili testlerin çoğunda yanılma payları vardır. Özellikle şu dönemlerde ticari amaçlı çalışam lab da vardır. Doktorunuz açıkçaso 4 seçenek önerir kan alımı sıvı alımı kordon parça alımı tabi bunlRın hepsi paralı ya da hiç birşey yapmama. İçiniz rahat olsun diye sıvı aldırabilirsiniz bu bir amniyo işlemidir. Eğer bu işleme karar verecek olursanız yapabilecek alan sadece perinatologtur. Özellikle de işinde ehli perinataloji uzmanı veya araştırma hastanesinde prof eşliğinde uygulama yaptırmanızı öneririm. Yaşamış kişi olarak söylüyorum mercimeğe ve kendinize olan inancınızdan başka herşey boş. Ayrıca farklı bir doktora göstermenizi de öneririm
Merhaba konu üzerinden baya geçmiş ama ben dün aldım ikili test sonucumu ve riskli yüksek riskli denildi ve burun kemiği değerleri hakkında hiç birşey bilmiyorum değer kac olmalı nerde yazıyor bu değer resimde yükleyemedim doktorumda özel degil cevap bile vermediArkadaşlar nt,burun kemiği değerleri normal ise içiniz rahat olsun bebeğiniz sendromlu değildir,İkili testlerin çoğunda yanılma payları vardır. Özellikle şu dönemlerde ticari amaçlı çalışam lab da vardır. Doktorunuz açıkçaso 4 seçenek önerir kan alımı sıvı alımı kordon parça alımı tabi bunlRın hepsi paralı ya da hiç birşey yapmama. İçiniz rahat olsun diye sıvı aldırabilirsiniz bu bir amniyo işlemidir. Eğer bu işleme karar verecek olursanız yapabilecek alan sadece perinatologtur. Özellikle de işinde ehli perinataloji uzmanı veya araştırma hastanesinde prof eşliğinde uygulama yaptırmanızı öneririm. Yaşamış kişi olarak söylüyorum mercimeğe ve kendinize olan inancınızdan başka herşey boş. Ayrıca farklı bir doktora göstermenizi de öneririm
Su degerler su uzunluk diye kesin konuşamam burun kemiği ve ense kalınlığı normaldi bebeğimin lakin teste gore riski yuzde 20 benim riski 80 idi . Twitter uzeri sanal doktorlar var iletişim sağlayabilirsiniz ama bi birinin kısaltılmışı nt diye hatırlıyorum su anMerhaba konu üzerinden baya geçmiş ama ben dün aldım ikili test sonucumu ve riskli yüksek riskli denildi ve burun kemiği değerleri hakkında hiç birşey bilmiyorum değer kac olmalı nerde yazıyor bu değer resimde yükleyemedim doktorumda özel degil cevap bile vermedi
Merhabalar size ne önerdiler sonuç ne oldu benim sizden de yüksek 191 çıktı değerimikili tarama test sonuclarim bu şekilde
HCG değeri 167 ng/ml duzeltilmis mom 4.48
Papp_a 4.66 mlU/mL düzeltilmiş mom 2.01
kizlar risk durumu hakkında bilgisi olan varmı?
Merhaba naptiniz acaba degerlerimiz yakin da ?
Merhaba evet yeni dogum yaptim Cok sukur saglikli bi kizim oldu korkmayin sizinde oyle olacaktirMerhaba değerleriniz nasıldı acaba. Doğum yaptınız mı
Üzerinden uzun zaman geçmiş ama doğum yaptınız mı acaba değerlerimiz aynı gibiEki Görüntüle 2868643 bugün risk var dedi doktor lütfen bana da bir cevap verin çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?