• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili tarama testi lütfen yardım edin

NilCann

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2021
54
0
16
IMG_20220207_185947.jpg

Düşük risk değerler iyi bi sorun yok için rahat etmiyorlar fetal DNA yaptır ama gerek olacağını da sanmıyorum

Ben freee beta ya bakarak değerlendirdim ama tabi dr değilim kendi yaptırdığım değerlere göre düşük dr daha detaylı bilgi verir
Birde bu testler tanı testi değil yani yüzde yüz güvenilirliği yok o yüzden çok takılma ense kalınlığı normalse bir sorun çıkmıyo genelde senin esas dert etmen gereken stres yapmamak sağlıkla gelsin bebişin

Ben freee beta ya bakarak değerlendirdim ama tabi dr değilim kendi yaptırdığım değerlere göre düşük dr daha detaylı bilgi verir
Birde bu testler tanı testi değil yani yüzde yüz güvenilirliği yok o yüzden çok takılma ense kalınlığı normalse bir sorun çıkmıyo genelde senin esas dert etmen gereken stres yapmamak sağlıkla gelsin bebişin
Papp-a düşük free beta normalmis, kan degerlrrim dusuk olduğundan böyle gözüküyormus genelde.

Papp-a düşük free beta normalmis, kan degerlrrim dusuk olduğundan böyle gözüküyormus genelde.
Hayırlısı benim dr free beta Hcg ye bakarak yüksek demişti bende ordan biliyorum oda 50.7 idi buna göre bana yüksek amniyosentez yaptır dedi yaptırmadım bir arkadaşımın 75 di oda yaptırmadı sonuçta arkadaşımın bebeği sağlıklı doğdu şükür demek istediğim 2 Li 3 lğ bunlar tanı testi net olan ense kalınlığı bide detaylı perinatog muayenesi burun kemiğinden omurgasından her türlü anlıyorlar sağlıkla gelsin bebişin stresten uzak dur hergün konuş bebeğinle

Back