• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili Tarama Testi Sonuçları Yorumlama

yenianneadayi21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
2
0
1
28
Merhaba,

Biz eşim ile akrabayız, ikili tarama yaptırdım sonuçları doktor gördü ve bir problem yok her şey yolunda dedi. Acaba aranızda sonuçları yorumlayabilen varsa bakabilir mi?

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    18 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba,

Biz eşim ile akrabayız, ikili tarama yaptırdım sonuçları doktor gördü ve bir problem yok her şey yolunda dedi. Acaba aranızda sonuçları yorumlayabilen varsa bakabilir mi?
Hekiminiz sıkıntı yok dediyse yoktur endişelenmeyin. Tabii bu testler sadece ihtimal veriyor maalesef

Kızlar değerim 3578 çıktı 2 gün önce cumartesi günü muayene olmaya gideceğiz kese gözükür değil mi ve kalp atışını duyar mıyız sizce

Kızlar değerim 3578 çıktı 2 gün önce cumartesi günü muayene olmaya gideceğiz kese gözükür değil mi ve kalp atışını duyar mıyız sizce
Kalp atışına bence çok erken henüz, kese kesin görünür inşallah ama kalp atışı en az 1 hafta sonra

13. Haftamda Ense kalınlığı 2mm çıktı ve ikili tarama testi yaptırdım sonuçlarımda kombine risk 1:693 ikili test 1:103 çıktı pappda 0,41 bu sonuçlara göre doktorum nifty testi yaptırmam gerektiğini söyledi ve yaptırdım bebeğin yüksek down sendromlu olabilme ihtimaline karşılık ayrıntılı bakılacakmış sizce bu sonuçlar bi sorun teşkil eder mi çok kafama takıyorum yaşayan bilen varsa yardımcı olabilir mi

Back