- 5 Temmuz 2023
- 2
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi yenianneadayi21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hekiminiz sıkıntı yok dediyse yoktur endişelenmeyin. Tabii bu testler sadece ihtimal veriyor maalesefMerhaba,
Biz eşim ile akrabayız, ikili tarama yaptırdım sonuçları doktor gördü ve bir problem yok her şey yolunda dedi. Acaba aranızda sonuçları yorumlayabilen varsa bakabilir mi?
Farklı bir yorum derken ne duymak istiyorsunuz,doktor yanlış söylemiş sorun var denilmesini mi bekliyorsunuzHayır sadece bilgisi olan varsa farklı bir yorum yapan olacak mı diye yazmak istedim hocam.
DuyabilirsinizKızlar değerim 3578 çıktı 2 gün önce cumartesi günü muayene olmaya gideceğiz kese gözükür değil mi ve kalp atışını duyar mıyız sizce
Ay inşallahDuyabilirsiniz
Kalp atışına bence çok erken henüz, kese kesin görünür inşallah ama kalp atışı en az 1 hafta sonraKızlar değerim 3578 çıktı 2 gün önce cumartesi günü muayene olmaya gideceğiz kese gözükür değil mi ve kalp atışını duyar mıyız sizce
İnşallah gözükür canımKalp atışına bence çok erken henüz, kese kesin görünür inşallah ama kalp atışı en az 1 hafta sonra
Merhaba fiyat ne kdr Dı acaba bende yaptıracagım daMerhaba,
Biz eşim ile akrabayız, ikili tarama yaptırdım sonuçları doktor gördü ve bir problem yok her şey yolunda dedi. Acaba aranızda sonuçları yorumlayabilen varsa bakabilir mi?