İKİLİ TARAMA TESTİ HAKKINDA

gunlugum1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
21
6
1
23
Merhaba kızlar, ikili tarama testi kan sonuçlarım böyle çıkmış ama henüz rapor yok bilgi verme şansınız var mıdır ?

Bu sonuçlar tek başına birşey ifade etmiyor ikili tarafa testi rapor halinde çıktı veriyor doktor ordaki değerler önemli orda risk oranınız yazıyor

Bu sonuçlar tek başına birşey ifade etmiyor ikili tarafa testi rapor halinde çıktı veriyor doktor ordaki değerler önemli orda risk oranınız yazıyor
Çıkan bu raporu biz görebiliyor muyuz? Ya da e-nabizda bu sonuçları gordugumuzde doktora da rapor gitmiş oluyor mu?

Çıkan bu raporu biz görebiliyor muyuz? Ya da e-nabizda bu sonuçları gordugumuzde doktora da rapor gitmiş oluyor mu?
Biz sadece kan sonuçlarını görebiliyoruz e nabızdan diger rapor şeklinde olan sonuçları doktor sekreterinden çıktı alabiliyoruz sadece onları sistemlerin de var
benim kan sonuçlarım sistemde gördüğüm zaman gittim diğer sonuçta çıkmıştı kaç gün oldu kan vereli sizin benim 2 hafta sonra çıktı

Teşekkür ederim cevabınız için ben henüz kan vermedim. Haftaya ikili taramaya giricem süreci arastırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…