- 16 Aralık 2014
- 52
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi Tugbacicekdagi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burda sonuç yok. Risk tablosu olması lazımdıKızlar merhaba ikili tarama sonucumu yorumlar mısın yarın doktor arar ama genede meraklandım bilenler bilgilendirirse sevinirim netten baktım ama anlamadım![]()
Sistemden görünmüyor canım bnde de öyle olmuştu ben arayıp doktorla görüşmüştüm o da WhatsApp üzerinden atmıştı sonucuBirtek bu cıkmıs hastanenin sistesinde de baska bir sey yok bilmedigim için bu sandım![]()
O cıkmıyor işte yaa tek sayfa bende gözükmüyorsun en azındanSonuç dosya ekinde diyor ya. Ekteki tablo lazım yorumlamak için
Yaaa bir hafta daha mııMerhaba bana da aynisi oldu. Merak etmeyin. Bu hafta mesaj gelince sonuc cikti diye hemen panik panik adami arayip darlamistim:) o da muayenede ultrason cekip olcumler de yaptik ya onlarla birlestirilcek bu lab sonuclari ve rapor yazilicak o da bi hafta en az daha surer. Ben sizi ariycam dedi:)) merak etmeyin yani rapor gelicek bize:)) saglikla insallah:)
Ben yaptırmadım bilmiyorum ama kızlar bir şey yapınca o ek görünüyor diyorlardı. Alttaki karekodu okut biO cıkmıyor işte yaa tek sayfa bende gözükmüyorsun en azından
Karekod yokki alt kısımdaBen yaptırmadım bilmiyorum ama kızlar bir şey yapınca o ek görünüyor diyorlardı. Alttaki karekodu okut bi
Ay o zaman bilemedim onlarda vardıKarekod yokki alt kısımda![]()