Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testler kesin sonuç değil sağlıkla gelsin inşallah bi şeyi yoktur ama ben olsam yaptırmazdım düşüğe sebep oluyormuş benimki risksiz çıktı doktor risksiz olması bi engel olmadığı anlamına gelmiyor riskli olması da engel olduğu anlamına gelmiyor istersen amnion sentez yaptır dedi istemedimDoktor perinatolojiye yönlendirdi amnion sentez yapılması lazımmış ama ben yapmayı düşünmüyorum
Bende öyle duydum kesin değil diye ama insan tedirgin oluyor tabi Allah dan gelen herşeye hamdolsun özelde yaptırdım bu sonuç çıktı devlette yaptirsammi tekrardan yanılma payı olduğu içinBu testler kesin sonuç değil sağlıkla gelsin inşallah bi şeyi yoktur ama ben olsam yaptırmazdım düşüğe sebep oluyormuş benimki risksiz çıktı doktor risksiz olması bi engel olmadığı anlamına gelmiyor riskli olması da engel olduğu anlamına gelmiyor istersen amnion sentez yaptır dedi istemedim
Bence yaptırma bunlar çok kafa karıştırıyor detaylı ultrasonda zaten organlarına felan bakılacak onu bekle bazı doktorlar ikili üçlü tarama yaptırmıyormuş kafa karıştırmaması açısında çünkü kesin değil hiç üzülme sağlıkla gelsin bi şeyi yoktur inşallah kaç haftalıksınBende öyle duydum kesin değil diye ama insan tedirgin oluyor tabi Allah dan gelen herşeye hamdolsun özelde yaptırdım bu sonuç çıktı devlette yaptirsammi tekrardan yanılma payı olduğu için
12+2 günlük .şuan benim önceki gebeligimde sorunluydu o yüzden şuan tedirgin oluyom ama zamana biraktim ihtimali bile yarı yarıya olan şey için tlstresliyimBence yaptırma bunlar çok kafa karıştırıyor detaylı ultrasonda zaten organlarına felan bakılacak onu bekle bazı doktorlar ikili üçlü tarama yaptırmıyormuş kafa karıştırmaması açısında çünkü kesin değil hiç üzülme sağlıkla gelsin bi şeyi yoktur inşallah kaç haftalıksın
Amniyosentez yaptirmayi dusunmuyormussunuz, bize tam olarak neyi sormak istediniz?Doktor perinatolojiye yönlendirdi amnion sentez yapılması lazımmış ama ben yapmayı düşünmüyorum
Kızımda yapmıştım .bir risk çıkmadı Şükür kızımda iyi .ama bunda olumsuz ihtimal var o yüzden bende artık testler yaptırmayı düşünmüyorumBu testlere asla inanmıyorum
Ve yaptırmayı da düşünmüyorum
Doktorum amnion sentez ve CVS yaptırmami söyledi .Fetal dna testi yaptirin
Kaçıncı haftada yapılıyor bir bilginiz varmıAldirmayi dusunmuyorsaniz yaptirmayabilirsiniz. Ama ben olsam en azindan fetal dna yaptirir bir hastalik varsa da ogrenip ona gore hazirlanirdim.
12 civari diye biliyorumKaçıncı haftada yapılıyor bir bilginiz varmı
Benim 12+2 günlük şuan12 civari diye biliyorum